dream21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, Cloudac88 είπε Και εγώ την ίδια εντύπωση είχα για το Βαλχάλα ότι είναι στην λίστα με τα παιχνίδια που κατεβάζεις αν όντως είναι μόνο για streaming κρίμα γιατί το είχα στα υπόψιν με τους τίτλους που ήθελα να παίξω.... το έχει και για Download και για streaming 1 ώρα πριν, sndev είπε Είναι το Valhalla για streaming; Πίστευα μονο τα PS3 παιχνίδια ήταν. Death stranding μη το παρατήσεις πριν το 6 κεφάλαιο όσο κ να λες τι μαλακίες παίζω Και τα 2 1
Cloudac88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Χάχα μια χαρά, το μόνο που μένει είναι να βάλουν επιτέλους και την επιλογή με τα tier σήμερα να ρημαδοβάλω το subscription επιτέλους!
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Πλεον διαθεσιμο Αυτο το ποσο βγαζει με ληξη συνδρομης 20/03/2024
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εκανα και redeem code για 1 ετος essential Το cap ειναι 150 ευρω. 5 λεπτά πριν, sndev είπε Με πρόλαβες 😅 Πως λεγεται ρε το ελληνικο store με τις wallet cards? Ξεχασα
sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εκανα και redeem code για 1 ετος essential Το cap ειναι 150 ευρω. Πως λεγεται ρε το ελληνικο store με τις wallet cards? Ξεχασα Maxplay αλλά σιγά μην εχει
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, sndev είπε Maxplay αλλά σιγά μην εχει Τελικα προχωρησα απο Eneba με 128 ευρω 3 50αρες. Και εβαλα και 4ο ετος στην συνδρομη, οποτε αυτα μεχρι 2026 1
vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ρε παμε καλα??? Ειχα προσθέσει 3 μήνες αρχες του χρόνου και πήγα μεχρι 11/6/2024 και για τις 719 υπολοιπόμενες μέρες μου ζητάει 83€ για να πάω στο μεσαίο tier. Το βλέπει σαν τρίμηνα.....
Cloudac88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά ας μου λύση κάποιος μια απορία έχω σκοπό να βάλω το Extra tier αυτό που βλέπω τώρα που είμαι στην λίστα ότι αρκετά γκειμς (ghost of tsushima, guardians of the galaxy bloodborne fallout και αρκετά ακόμα) ενώ λένε premium όταν πατήσεις πάνω τους για να δεις λεπτομέρειες λέει extra είναι bug από το store αυτο; γιατί αν δεν είναι στα extra με κάνει να το ξανασκεφτώ αν θα βάλω τελικα
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Και ενδεικτικά κάποιες φώτο. 2 λεπτά πριν, Cloudac88 είπε Ρε παιδιά ας μου λύση κάποιος μια απορία έχω σκοπό να βάλω το Extra tier αυτό που βλέπω τώρα που είμαι στην λίστα ότι αρκετά γκειμς (ghost of tsushima, guardians of the galaxy bloodborne fallout και αρκετά ακόμα) ενώ λένε premium όταν πατήσεις πάνω τους για να δεις λεπτομέρειες λέει extra είναι bug από το store αυτο; γιατί αν δεν είναι στα extra με κάνει να το ξανασκεφτώ αν θα βάλω τελικα https://www.playstation.com/el-gr/ps-plus/games/#game-cat-a-z Εδω ο καταλογος για extra και premium (κοινος). 1
sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Ρε παμε καλα??? Ειχα προσθέσει 3 μήνες αρχες του χρόνου και πήγα μεχρι 11/6/2024 και για τις 719 υπολοιπόμενες μέρες μου ζητάει 83€ για να πάω στο μεσαίο tier. Το βλέπει σαν τρίμηνα..... Συμφαιρει το θέμα για extra το παρατήρησα κ γω . Για premium δε θα τους κανω όμως οι τη χάρη, αν κατάλαβα καλά το premium με με το extra αυτή τη στιγμή η ουσιαστική διαφορά τους για Έλλάδα ποια είναι; Το mafia definitive edition; @Cloudac88στο extra είναι αλλά κ πάλι μικρή η διαφορά για premium εάν το θέλει κάποιος
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, sndev είπε Συμφαιρει το θέμα για extra το παρατήρησα κ γω . Για premium δε θα τους κανω όμως οι τη χάρη, αν κατάλαβα καλά το premium με με το extra αυτή τη στιγμή η ουσιαστική διαφορά τους για Έλλάδα ποια είναι; Το mafia definitive edition; @Cloudac88στο extra είναι αλλά κ πάλι μικρή η διαφορά για premium εάν το θέλει κάποιος Στο παραπάνω λινκ, στην 2η κατηγορία βλέπεις τα κλασικά παιχνίδια του PlayStation, πχ jak and daxter κτλ 1
cod7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εγώ έκανα το upgrade σε extra πλήρωσα ανοίγω να κατεβάσω κάνα γμειμ βγάζει ερρορ ξανά ανοίγω τ πσ5 μπουμ με έχει βάλει πίσω στο essential το transaction δεν φαιν πουθενά και τα λεφτά έχουν τραβηχτεί κανονικά.... βέβαια δεν είμαι μόνος είδα 4-5 post reddit οπότε υποθέτω είναι server issue
vorlon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Αν διαβάσετε εκει που λεει για υποβάθμηση υπηρεσίας, λεει οτι αν εισαι σε υψηλότερο tier και θες να πας σε χαμηλότερο, αυτο θα γίνει οταν θα λήξει το τρεχον πρόγραμμα. Δηλαδη αν έχεις μεχρι υπολοιπο 2 χρόνια θα πρεπει να περιμένεις. Εγω που εχω λίγοτερο απο 2 χρόνια και επειδη αρχες Μαρτιου έβαλα μια τριμηνη κάρτα βλέπει την συνδρομη σαν τριμηνη και για να πάω στο extra μου ζητάει 83,71€ ενω στην πραγματικότητα πρεπει να ειναι λιγότερα απο 60€. Μαλακίζονται κανονικά......
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Αν διαβάσετε εκει που λεει για υποβάθμηση υπηρεσίας, λεει οτι αν εισαι σε υψηλότερο tier και θες να πας σε χαμηλότερο, αυτο θα γίνει οταν θα λήξει το τρεχον πρόγραμμα. Δηλαδη αν έχεις μεχρι υπολοιπο 2 χρόνια θα πρεπει να περιμένεις. Εγω που εχω λίγοτερο απο 2 χρόνια και επειδη αρχες Μαρτιου έβαλα μια τριμηνη κάρτα βλέπει την συνδρομη σαν τριμηνη και για να πάω στο extra μου ζητάει 83,71€ ενω στην πραγματικότητα πρεπει να ειναι λιγότερα απο 60€. Μαλακίζονται κανονικά...... Ε περίμενε μέχρι αύριο. Σίγουρα bug. Ακύρωσες την αυτόματη ανανέωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα