costa69 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ξερουμε τι θα εχει για PS4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Ξερουμε τι θα εχει για PS4? To Don’t Starve http://www.dontstarvegame.com/ απο τις 8 Ιανουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μπορούσαν και χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 τον φλεβάρη ας βάλουν και τον ΕΤ από το 2600 ATARI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, δοκίμασα να μπω με τον κωδικό μου psn σε άλλο ps3 και δεν το δέχεται. Έχω και 2ο ps3! Ξέρει κανείς τον τρόπο να μεταφέρω 2 παιχνίδια που θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 κάνε νέο χρήστη, logare με το acc σου και κατέβασέ τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 κάνε νέο χρήστη, logare με το acc σου και κατέβασέ τα Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αργότερα αλλιώς θα με φάει ο γιός μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω plus μιας και περιμένω το playstation 4. Σκέφτομαι να αγοράσω τώρα να το βάλω στο τρία. Μετά θα ισχύει και στο τέσσερα; ΑΝ ναι ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορώ να βρω ένα ετήσιο; υπάρχει κάτι παρόμοιο όπως το xboxgold που περνώ για το xbox μου; για ποιο οικονομικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μετράει για όλες τις Playstation πλατφόρμες το Plus, όπου και να το βάλεις. Και να τη βάλεις στο 3 πριν τις 24 του μήνα, αν είναι, να προλάβεις και τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου. Για τιμές καλύτερες δε γνωρίζω. Αλλοι είναι τα τσακάλια με τις προσφορές εδώ Παρόμοιο με το goldxbox.gr δεν ξέρω να υπάρχει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BALABANIS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και εγώ περιμένω μια προσφορά για plus για να τσιμπησω την ετήσια!Πιστεύετε Θα παιξει καμιά εκπτωση φετος τις γιορτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jesE Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες να προλάβει τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου, τι εννοείς; Υπάρχουν κάποια μόνιμα διαθέσιμα και κάποια που όταν περάσει ο μήνας δεν μπορείς να τα παίξεις ας τα έχεις κατεβάσει, σωστά; Όπως ήταν για τον Νοέμβριο το MG Rising. Έτσι δεν δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Όταν λες να προλάβει τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου, τι εννοείς; Υπάρχουν κάποια μόνιμα διαθέσιμα και κάποια που όταν περάσει ο μήνας δεν μπορείς να τα παίξεις ας τα έχεις κατεβάσει, σωστά; Όπως ήταν για τον Νοέμβριο το MG Rising. Έτσι δεν δουλεύει; Οχι, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για ένα χρόνο και αλλάζουν κάθε Ιούνιο, και υπάρχουν και παιχνίδια που αλλάζουν κάθε μήνα. Αν κάτι το κατεβάσεις όσο είναι διαθέσιμο το έχεις στη διάθεσή σου όσο είσαι μέλος (ή αν την κόψεις όποτε ξαναγίνεις μέλος), τόσο να το παίξεις όσο και να το ξανακατεβάσεις. Τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου φεύγουν στις 24. Αν τα κατεβάσεις στις 23, για παράδειγμα, τα έχεις στο λογαριασμό σου μετά για πάντα (αρκεί να είσαι μέλος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Ποια είναι τα παιχνίδια του Δεκεμβρίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μία σελίδα πίσω http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=52841041 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-auusJJJ8c 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα