Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, nick_souvlaki είπε

Ααααα...ΟΚ. Άρα εσείς μιλάτε για μεταφορά μεμονωμένων saves με σκοπό την μεταφορά σε άλλη κονσόλα με άλλο account. Αλλά όλα μαζί για να τα έχω αντίγραφο (μαζί με τα settings της κονσόλας) μπορώ μια χαρά...σωστά;

Τα saves δεν μεταφέρονται σε άλλο account. Αν τα συνολικά GB της κονσόλας χωράνε στο στικάκι τοτε ναι, εχεις μια χαρα αντίγραφο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τα saves δεν μεταφέρονται σε άλλο account. Αν τα συνολικά GB της κονσόλας χωράνε στο στικάκι τοτε ναι, εχεις μια χαρα αντίγραφο.

Ερώτηση επειδή φαίνεται ότι έχεις γνώση από αυτο:  Εγώ σε ένα μικρό στικάκη που έχω κάνω backup έτσι μόνο τα saved data και τα settings της κονσόλας (πάντα επιλεγμένο), όχι τα παιχνίδια. Άμα κάνω επαναφορά, τα παιχνίδια που έχω μέσα στη κονσόλα θα μείνουν ώς έχουν και θα περάσει από πάνω τα settings και τα saves, ή θα σβήσει όλη την κονσόλα (games, saves...όλα) και θα περάσει από πάνω μόνο settings και saves; ...άρα θα πρέπει να ξανακατεβάσω τα παιχνίδια...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Ααααα...ΟΚ. Άρα εσείς μιλάτε για μεταφορά μεμονωμένων saves με σκοπό την μεταφορά σε άλλη κονσόλα με άλλο account. Αλλά όλα μαζί για να τα έχω αντίγραφο (μαζί με τα settings της κονσόλας) μπορώ μια χαρά...σωστά;

Πάντως ισχύει ότι τα settings σχετικά με τα saves είναι πίσω σε σχέση με το PS4. πχ. για τα παιχνίδια του PS5 δεν μπορείς να δείς μέσα σε ένα παιχνίδι πόσα υπο-saves έχει. Έτσι π.χ. στο Spiderman Remastered που έχω κάνει πολλά manual saves δεν μπορώ να τα σβήσω ούτε από το παιχνίδι, ούτε από την κονσόλα. Μόνο αν σβήσω όλο το progress...πολύ χαζό όλο αυτό.

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλα λογικα όταν κάνεις restore στα κάνει όλα όπως η κονσόλα απο την οποια πήρες backup. Απο την στιγμη που στο backup θα έχεις μονο τον λογαριασμό σου, τα settings και τα saves θα πρέπει να κατεβάσεις τα games ξανα.

Βάλε το plus να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγω εχω plus απο το 2013 και δεν έχω χάσει save. Εκτος απο το online gaming με βολευει στην μεταφορα τον PS4 saves απο το PS5 στο PS4 και ανάποδα, οταν παίζω ένα game στο 4 και το συνεχίζω στο 5 ή και το αντίθετο.

Επεξ/σία από vorlon68

13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλα λογικα όταν κάνεις restore στα κάνει όλα όπως η κονσόλα απο την οποια πήρες backup. Απο την στιγμη που στο backup θα έχεις μονο τον λογαριασμό σου, τα settings και τα saves θα πρέπει να κατεβάσεις τα games ξανα.

Βάλε το plus να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγω εχω plus απο το 2013 και δεν έχω χάσει save. Εκτος απο το online gaming με βολευει στην μεταφορα τον PS4 saves απο το PS5 στο PS4 και ανάποδα, οταν παίζω ένα game στο 4 και το συνεχίζω στο 5 ή και το αντίθετο.

Και εγώ το έβαλα τώρα με τα 30 ευρώ και είμαι οκ. Δεν είχα προσωπικά PS4 ούτε PS3, οπότε δεν είχα θέμα με μεταφορά saves.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια psn που μπορει να εξαργυρωθει σε Μαλαισια,Σινγκαπουρη,Ινδονησια και Ταυλανδη.
Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθει αλλου,με VPN η κατι τετοιο,αλλα σε υπαρχων λογαριασμο;

Επεξ/σία από StamTheMan

1 hour ago, StamTheMan said:

Εχω μια psn που μπορει να εξαργυρωθει σε Μαλαισια,Σινγκαπουρη,Ινδονησια και Ταυλανδη.
Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιηθει αλλου,με VPN η κατι τετοιο,αλλα σε υπαρχων λογαριασμο;

Οι κάρτες είναι δεμένες με την περιοχή που προορίζονται. Το πιο απλό ( και ίσως το μόνο ), λογαριασμό στο Network που είναι η κάρτα και αγορά απο εκείνο.

3 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Οι κάρτες είναι δεμένες με την περιοχή που προορίζονται. Το πιο απλό ( και ίσως το μόνο ), λογαριασμό στο Network που είναι η κάρτα και αγορά απο εκείνο.

Με vpn που δοκιμασα βγαζει το ιδιο,οποτε παιζει το μονο που μπορει να γινει να ειναι αυτο που προτεινεις,εκτος και αν υπαρχει καμια τσακαλιά  που δε γνωριζουμε.

Δεν ξερω πως θα εξυπηρετουσε καποιον το να μπει με νεο λογαριασμο,εφοσον παιζει με τον κανονικο .

Τσαμπα η καρτα μου φαινεται..

7 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Πρεπει να φτιάξεις λογαριασμό απο αυτές τις χώρες για να μπορέσεις να κάνεις την εξαργύρωση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PS Plus Hitman 2 @4K60 με dualsense support σε PS5 (free):

https://www.pushsquare.com/news/2021/09/ps_plus_game_hitman_2_can_run_at_4k_60fps_with_dualsense_support_on_ps5

Επεξ/σία από stcp

Ρε παιδιά είναι λίγο άσχετος. Το predator k hitman 2 τα βρήκα και τα έκανα add to library. Το overcrroked γιατί δεν βγαίνει?? Στο ps5 δεν έχει επιλογή add στην αντροιντ εφαρμογή δεν το εμφανίζει καν. 

5 ώρες πριν, costacurta είπε

Ρε παιδιά είναι λίγο άσχετος. Το predator k hitman 2 τα βρήκα και τα έκανα add to library. Το overcrroked γιατί δεν βγαίνει?? Στο ps5 δεν έχει επιλογή add στην αντροιντ εφαρμογή δεν το εμφανίζει καν. 

Κι εγώ το ίδιο παρατήρησα. Σκάλωμα του φανταχαχαστικού PS Store ήταν, τώρα υπάρχει κανονικά και στο app του κινητού και στο web store.

• Like 1

Στις 8/9/2021 στις 8:50 ΠΜ, stcp είπε

PS Plus Hitman 2 @4K60 με dualsense support σε PS5 (free):

https://www.pushsquare.com/news/2021/09/ps_plus_game_hitman_2_can_run_at_4k_60fps_with_dualsense_support_on_ps5

Δηλαδή για να παίξουμε το παιχνίδι στα 4κ60 θα πρέπει να δώσουμε 17 ευρώ για το access pass?
Αλλιώς παίζει στην στάνταρ ανάλυση μόνο? Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά κάτι ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...