sp3cial Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Αν κάνω αναβάθμιση για τους 2 μήνες που έχω συνδρομή στο μεγάλο πακέτο μετά πρέπει να συνεχίσω με αυτό ? Όχι απαραίτητα. Απλά βγάλε την αυτόματη ανανέωση. Και αποφασίζεις τι θα κανεις μετά! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Προς το παρόν αναβάθμισα σε extra. Πολύ λίγα PS3 games και ακόμα λιγότερα "κλασσικά" που μάλλον δεν θα αγγίξω ποτέ, στο Premium. Νομίζω έκανα απόσβεση μόνο με Guardians of Galaxy, Returnal και 2Κ22 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Εγώ πάντως που είχα μείνει πολύ πίσω στα games έβαλα χθες με 19€ το extra κ θα λιώσω το Spider-Man, daemon souls, ghost of Tsushima, 2K22, death streading, returnal κι αρκετά ακόμα!! Το καλύτερο 20αρικο που έχω δώσει ποτε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Προσπαθώ να τους πληρώσω και μου λέει An unidentified error. Τι φάση;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους!! Επειδή δεν έχω ps4-ps5 και σκέφτομαι να παίξω κάποια παιχνίδια του ps5 ειδικά γίνεται μέσω streaming στο pc και με ποιο tier του ps+?? Για χειριστήριο έχω του series X θα έχω κάποιο πρόβλημα?? Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μολις τσιμπησα μια ετησια στο extra με δυο 50αρες καρτες απο eneba (80 ευρω συνολο). Αν δεν σε ενδιαφερουν τα καποια παραπανω πραγματα της premium νομιζω η extra ειναι μια χαρα, εχει αρκετα παιχνιδια που σκεφτομουν να αγορασω κανονικα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nektarlegend7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 22 hours ago, aret1 said: Κατέβασα την εφαρμογη για pc από εδώ https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/getting-started/ κάνω install και μου βγάζει μήνυμα δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα. Υποτίθεται ότι στην premium τα έχει όλα, αλλά . . . φάουλ από μένα. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, μου βγάζει ότι η περιοχή σας δεν υποστηρίζεται. Θέλω να βάλω premium για να streamarw παιχνιδια. Τί γίνεται θα το φτιάξουν; Τηλέφωνο πού παίρνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε προσπαθώ να τους ρίξω χρήμα και δεν δέχονται πάνε καλά; Που παίρνω τηλέφωνο;;;;; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Boubis1411 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Όσοι έχετε θέματα, γράψτε με ποιον τρόπο,κάρτα, τράπεζα κτλ προσπαθείτε να αγοράσετε την συνδρομή για να βοηθήσετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, music_lover είπε Όσοι έχετε θέματα, γράψτε με ποιον τρόπο,κάρτα, τράπεζα κτλ προσπαθείτε να αγοράσετε την συνδρομή για να βοηθήσετε και τους άλλους και τον εαυτό σας. Φίλε από το πρωί προσπαθώ.... Και στα 2 ps 5 τα ίδια μας κάνει. Με κάρτα προσπαθώ paysafe mastercard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Φίλε από το πρωί προσπαθώ.... Και στα 2 ps 5 τα ίδια μας κάνει. Με κάρτα προσπαθώ paysafe mastercard. Μήπως να προσπαθούσες με χρεωστική ή πιστωτική? Ίσως έχει θέμα το paysafe. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Μήπως να προσπαθούσες με χρεωστική ή πιστωτική? Ίσως έχει θέμα το paysafe. Παντού την έχω προσθέσει χωρίς θέμα... Δεν θέλω να βάλω κάρτα τραπέζης θα μου Φάει τα πάντα ο μικρός. Ρε τους περίεργους τι τραβάω. Θα πάρω κάρτες από περίπτερο δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Παντού την έχω προσθέσει χωρίς θέμα... Δεν θέλω να βάλω κάρτα τραπέζης θα μου Φάει τα πάντα ο μικρός. Ρε τους περίεργους τι τραβάω. Θα πάρω κάρτες από περίπτερο δεν πειράζει. Ενεργοποίησε αυτό και δεν θα έχεις θέμα με πληρωμές χωρίς την έγκριση σου: https://www.playstation.com/el-gr/playstation-network/two-step-verification/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Paysafe; Δέχεται το PSN κάρτες paysafe; Βάλε την κάρτα και απλά μην την αποθηκεύσεις. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από Grim Ripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Paysafe; Δέχεται το PSN κάρτες paysafe; Βάλε την κάρτα και απλά μην την αποθηκεύσεις. Εχει μια επιλογή για paysafe ναι. Θα δοκιμάσω ναι με κάρτα που δεν έχω πολλά μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα