sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Το θέμα είναι ότι τώρα τα games για ps4/5 τα προσφέρει για download μέσω της λίστας που είναι κοινή για extra/premium. Cloud gaming εχει τα ps1/2/3. Δεν ξέρω, βάλε έναν μήνα και δοκίμασε. Αν δεν, ζήτα refund. Αν ζητήσεις σχετικά γρήγορα πιστεύω θα το δώσουν. Ή πάρε τηλ στην Sony να ρωτήσεις. Ή γράψε οδηγίες για το πως και τι να κάνω μια δοκιμή μετά. Πιο πριν έγραψε κάποιος ότι έκανε stream το Valhalla κι του κάνε σπάσιματα κ αναρωτήθηκα το ίδιο καθώς κ εγώ έχω καταλάβει ότι ps4 ps5 δε στρεαμαροντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Έκανα πολύ γρήγορα streaming Valhalla και Blasphemus. Από 1' το καθένα οπότε δεν ξέρω τι βαρύτητα έχει η γνώμη μου. Στο Valhalla τα ένιωθα τα όποια ms υπάρχουν όταν έστριβα τη κάμερα και κουνούσα το "ποντίκι" στα menu. Δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ να το παίξω έτσι. Στο Blasphemus εντυπωσιάστηκα. Δε καταλάβαινα καν ότι ήταν stream. Δε θα το κατεβάσω καν όταν έρθει η σειρά του να το δοκιμάσω σοβαρά. Εν τέλη είναι πολύ πιο viable απ'ότι περίμενα και προφανώς εξαρτάται από τη φύση του game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι εγώ έχω ps5, απλά πιστεύω ότι με αυτή την εκδοχή πολλοί θα Σκεφτούν να ενεργοποιήσουν Την υπηρεσία έστω και εμπειρικά. Αν είναι τόσο εύκολο να κάνουν cloud gaming Αυτό θα ξεπεράσει ακόμα και το game pass Σε υπηρεσίες cloud gaming Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από aret1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcas777 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Επειδή απ' ότι είδα δν θα βγαίνουν στα κατάστημα πλέον κάρτες ps plus γνωρίζει κανείς αν γίνεται να αγοράσω προπληρωμενη κάρτα για το store και μέσω αυτής να πληρώσω την καινούρια συνδρομή?λογικά ναι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ειναι λίγοτερα απο 80€ εγω εκανα λάθος. Αλλα και πάλι δεν ειναι σωστό. Στο βασικό ειναι 60€/ετος, το extra ειναι 100€/ετος αρα ή διαφορα ειναι 40€. Εγω που έχω υπόλοιπο 1 χρονο και 11,5 μήνες θα έπρεπε να πληρώσω κάτι λιγότερο απο 80€. Σωστα μέχρι εδω? Στις 1/3/2022 πέρασα μια τρίμηνη plus και το σύστημα βλέπει αυτή και μου κάνει τον υπολογισμό σαν τρίμηνο με αποτέλεσμα για να κάνω την μετατροπή να θέλώ 83,71€. Πήρα την Sony αλλα δεν μπορούν να αλλάξουν το πώς το σύστημα βλέπει τον υπολοιπόμενο χρόνο μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ουτε 1€ παραπάνω στην Sony. Δεν πειράζει θα μείνω στο βασικό και θα περιμένω οταν υπάρχουν προσφορές. για το extra , εγω ειχα 1.5 χρονο περιπου και μου ζητουσε 60 ευρω, εβαλα μια 50αρα καρτα απο το eneba , καπου στο 50ικο μου βγηκε η αναβαθμιση σε extra. τωρα αν θες να βαλεις περισσοτερα χρονια συνδρομη, σιγουρα μπορεις να γλιτωσεις πολλα χρηματα. Προσωπικα δε ψηνομαι, γιατι θελω να δω τι τυπου παιχνιδια θα βαζουν καθε μηνα. Λογικα μολις παιξω τα παιχνιδια που θελω, μπορει να το γυρισω παλι στο essential. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατέβασα την εφαρμογη για pc από εδώ https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/getting-started/ κάνω install και μου βγάζει μήνυμα δεν υποστηρίζεται η Ελλάδα. Υποτίθεται ότι στην premium τα έχει όλα, αλλά . . . φάουλ από μένα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από aret1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Χεστήκαμε Playstation Europe. Την υπηρεσια να φτιάξεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τελικα προχωρησα απο Eneba με 128 ευρω 3 50αρες. Και εβαλα και 4ο ετος στην συνδρομη, οποτε αυτα μεχρι 2026 Αυτο πως το εκανες?Με 150 ευρω εχεις συνδεση μεχρι 2026?wtf? Τελικα σημερα δοκιμασα να βγαλω την καρτα και με αφησε ,μια μερα πριν μου τραβηξει τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Αυτο πως το εκανες?Με 150 ευρω εχεις συνδεση μεχρι 2026?wtf? Τελικα σημερα δοκιμασα να βγαλω την καρτα και με αφησε ,μια μερα πριν μου τραβηξει τα λεφτα Ειχα 4 χρονια essential και η αναβαθμιση σε premium κοστισε μονο 150 ευρω (απο τα 240 4χ60 κανονικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ερωτηση: ο game catalogue (χωρις τα classic) ειναι ο ιδιος στο Extra και στο Premium? Ή για να το πω αλλιως, καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα συγκεκριμενα classics, τα trials και το streaming εχει λογο να παει σε premium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, stcp είπε Ερωτηση: ο game catalogue (χωρις τα classic) ειναι ο ιδιος στο Extra και στο Premium? Ή για να το πω αλλιως, καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα συγκεκριμενα classics, τα trials και το streaming εχει λογο να παει σε premium? Πιστεύω πως όχι, εγώ πήγα στο premium διοτι πλήρωσα παραπάνω μόνο 24 ευρώ μεχρι τέλη νοεμβριου για το upgrade από το Plus. Την επόμενη φορά όμως νομίζω ότι θα πάω στο extra Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από aret1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, stcp είπε Ερωτηση: ο game catalogue (χωρις τα classic) ειναι ο ιδιος στο Extra και στο Premium? Ή για να το πω αλλιως, καποιον που δεν τον ενδιαφερουν τα συγκεκριμενα classics, τα trials και το streaming εχει λογο να παει σε premium? Οχι δεν έχει λόγο να πάει σε premium. Για μένα αξίζει το 1,5€ το μήνα γιατί αυτά που αναφέρεις τα βρήκα ενδιαφέροντα αλλά αν τόσο αδιάφορα σε αφήνουν τότε ναι μπορείς να γλιτώσεις το 20ευρω το χρόνο χωρίς να χάσεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα εγώ και ενας φίλος μου έχουμε δυο κονσόλες. Θα μπορούσε να βάλει εκείνος το έξτρα και να μπαίνω να κατεβάζω τα παιχνίδια του να τα παίζω από το προφίλ μου; Όπως δηλαδή κάνουμε με το gameshare. Γνωρίζετε; Έχουμε και οι δυο ps plus essential αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αν κάνω αναβάθμιση για τους 2 μήνες που έχω συνδρομή στο μεγάλο πακέτο μετά πρέπει να συνεχίσω με αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα