SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Κανονικα σε εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, coyote2 είπε Έτσι δεν ήταν πάντα ότι έχεις κατεβάσει το παρελθόν μπορείς να το ξανά κατέβασες Οχι δεν εννοώ αυτό. Πχ φίλος μου είχε δώσει το Beyond και το Detroit become human, Το bloodborne, batman arkham knight κτλ και ενώ δεν έχω τα δισκάκια καν ούτε τα save στο cloud, μου δίνει τη δυνατότητα να τα κατεβάσω όπως και έκανα. Γέμισα κοντά 2tb από παλιά παιχνιδια Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από Rattlehead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οχι δεν εννοώ αυτό. Πχ φίλος μου είχε δώσει το Beyond και το Detroit become human, Το bloodborne, batman arkham knight κτλ και ενώ δεν έχω τα δισκάκια καν ούτε τα save στο cloud, μου δίνει τη δυνατότητα να τα κατεβάσω όπως και έκανα. Γέμισα κοντά 2tb από παλιά παιχνιδια Απο ποια σελιδα σε αφηνει? Κατεβαζε γιατι μυριζει bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οχι δεν εννοώ αυτό. Πχ φίλος μου είχε δώσει το Beyond και το Detroit become human, Το bloodborne, batman arkham knight κτλ και ενώ δεν έχω τα δισκάκια καν ούτε τα save στο cloud, μου δίνει τη δυνατότητα να τα κατεβάσω όπως και έκανα. Γέμισα κοντά 2tb από παλιά παιχνιδια αυτα τα χε δωσει στο plus καποια στιγμή μηπως τα χες παρει απο παλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, sndev είπε αυτα τα χε δωσει στο plus καποια στιγμή μηπως τα χες παρει απο παλια; Όσο έχω psplus, batman και nioh και bloodborne δεν είχε δώσει.. Τώρα τα έχω 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο ποια σελιδα σε αφηνει? Κατεβαζε γιατι μυριζει bug Από το psplus μέσω του 5. Αν δώσει και το RDR2 θα είναι κουτί. Προς το παρόν το βλέπει με τιμή. Bullocks 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μήπως βλέπεις τα παιχνίδια του PS+ collection; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μήπως βλέπεις τα παιχνίδια του PS+ collection; Οχι από το store τα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Οχι από το store τα βλέπω Νέος κάτοχος ps5 και έχεις και ps+; Τσέκαρε την λίστα με τα παιχνίδια που αναφέρονται εδώ. https://unboxholics.com/stories/83365-to-playstation-plus-collection-einai-enas-krymmenos-assos-tou-ps5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Νέος κάτοχος ps5 και έχεις και ps+; Τσέκαρε την λίστα με τα παιχνίδια που αναφέρονται εδώ. https://unboxholics.com/stories/83365-to-playstation-plus-collection-einai-enas-krymmenos-assos-tou-ps5 Μάλλον αυτό συνέβη φίλος , σωστός. Απλά εγώ έκανα scroll στα παιχνίδια γενικά και με Άφηνε να τα κατεβάζω Psplus έχω άλλο το 2013 κάθε χρόνο ενεργή συνδρομή. Αυτά που λέει στη λίστα ναι με αφήνει να τα κατεβάσω όλα κανονικά 👍 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Rattlehead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2021 στις 11:36 ΜΜ, SabotazNic είπε Κανονικα σε εμενα Τι έχει γίνει με αυτό;Εμένα μου το βγάζει στα 39.90€. Πώς γίνεται δε καποιους να το δίνει δωρεάν και σε άλλους όχι; Το έχουν πάρει δωρεάν σε PS4 αλλά και σε PS5; Με αναζήτηση στο Play Store δεν το βρήκες; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τι έχει γίνει με αυτό;Εμένα μου το βγάζει στα 39.90€. Πώς γίνεται δε καποιους να το δίνει δωρεάν και σε άλλους όχι; Το έχουν πάρει δωρεάν σε PS4 αλλά και σε PS5; Με αναζήτηση στο Play Store δεν το βρήκες; Είναι δωρεάν μόνο η ps5 έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Τι έχει γίνει με αυτό;Εμένα μου το βγάζει στα 39.90€. Πώς γίνεται δε καποιους να το δίνει δωρεάν και σε άλλους όχι; Το έχουν πάρει δωρεάν σε PS4 αλλά και σε PS5; Με αναζήτηση στο Play Store δεν το βρήκες; Μόνο το ps5 παιχνίδι είναι δωρεάν. Έχει δωρεάν και το trial για ps4 για να το δοκιμάσεις αν σε ενδιαφέρει κάποια στιγμή να το αγοράσεις. Αν και πιστεύω κάποια στιγμή μελλοντικά θα μπει και αυτό στο plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Ούτε σε εμένα εμφανίζει το a plague tale στο ps4. Τζάμπα χάρηκα , εφόσον είναι trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δεν χανετε και τπτ,εχει τοση πολυ θολουρα η εικονα που πιστευω οτι πολλοι θα το παρατουσαν στην αρχη ακομα. Ειναι χειροτερο και απο το RDR2,σαν να εχεις πασαλειψει την τηλεοραση με βαζελινη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Ισχυει το εβαλα λιγο το βραδυ και πραγματικά η εικόνα του ειναι τέρμα θολή. Πολυ άσχημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα