SabotazNic Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 https://www.playstation.com/en-us/ps-plus/ btw κρατηστε την συζητηση εδω για το ps+. Στο ps5 ειναι οφφτοπικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Εχουν πει πουθενα το conversion rate? Δηλδη έχω πχ 6 μηνες ακομα Plus. Ποσα χρηματα επιπλεον χρειαζονται για να παω στο μεσαιο/ανωτατο tier? Αν οχι τι περιμενουν? Ρητορικη η ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Σε 3 μέρες έρχεται εδώ που είμαι. Σίγουρα θα πάω στο έξτρα να ξεκινήσω Miles Morales 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, dkmaster είπε Σε 3 μέρες έρχεται εδώ που είμαι. Σίγουρα θα πάω στο έξτρα να ξεκινήσω Miles Morales ντουμπαι εισαι? εμφανιστηκε πουθενα η πληρης λιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, xavier είπε ντουμπαι εισαι? εμφανιστηκε πουθενα η πληρης λιστα? Ν.Α. Ασία είναι. Δεν έχει βγει πλήρης λίστα αλλά η παρακάτω. Λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, dkmaster είπε Σε 3 μέρες έρχεται εδώ που είμαι. Σίγουρα θα πάω στο έξτρα να ξεκινήσω Miles Morales Οταν έρθει στα μέρη σου, πες μας αν σε αφηνει να αλλάξεις tier και με τι αναλογια μηνών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Οταν έρθει στα μέρη σου, πες μας αν σε αφηνει να αλλάξεις tier και με τι αναλογια μηνών. Θα ενημερώσω. Έχω 1.5 χρόνο ακόμα αλλά θα δω τι θα μου βγάλει και θα σας πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 παιδες να ρωτήσω κατι,διαβαζω τη πρόσφατη premium λίστα στα ξενα σαιτ που εχει καμιά 100ρια πλας παιχνιδια(στο περίπου 10 απο ps5-αρκετα απο ps4 και μερικα απο ps3/ps2/ps1 τα οποια ξερω θα ειναι μεσω streaming).αυτο που δεν κατάλαβα αυτη θα ειναι η πλήρης λιστα και σιγά σιγά θα εμπλουτίζεται και θα μεγαλώνει κατι σαν το gamepass που επισης ξεκίνησε με 100 και εχει 500 περιπου η θα μας σκάσουν τα 700 που υποσχέθηκαν με το καλημερα και αυτες οι λιστες που κυκλοφορησαν ειναι απλα μια πρώιμη ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 700 με το καλημερα, σε 2 μερες θα γνωριζουμε πανω κατω την πληρη λιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, xavier είπε 700 με το καλημερα, σε 2 μερες θα γνωριζουμε πανω κατω την πληρη λιστα. Eαν δεν βάλουν Τhe last of us part 2 τι αλλο να πω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, dream21 είπε Eαν δεν βάλουν Τhe last of us part 2 τι αλλο να πω..... νομιζω οτι τα καλα τα ειπαν. καποια στιγμη θα το βαλουν και αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, xavier είπε νομιζω οτι τα καλα τα ειπαν. καποια στιγμη θα το βαλουν και αυτο. οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, dream21 είπε Eαν δεν βάλουν Τhe last of us part 2 τι αλλο να πω..... 41 λεπτά πριν, xavier είπε νομιζω οτι τα καλα τα ειπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Απο το PS Asia σχετικά με το νεο plus To move to a higher tier membership plan, you can upgrade immediately by purchasing your chosen plan. You will pay a pro-rated fee to bring your payments to the level of your new plan for the remainder of the paid membership period. Δηλαδή για να πας απο το στανταρ πακέτο που έχουμε όλοι πληρώνεις την διαφορά με το πακετο που θες και μενει το ίδιο υπόλοιπο σε μήνες. Δηλαδή εγω που έχω μέχρι 6/2024 για να πάω στο tier 2 θα πρέπει λογικά να σκάσω ενα 60αρι ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Απο το PS Asia σχετικά με το νεο plus To move to a higher tier membership plan, you can upgrade immediately by purchasing your chosen plan. You will pay a pro-rated fee to bring your payments to the level of your new plan for the remainder of the paid membership period. Δηλαδή για να πας απο το στανταρ πακέτο που έχουμε όλοι πληρώνεις την διαφορά με το πακετο που θες και μενει το ίδιο υπόλοιπο σε μήνες. Δηλαδή εγω που έχω μέχρι 6/2024 για να πάω στο tier 2 θα πρέπει λογικά να σκάσω ενα 60αρι ευρώ. 120 για 2 χρονια. (60/ετος plus, 120/ετος tier 3). Για αυτο περιμενω να δω αν μπορει να γινει κατι τυπου xbox. Θα τσιμπησω μια 3μηνη plus να υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα