stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα παιθανουμε!!!! http://www.enternity.gr/Article/PlayStation-Store-%CE%9F%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%99%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/20888.html Eχει και το dishonored goty που εψαχνα!!! 20 ευρω (και -10% εξτρα για τους ps plus). Edit: Oι τιμες ισχυουν απο τωρα. Μεχρι στιγμης πηρα dishonored goty, mirror's edge και σκεφτομαι για a tale of two sons.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Eγω ψήνομαι για το Dead Space 3 με 7,69Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Edit: Oι τιμες ισχυουν απο τωρα. Μεχρι στιγμης πηρα dishonored goty, mirror's edge και σκεφτομαι για a tale of two sons.. Ελπιζω να ξεμεινεις απο χωρο στο σκληρο γιατι αλλιως σε βλεπω να ξεμενεις απο χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Xαχα. Ρε συ, ενταξει, τι να κανω? Αυτα που πηρα (last of us και dishonored goty) τα ηθελα οπωσδηποτε και τα εψαχνα σε καποια καλη τιμη (οπως και skyrim goty και gow 3 - ascension, δεν θελω κατι αλλο, αλλα τελος για τωρα, θα τα παρω αργοτερα) ειτε απο αγγελιες εδω ειτε απο καποια προσφορα σε μαγαζι, θα ηταν βλακια να μην τα παρω τωρα απο το store. Ασε που τωρα δεν θα διαβαζει το ματακι, να το ακουω να με νευριαζει... Απο σκληρο, εχω ξεμεινει ουτως ή αλλως, εσβησα ποσα σημερα (εμεινα με 5 παιχνιδια απο 11 που ειχα) για να μπει το last of us. Τελειωσε, εβαλα και το dishonored και κατεβηκε και παλι εχω τωρα 60gb ελευθερα, οποτε ειμαι οκ. Εν τω μεταξυ, τo last of us δεν κατεβηκε κλασσικα οπως τα αλλα, αλλα ηταν 137 mb και το εκανες ινσταλλ και μετα ανοιγες το παιχνιδι και παταγες κατεβασμα και ξεκιναγε εκει. Οταν πηγε και πανω απο 60-70%, σου ελεγε οτι μπορεις οποτε θες να πατησεις το χ και να ξεκινησεις να παιζεις το παιχνιδι, μιας και εχει κατεβει επαρκης ποσοτητα παιχνιδιου και αυτο θα συνεχιζει να το κατεβαζει παραλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ορματε οποιος προλαβει http://www.insomnia.gr/topic/511786-gaming-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF-psplus-%CE%B1%CF%80%CE%BF-358%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF/ Εγω πηρα 3 καρτες 20αρες (14,32 εκαστη 42,96 στο συνολο) και θα εχω 60 ευρω στο λογαριασμο Η 50αρα βγαινει στα 40 ευρω Το συγκεκριμενο δινει χρηματα μεσα στο λογαριασμο του PSN και τα ξοδευει οπως θελει καποιος ειτε με αγορα PSPlus ειτε σε παιχνιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εν τω μεταξυ μπηκαν και τα καινουρια στο plus Μπορειτε να τα αγορασετε ολα απο εδω https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus Και να μην εχετε PSV βαλτε τα στο καλαθι, μιας και δεν ξερεις ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Μια διευκρινησούλα πλοξ. Πρέπει ένα παιχνίδι να το κατεβάσω για να το έχω στη library ή απλά να είμαι member όταν είναι free και μετά το κατεβάζω ΟΠΟΤΕ θέλω (εφόσον έχω psplus). In other words το borderlands είναι free μόνο για να το κατεβάσω τώρα και μένει όσο έχω plus/μέχρι να το σβήσω ή μπορώ να επιστρέψω οποιαδήποτε στιγμή σε 3 μήνες και να το ξανακατεβάσω.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αν εισαι μελος του Plus σημερα και δεν το κατεβασεις καθολου οσο ειναι στην δωρεαν προσφορα το χανεις Αν εισαι μελος σημερα κανεις login στη σελιδα που εδωσα παραπανω (η και στο PS3) μπαινεις το βαζεις στο καλαθι και κανεις checkout. Μετα μπορεις να το κατεβασεις ανα πασα ωρα και στιγμη αρκει να εισαι μελος τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που θες να το κατεβασεις. Δηλαδη αν κανεις checkout το Borderlands σημερα χωρις να τοκατεβασεις εαν επιστρεψεις σε 3 μηνες και εισαι και τοτε Plus θα μπορεις να το κατεβασεις. Εαν σε 3 μηνες δεν εισαι Plus δε θα μπορεις να το κατεβασεις. Εαν σου τη δωσει και ενεργοποιησεις μετα απο 6 μηνες - 1 χρονο ξανα το Plus τοτε θα μπορεις να το κατεβασεις. Γενικα για να μπορεις να τα ξανακατεβαζεις ανα πασα ωρα και στιγμη πρεπει τα παιχνιδια που δινει το Plus να τα κανεις checkout οσο εισαι μελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία οπότε απλά μια φορά το μήνα κάνω checkout ότι υπάρχει και δεν υπάρχει (φαντάζομαι μπορώ να κάνω και στα vita μιας και θα πάρω sooner or later) και μετά είμαι οκ να τα κατεβάσω οποτεδήποτε. Nice. Βασικά τα έκανα μέχρι να γράψω το πόστ και όλα μια χαρά. Δυστυχώς δε μου έβγαλε τα game του link (guacamelle/remember me κτλ), μάλλον επειδή είμαι με us account.. αλλα όπως και να χει είναι σαφές πως λειτουργεί. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Βγηκε 12μηνο plus 35$ στα best buy για αμερικη. Πιστευω θα βγει κι εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Brothers και Bioshock Infinite. Και τα 2 ήμουν στο τσάφ να τα πάρω.Sweeeeet! http://www.playstationlifestyle.net/2013/12/25/january-us-playstation-plus-games-leaked-dont-starve-bioshock-infinite-brothers-dmc-smart-as-worms-battle-islands/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ΛΑΘΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλά αυτά είναι για το αμερικάνικο. Στο ευρωπαικό έχουμε άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλά αυτά είναι για το αμερικάνικο. Στο ευρωπαικό έχουμε άλλα. Aυτο ειχα γραψει και εγω παραπανω, αλλα μετα ειδα οτι εχει US account.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αγοράστε το TLOU με το season pass ολα κομπλέ!!!Μη το σκεφτεστε καν, Δε θα το μετανιωσετε στιγμη!!! Ειναι στις προσφορες ? δεν το βλεπω ...τιμουλα ? Eγω ψήνομαι για το Dead Space 3 με 7,69Ε Χτυπα το , τσαμπα ειναι !! Εγω πηρα το Ni no Kuni στα 8,90€ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα