ilpapacha Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, trikiklas είπε Τελείωσε η προσφορά με τα 30€ το χρόνο;Γιατί νομίζω έληγε 30/8 Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trikiklas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Εμένα γιατί μου το βγάζει 59,90€;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, trikiklas είπε Εμένα γιατί μου το βγάζει 59,90€;;; Πρέπει να ΜΗΝ έχεις ενεργή συνδρομή για να σου βγάζει το 30αρι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, trikiklas είπε Εμένα γιατί μου το βγάζει 59,90€;;; PlayStation Plus: 12 Month Membership - 50% Off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ileos10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 τα παιχνιδια σεπτεμβρίου Overcooked! All You Can Eat (PS5) Hitman 2 (PS4) Predator: Hunting Grounds (PS4) 3 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Το hitman το έψαχνα, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω. Καλή περίπτωση (για εμένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Και εγώ που νόμιζα ότι θα έβαζαν το Judgment και έκανα όνειρα..... κρίμα.... 😋 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στις 26/8/2021 στις 12:37 ΜΜ, Cue είπε PlayStation Plus: 12 Month Membership - 50% Off Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά εμένα μου έκανε την προσφορά των 30ευρώ η sony με mail.Μου είχε λήξει η ετήσια συνδρομή και δεν είχα κάνει ανανέωση για 2-3 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Πάντως εγω δεν την βλέπω σήμερα την προσφορά και δεν έχω συνδρομή Βλακίες γράφω.... ήταν μέχρι 30.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, coyote2 είπε Πάντως εγω δεν την βλέπω σήμερα την προσφορά και δεν έχω συνδρομή Μια από τα ίδια και μου τελείωσε εχθές... Έχω ήδη μια κάρτα από την προηγούμενη προσφορά που είχε παίξει και δεν την έχω βάλει ακόμη αλλά ήλπιζα να πάρω και αυτήν εδώ ώστε να έχω σύνολο 2 χρόνια. Μάλλον τελείωσε η προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 10 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μια από τα ίδια και μου τελείωσε εχθές... Έχω ήδη μια κάρτα από την προηγούμενη προσφορά που είχε παίξει και δεν την έχω βάλει ακόμη αλλά ήλπιζα να πάρω και αυτήν εδώ ώστε να έχω σύνολο 2 χρόνια. Μάλλον τελείωσε η προσφορά. Ε ναι man,ειπαμε μεχρι 30 του μηνα ισχυε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, mikele13- είπε Ε ναι man,ειπαμε μεχρι 30 του μηνα ισχυε... Το είχα ξεχάσει δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 τέλος αυγούστου είχα πει στον εαυτό μου.... Εχετε δίκιο παιδιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Υποτίθεται το tennis world tour ήταν δωρεάν για ps+ members. Μπορεί να φταίω και εγώ αλλά έγινε purchuased η complete edition από το λογαριασμό μου - τα κατέβασα από τον browser του κινητού τα παιχνίδια - και χρεώθηκα 29,99 €. Προσπαθώ να κάνω refund από την online φόρμα αλλά με πετάει συνέχεια στην αρχική οθόνη. Μήπως λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Update: Λύθηκε το πρόβλημα τηλεφωνικά. Τάχιστη εξυπηρέτηση από sony!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα