stratigos24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι στις προσφορες ? δεν το βλεπω ...τιμουλα ? Δεν ειναι στις τωρα προσφορες, αλλα ηταν στην τελευταια προσφορα του 12 deals of christmas. Απο το 12 deals of christmas του ps store, Το last of us στα 30 ευρω (27 για τους ps plus) και στα 37.5 ευρω (33.74 για τους ps plus) με season pass. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/12-deals-of-christmas/cid=STORE-MSF75508-12DEALS (αν δεν σας το ανοιγει το παιχνιδι οταν πατατε πανω του και σας λεει δεν φταιτε εσεις, αλλα το ιντερνετ, ανοιξτε το σε νεα καρτελα. Εμενα ετσι μου ανοιξε) Πιστευω αξιζει πολυ στα 27 (το αλλο τι παραπανω εχει?). Kατι μου εχω απορια. Μηπως αυτο το game αξιζει πιο καλα σε retail λογω τον gb του? Για να το βαλω εγω πχ (εχω 160gb super slim), πρεπει να εχω 80 gb ελευθερο χωρο (εχω 50, ενταξει δεν τρεχει, σβηνω και τιποτα, ουτως ή αλλως δεν τα παιζω ολα αυτα που εχω συνεχεια, περα απο καποια που παιζω standart ή καποια που κολλαω ανα εποχη). Υποτιτλους ελληνικους θα εχει? (Αν ειναι το onscreen text support, τοτε εχει). Εdit: Το season pass οντως προσφερει τα παρακατω? Αξιζει τα 7 ευρω εξτρα? ''Το Season pass θα σας προσφέρει όλα τα DLC που θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 20 ευρώ. Θα κερδίσετε δηλαδή ένα 30% έκπτωση στο συνολικό κόστος τους. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα DLC. Συν τις άλλοις, το Season pass θα σας δίνει επιπλέον bonus σε ταχύτερο healing και reload των όπλων, στην ταχύτητα του crafting και στη χωρητικότητα των όπλων. Μαζί θα λάβετε κι ένα βίντεο 90 λεπτών με το "Making Of" του παιχνιδιού.'' Πηγη: http://www.gameworld.gr/news/strategy/item/13403-the-last-of-us-season-pass-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-dlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρουλα το πηρες ..πολυ καλη τιμη, ειδικα για τετοια παιχνιδαρα . Εγω το πηρα μτχ επισης σε καταπληκτικη τιμη και μαλλον μεσα στο Σ/Κ θα το ξεκινησω !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδια, 2 ερωτησουλες... 1) επειδη δεν εχω βαλει ποτε ps plus και αποσο ξερω τα διαφορα trials μπορουν να ενεργοποιηθουν μονο την πρωτη φορα, υπαρχει κανενας τροπος αυτη τη στιγμη να ξεκινησω με 7/14/30 μερες δωρεαν πριν ενεργοποιησω ετησια? 2) επειδη θα παρω ps4 οταν ερθει νεα παρτιδα και στις 7 του μηνος βγαινει το contrast απο τη λιστα οποτε δε το προλαβαινω,μπορω καπως να ενεργοποιησω ps plus και να κανω checkout τα παιχνιδια απο το pc χωρις να εχω καμια κονσολα της sony στην κατοχη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ναι κάνεις αυτό που λέει ο mzts παραπάνω. Πάς στο ps store online. Κάνεις account (που θα χρησιμοποιήσεις μετά και στο ps4) ή μπαίνεις με ενα που έχεις ήδη απο το ps3. Βάζεις εκεί ps plus Κάνεις check out τα games. Αυτά. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμα βέβαια αλλα νομίζω οτι κάνεις τα πάντα και online χωρίς κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 1. Λιγο δυσκολο, μονο αν βρεις κανα promo code (δεν εχει παρει καπου το ματι μου δυστυχως) Για αρχη θα πας εδω και θα φτιαξεις λογαριασμο https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action Αν βρεις promo code θα σου ζητησει σιγουρα αριθμο πιστωτικης (δε σημαινει οτι θα σου τραβηξει χρηματα αλλα το απαιτει για την εγγραφη Μετα πρεπει να απενεργοποιησεις το automatic renewal που γραφω πιο πισω 2. Αν καταφερεις το 1 τοτε θα πηγαινεις εδω https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus και θα τα βαζεις ολα στο καλαθι και μετα checkout και θα εισαι οκ. Μπορεις να τα κατεβαζεις στο μελλον οποτε θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Σημερα εβαλα 3μηνη plus σε αλλο Ελληνικο account αλλα δεν με αφηνει να παιξω τα παιχνιδια ουτε με αυτο το account αλλα ουτε με το αλλο Ελληνικο με το οποιο τα ειχα κατεβασει,δεν υπαρχουν στην download list.Και με τα 2 accounts τα Ελληνικα μολις παταω να παιξει το παιχνιδι με παραπεμπει στο Ps Store στο ιδιο παιχνιδι να το πληρωσω.Τα παιχνιδια που εληξαν γραφουν expired και στα 2 accounts. 1)Δηλαδη για να μπορουσα να τα παιξω θα επρεπε να τα ειχα αφησει στην Card στο check out?Γιατι απ'οτι θυμαμαι τα ειχα σβησει απο'κει. 2)Αν τωρα που εβαλα παλι plus κατεβασω τα παιχνιδια που ειναι free να τα αφησω στο chek out στην καρτα? 3)Τα παιχνιδια που εληξαν υπαρχει τροπος να τα ξαναπαιξω η να τα σβησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 μπορεις να κανεις login με λογαριασμο που δικαιουται παλιοτερα παιχνιδια (που εχουν πλεον αφαιρεθει απο την instant game collection), να τα κατεβασεις και μετα να εχεις προσβαση σε αυτα με λογαριασμο που δεν τα δικαιουται? Με αλλα λογια, ενεργοποιωντας νεο PSN και Plus μπορω με βοηθεια φιλου να αποκτησω (εστω και χωρις τη δυνατοτητα ξανα-κατεβασματος) παιχνιδια που δοθηκαν παλιοτερα στο ps plus και δεν τα προλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον τελικα στα παιχνιδια που δινει free το plus δεν δινει την επιλογη να τα βαλεις στην card check out για να τα εχεις σε περιπτωση που ληξει η συνδρομη και καποια στιγμη αν θες να τα ξανακατεβασεις εφοσον εχεις plus.Εχει μονο επιλογη download απευθειας. Σε παιχνιδια ομως που εχω αγορασει με αφηνει και φυσικα υπαρχουν για παντα στην download list. Δεν ξερω αν ισχυε παλια η δυνατοτητα αυτη.Ισως το εκαναν για να αναγκαζουν τον κοσμο να μην μπορει να παιζει τα παλια παιχνιδια και να τα αγοραζει απο το plus. Δεν θυμαμαι ομως αν σε περιπτωση που η συνδρομη plus συνεχιστει αυτοματα χωρις να διακοπει σε αφηνει να παιξεις και τα παλια παιχνιδια,νομιζω οτι μονο ετσι γινεται,γνωριζει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τα βάζεις να κατεβούν και κατευθείαν πατάς cancel..έτσι εμφανίζονται στα downloads και μπορείς να τα κατεβάσεις αργότερα στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον τελικα στα παιχνιδια που δινει free το plus δεν δινει την επιλογη να τα βαλεις στην card check out για να τα εχεις σε περιπτωση που ληξει η συνδρομη και καποια στιγμη αν θες να τα ξανακατεβασεις εφοσον εχεις plus.Εχει μονο επιλογη download απευθειας. Σε παιχνιδια ομως που εχω αγορασει με αφηνει και φυσικα υπαρχουν για παντα στην download list. Δεν ξερω αν ισχυε παλια η δυνατοτητα αυτη.Ισως το εκαναν για να αναγκαζουν τον κοσμο να μην μπορει να παιζει τα παλια παιχνιδια και να τα αγοραζει απο το plus. Δεν θυμαμαι ομως αν σε περιπτωση που η συνδρομη plus συνεχιστει αυτοματα χωρις να διακοπει σε αφηνει να παιξεις και τα παλια παιχνιδια,νομιζω οτι μονο ετσι γινεται,γνωριζει κανεις? Αν μπεις απο τον υπολογιστη σου στο ονλαιν σαιτ του psn store!!!! card check out μπορεις να κανεις,οπωτε δεν χρειαζεται να τα κατεβαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Στα προγνωστικα πολυ ακουγεται το Bioshock Infinite ως ενα απο τα παιχνιδια (ps3) του ps plus Φεβρουαριου... για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μακάρι. Στο αμερικάνικο το έβαλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καπου πηρε το ματι μου στο gaf πριν καμια 15αρια μερες, οτι αυτο που εχεις plus αλλα οχι ps4 ακομα, και επιλεγεις απο το pc τα free games του plus για οταν παρεις ps4, δεν ισχυει πλεον. μονο απο το ιδιο το ps4 γινεται αν θυμαμαι καλα. βεβαια πλακωσανε τα twitter και τα λοιπα τοτε, οποτε αφου το κανατε, ισως αποκατασταθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δε βλέπω να έχει μπεί το infinite στο us plus πάντως. Κατα τα άλλα το don't starve το έκανα purchase online κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Και καποιες εξτρα φημες λενε για ps plus Φεβρουαριου Ευρωπης: PS4: OutlastPS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers. Θα προτιμουσα βεβαια το infinite και κατι αλλο. Οχι δηλαδη 2 fps μαζι. Δε βλέπω να έχει μπεί το infinite στο us plus πάντως. http://blog.us.playstation.com/2013/12/26/playstation-plus-january-preview/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα