stratigos24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Προς κατοχους ps4 με ps plus---Σε περιπτωση που δεν εχει ξανα αναφερθει: http://game20.gr/news/killzone-shadow-fall-free-weekend-for-ps-plus-members-9233/#more-100616 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 @Vole: θυμαμσαι που γρινιαζα και ελεγα δωστε κατι δυνατο eye candy να χορτασει λιγο το ματι απο Next Gen? Και αυτο καλο ειναι. τουλαχιστο να παρουμε μια δυνατη γευση !!! Αληθεια παρελαβες το δικο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 @Vole: θυμαμσαι που γρινιαζα και ελεγα δωστε κατι δυνατο eye candy να χορτασει λιγο το ματι απο Next Gen? Και αυτο καλο ειναι. τουλαχιστο να παρουμε μια δυνατη γευση !!! Αληθεια παρελαβες το δικο σου; Θυμάμαι, ναι Το free KZ event το είχαν ανακοινώσει πολύ νωρίς πάντως. Το παρέλαβα, τυπικά. Το έχει η αδερφή μου (ευτυχώς/δυστυχώς δεν είναι gamer, οπότε δεν κινδυνεύω να χάσω το ξεκούτωμα και το sniffing ) και με περιμένει για όταν κατέβω Ελλάδα στις 26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αντε με το καλο ρε συ Καλοριζικο !!! Μολις το ξεκουτιασεις βαλε να κατεβει στις 26 γιατι θα θες μια-δυο μερες κατεβασμα μαζι με κατι αλλα free2play και του Plus, ωστε στις 28 να το εχεις ετοιμο Maximum 2 downloads μαζι οχι παραπανω γιατι μπουκωνει Και μη φοβασαι να το αφηνεις σε standby mode για να κατεβαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καμια καρτα 1ος χρονου ps plus σε καλυτερη τιμη οπως περσι θα βρουμε πουθενα φετος?παιζει τιποτα?γιατι μου τελειωνει αυτες της μερες και ειμαι να ξανα περνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καμια καρτα 1ος χρονου ps plus σε καλυτερη τιμη οπως περσι θα βρουμε πουθενα φετος?παιζει τιποτα?γιατι μου τελειωνει αυτες της μερες και ειμαι να ξανα περνω... Και γω ψαχνω αλλα τιποτα στον οριζοντα. Η μαλακια ειναι που περυσι δεν πηραμε απο 2-3 μαζεμενες ο καθενας Θα περιμενω παντως μιας και εχω εναμιση μηνα ακομη Αν δεν σε παιρνει χρονικα βαλε τριμηνη γιατι η Sony τις προσφορες του Plus τις βγαζει το Μαρτιο. Φετος το Μαρτιο ειχε δωσει + 3 μηνες με ετησια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως όποιος βρει κάτι ας κάνει ποστ εδώ να ενημερώσει τους υπόλοιπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Απο το 12 deals of christmas του ps store, Το last of us στα 30 ευρω (27 για τους ps plus) και στα 37.5 ευρω (33.74 για τους ps plus) με season pass. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/12-deals-of-christmas/cid=STORE-MSF75508-12DEALS (αν δεν σας το ανοιγει το παιχνιδι οταν πατατε πανω του και σας λεει δεν φταιτε εσεις, αλλα το ιντερνετ, ανοιξτε το σε νεα καρτελα. Εμενα ετσι μου ανοιξε) Πιστευω αξιζει πολυ στα 27 (το αλλο τι παραπανω εχει?). Kατι μου εχω απορια. Μηπως αυτο το game αξιζει πιο καλα σε retail λογω τον gb του? Για να το βαλω εγω πχ (εχω 160gb super slim), πρεπει να εχω 80 gb ελευθερο χωρο (εχω 50, ενταξει δεν τρεχει, σβηνω και τιποτα, ουτως ή αλλως δεν τα παιζω ολα αυτα που εχω συνεχεια, περα απο καποια που παιζω standart ή καποια που κολλαω ανα εποχη). Υποτιτλους ελληνικους θα εχει? (Αν ειναι το onscreen text support, τοτε εχει). Εdit: Το season pass οντως προσφερει τα παρακατω? Αξιζει τα 7 ευρω εξτρα? ''Το Season pass θα σας προσφέρει όλα τα DLC που θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 20 ευρώ. Θα κερδίσετε δηλαδή ένα 30% έκπτωση στο συνολικό κόστος τους. Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα συγκεκριμένα DLC. Συν τις άλλοις, το Season pass θα σας δίνει επιπλέον bonus σε ταχύτερο healing και reload των όπλων, στην ταχύτητα του crafting και στη χωρητικότητα των όπλων. Μαζί θα λάβετε κι ένα βίντεο 90 λεπτών με το "Making Of" του παιχνιδιού.'' Πηγη: http://www.gameworld.gr/news/strategy/item/13403-the-last-of-us-season-pass-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-dlc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αναμενεται καλο dlc για το TLOU. Οποτε καλυτερα να παρεις την season pass edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Eγινε, αυτο σκεφτομουν και εγω. Παει για τσιμπημα. Thank you! Εχει και ελληνικους υποτιτλους απο οτι ειδα, σωστα? Κανε και ενα κοπο να απαντησεις σε αυτο, να το παρω, να τελειωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Στο disc είχε, οπότε αν έχεις ελληνικό λογαριασμό ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχεις ελληνικό λογαριασμό έχει ελληνικούς υπότιτλους, ναι. Nαι, ειμαι ξανα εγω που ρωταω! Το πηρα πριν κανα μισαωρο τελικα το season pass edition. Ελληνικο θα εχω πιστευω ( ). Οταν εφταχνα τον λογαριασμο, ελλαδα ειχα βαλει κλπ... Τι στο καλο! Αυτα λεει στις λεπτομερειες του παιχνιδιου: Important Notices • On-screen text support: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Czech, Greek and Turkish. • Voice-over support: English, French, Italian, German, Spanish, Polish and Russian. Εdit: Και για να φρεσκαρω λιγο τη μνημη μου. Οταν ενα παιχνιδι ειναι 40 gb οπως το last of us πχ, λεμε οτι θελουμε 80 ελευθερα γιατι πιανει τον διπλο χωρο. Αυτα τα ελευθερα τα θελουμε για παντα ή μονο για το download και το install? Δηλαδη, θελουμε 80, κατεβαινουν τα 40 και κανουν εγκατασταση (αρα 80). Μετα φευγουν τα πρωτα 40 που ηταν το ''install'' ή παραμενει δεσμευμενος χωρος 80? Και οσον αφορα το ελληνικο account, αυτα που φαινονται στη φωτο λεει στο account details, οποτε ειμαστε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Οτι κατεβαζεις απο psn θελεις τον διπλασιο χωρο ελευθερο μεχρι να εγκατασταθει το παιγνιον Κατεβαζεις 40 αυτα πανε σε προσωρινο φακελο του ps3 (temp) Μετα απο τον temp θα εγκατασταθουν στον φακελο game Οταν εγκατασταθουν στον game που ειναι αυτος που μπαινουν ολα τα παιχνιδια (ακομη και τα install data των retail) τοτε θα σβηστουν τα αρχεια απο τον temp Σοφη επιλογη να παρεις το season pass Ελληνικα θα εχεις Πλακα πλακα και μαμω τα παιχνιδια δινει στο 12 deals Persona 4 golden στο psv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, για το persona λενε οτι ειναι τελειο και οντως αξιζε το last of us με season pass τα 34 ευρω. Σοφο ηταν που μου το προτινες. Ευχαριστω και για τη βοηθεια στο τι παιζει με το χωρο.. Θα γελασω πολυ οταν δω ποσο χρονο θα χρειαστει για το install το last of us. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αγοράστε το TLOU με το season pass ολα κομπλέ!!!Μη το σκεφτεστε καν, Δε θα το μετανιωσετε στιγμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα