vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ε περίμενε μέχρι αύριο. Σίγουρα bug. Ακύρωσες την αυτόματη ανανέωση? Ναι, θα τους πάρω και τηλ. αυριο αν δεν γινει κάτι να το γυρίσουν να φαίνεται σαν χρόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Για όποιον είχε παρακολουθήσει, μόλις κατάφερα κι εγώ να ενεργοποιήσω το κλειδί που είχα αγοράσει από eneba. Οπως όλα δείχνουν, είχαν κλειδώσει / μπλοκάρει οι ενεργοποιήσεις λόγω των επερχόμενων αλλαγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Αν διαβάσετε εκει που λεει για υποβάθμηση υπηρεσίας, λεει οτι αν εισαι σε υψηλότερο tier και θες να πας σε χαμηλότερο, αυτο θα γίνει οταν θα λήξει το τρεχον πρόγραμμα. Δηλαδη αν έχεις μεχρι υπολοιπο 2 χρόνια θα πρεπει να περιμένεις. Εγω που εχω λίγοτερο απο 2 χρόνια και επειδη αρχες Μαρτιου έβαλα μια τριμηνη κάρτα βλέπει την συνδρομη σαν τριμηνη και για να πάω στο extra μου ζητάει 83,71€ ενω στην πραγματικότητα πρεπει να ειναι λιγότερα απο 60€. Μαλακίζονται κανονικά...... γιατι επρεπε να ειναι λιγοτερο απο 60? 50 ευρω ειναι ο χρονος, εσυ εχεις σχεδον 2, οποτε λογικο μου ακουγεται το 80αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Οπότε το πιο συμφέρον είναι ετήσια από eneba και μετά μετατροπή στο υψηλότερο tier από την κονσόλα,σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ερώτηση : τα παιχνίδια όλα χρειάζεται να κατέβουν στο δίσκο; αν πάει έτσι θέλω νέο δίσκο σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloudac88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση : τα παιχνίδια όλα χρειάζεται να κατέβουν στο δίσκο; αν πάει έτσι θέλω νέο δίσκο σίγουρα. Καλημέρα υπάρχει και η επιλογή για streaming αλλά πρέπει να έχεις το deluxe/premium tier νομίζω, στο έξτρα tier πρέπει να κατεβάσεις το η τα γκειμς που θες να παίξεις(εγώ έχω βάλει ήδη τρία να κατεβαίνουν χάχαχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Cloudac88 είπε Καλημέρα υπάρχει και η επιλογή για streaming αλλά πρέπει να έχεις το deluxe/premium tier νομίζω, στο έξτρα tier πρέπει να κατεβάσεις το η τα γκειμς που θες να παίξεις(εγώ έχω βάλει ήδη τρία να κατεβαίνουν χάχαχα) Καλημέρα φίλε. Θα κατέβουν στο δίσκο εννοείς; ποιο πρόγραμμα έβαλες; Σκέφτομαι για το μεγάλο, μου ζητάει μόνο 30 ευρώ διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, xavier είπε γιατι επρεπε να ειναι λιγοτερο απο 60? 50 ευρω ειναι ο χρονος, εσυ εχεις σχεδον 2, οποτε λογικο μου ακουγεται το 80αρι. Ειναι λίγοτερα απο 80€ εγω εκανα λάθος. Αλλα και πάλι δεν ειναι σωστό. Στο βασικό ειναι 60€/ετος, το extra ειναι 100€/ετος αρα ή διαφορα ειναι 40€. Εγω που έχω υπόλοιπο 1 χρονο και 11,5 μήνες θα έπρεπε να πληρώσω κάτι λιγότερο απο 80€. Σωστα μέχρι εδω? Στις 1/3/2022 πέρασα μια τρίμηνη plus και το σύστημα βλέπει αυτή και μου κάνει τον υπολογισμό σαν τρίμηνο με αποτέλεσμα για να κάνω την μετατροπή να θέλώ 83,71€. Πήρα την Sony αλλα δεν μπορούν να αλλάξουν το πώς το σύστημα βλέπει τον υπολοιπόμενο χρόνο μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ουτε 1€ παραπάνω στην Sony. Δεν πειράζει θα μείνω στο βασικό και θα περιμένω οταν υπάρχουν προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloudac88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Καλημέρα φίλε. Θα κατέβουν στο δίσκο εννοείς; ποιο πρόγραμμα έβαλες; Σκέφτομαι για το μεγάλο, μου ζητάει μόνο 30 ευρώ διαφορά. Το Extra έβαλα, ναι στο δίσκο τα κατεβάζω αδερφέ ε κοίτα άμα είναι 30 ευρώ γιατί όχι κομπλέ ακούγεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Cloudac88 είπε Το Extra έβαλα, ναι στο δίσκο τα κατεβάζω αδερφέ ε κοίτα άμα είναι 30 ευρώ γιατί όχι κομπλέ ακούγεται. Ναι μωρέ θα βάλω το μεγάλο πακέτο.... Και αν βγει καμια προσφορά για δίσκο χτυπάω έναν δεύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Και γω το μεγάλο πακέτο έβαλα. 1,5€ το μήνα έχει διαφορά και στη χειροτερη του χρονου το αλλαζω αν δεν αγγίξω τίποτα από την εξτρα λίστα ή τα trials. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Να κανω μια ερώτηση, με το πρόγραμμα PlayStation Plus Premium υπάρχει δυνατότητα να μπορούμε να παίξουμε μεσω streaming χωρίς να υπάρχει προυπόθεση κατοχής κονσόλας, μέσω της εφαρμογής του PC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, aret1 είπε Να κανω μια ερώτηση, με το πρόγραμμα PlayStation Plus Premium υπάρχει δυνατότητα να μπορούμε να παίξουμε μεσω streaming χωρίς να υπάρχει προυπόθεση κατοχής κονσόλας, μέσω της εφαρμογής του PC; Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aret1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι Στο psnow γινότανε με προϋπόθεση συνδρομή και controller https://www.reddit.com/r/PlayStationNow/comments/dd4usf/can_i_play_in_pc_without_any_ps4_using_ps_now/ To premium tier αναφέρει ότι το PSnow ότι πλεονεκτήματα είχε έχουν μεταφερθεί σε αυτό https://www.playstation.com/en-no/ps-now/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, aret1 είπε Στο psnow γινότανε με προϋπόθεση συνδρομή και controller https://www.reddit.com/r/PlayStationNow/comments/dd4usf/can_i_play_in_pc_without_any_ps4_using_ps_now/ To premium tier αναφέρει ότι το PSnow ότι πλεονεκτήματα είχε έχουν μεταφερθεί σε αυτό https://www.playstation.com/en-no/ps-now/ Το θέμα είναι ότι τώρα τα games για ps4/5 τα προσφέρει για download μέσω της λίστας που είναι κοινή για extra/premium. Cloud gaming εχει τα ps1/2/3. Δεν ξέρω, βάλε έναν μήνα και δοκίμασε. Αν δεν, ζήτα refund. Αν ζητήσεις σχετικά γρήγορα πιστεύω θα το δώσουν. Ή πάρε τηλ στην Sony να ρωτήσεις. Ή γράψε οδηγίες για το πως και τι να κάνω μια δοκιμή μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα