gregdel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν γράφηκε αλλού αλλά στο plus έβγαλε το Racket Fury VR δωρεαν μέχρι 19/6 https://store.playstation.com/en-gr/product/EP3920-CUSA11010_00-RF2017RELEASE001 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2021 από gregdel 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Παίδες εγώ πήρα δωρεάν λόγω PS Plus το A Plague Tale: Innocense και για PS4.... Δεν δίνουν μόνο την έκδοση για PS5... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Παίδες εγώ πήρα δωρεάν λόγω PS Plus το A Plague Tale: Innocense και για PS4.... Δεν δίνουν μόνο την έκδοση για PS5... Καιρό είχα να χαρώ με ποστ στο insmonia . Το ήθελα αυτό το παιχνίδι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) To trial κατέβασες φίλε ... (εννοώ για το Ps4) Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από hasiotis_john 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε To trial κατέβασες φίλε ... (εννοώ για το Ps4) Κάνεις λάθος.... Ολόκληρο.... Εκτός αν έχει κάνει καμιά πατάτα η Sony... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από IcemanGr71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alelo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Παιδιά τα save το ps4 ειναι διαφορετικά απο του ps5 για το ιδιο παιχνίδι? Ειχα το A Plague tale απο το 4 και δεν το ειχα τελειώσει και έλεγα να το συνεχίσω στο 5 αλλά με ξεκινάει απο την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 το πα σε μια φιλη που χει ps4 κ μου πε το ιδιο , οτι της λεει trial.. βέβαια εχει μολις 1 βδομαδα ps4 κ ισως δε βλέπει κατι σωστά οπότε ριξτε μια ενημέρωση αν σε άλλους το δινει όντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Εμένα στο email της απόδειξης λέει full game trial. Τώρα τι ακριβώς εννοεί δεν καταλαβαίνω..Trial το full game, δηλαδή τι, χρονική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Trial μου το δείχνει και εμένα. Άρα κατά πάσα πιθανότητα άκυρος ο "συναγερμός". 🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Πατάτα της Sony μυρίζονται... Full game λέει και αλλού full game trial... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο μετά λέει για trial. Εμένα έτσι το δείχνει για την ώρα. Free η έκδοση του ps4. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Grim Ripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 χμ κ μενα φρεε το δείχνει στη ps4 αλλά εχω ps5 μήπως δίνει φρεε την πσ4 έκδοση απο την στιγμη που το χει παρει free ηδη καποιος κ για τη ps5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, sndev είπε χμ κ μενα φρεε το δείχνει στη ps4 αλλά εχω ps5 μήπως δίνει φρεε την πσ4 έκδοση απο την στιγμη που το χει παρει free ηδη καποιος κ για τη ps5? Όχι δύσκολο. Αλλιώς θα το έλεγαν εξαρχής ότι δίνουν και την ps4 έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Εμένα σήμερα το psplus μου έδωσε δυνατότητα να κατεβάσω σε digital μορφή Όλα μα όλα τα παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ στο Play, είτε από δισκάκια φίλων είτε trial παλιά. Επίσης με το νέο update της κονσόλας μπορώ να παίξω παιχνίδι από το usb disc που έχω χωρίς μετάφορα στον εσωτερικό σκληρό. Μπορει το δεύτερο να το επιβεβαιώσει και άλλος; Για το πρώτο δεν ξέρω πως συνεβει αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Rattlehead είπε Εμένα σήμερα το psplus μου έδωσε δυνατότητα να κατεβάσω σε digital μορφή Όλα μα όλα τα παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ στο Play, είτε από δισκάκια φίλων είτε trial παλιά. Επίσης με το νέο update της κονσόλας μπορώ να παίξω παιχνίδι από το usb disc που έχω χωρίς μετάφορα στον εσωτερικό σκληρό. Μπορει το δεύτερο να το επιβεβαιώσει και άλλος; Για το πρώτο δεν ξέρω πως συνεβει αυτό.. Έτσι δεν ήταν πάντα ότι έχεις κατεβάσει το παρελθόν μπορείς να το ξανά κατέβασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα