SoLiTuDe-3- Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους.... σκέφτομαι να αγοράσω το PS PLUS απο το maxplay... Στη κάρτα επάνω γράφει PS4... θα δουλεύει κανονικά για το Ps5 ?? συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά δεν έχω ιδέα από PS PLUS. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από SoLiTuDe-3-
coyote2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, SoLiTuDe-3- είπε Γειά σε όλους.... σκέφτομαι να αγοράσω το PS PLUS απο το maxplay... Στη κάρτα επάνω γράφει PS4... θα δουλεύει κανονικά για το Ps5 ?? συγγνώμη αν η ερώτηση είναι χαζή αλλά δεν έχω ιδέα από PS PLUS. Είναι για όλα 1
stevenfins Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Τα παιχνίδια του Μαΐου. Το wreckfest είχε δοθεί ξανά παλαιότερα, αλλά ήταν η έκδοση για ps4, ενώ τώρα είναι η έκδοση ps5. 1 1
xavier Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 δε νομιζω να ειχε δοθει το wreckfest για ps4, θα το ειχα και δεν το εχω...(οχι οτι με ενδιαφερει) 3
stevenfins Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, xavier είπε δε νομιζω να ειχε δοθει το wreckfest για ps4, θα το ειχα και δεν το εχω...(οχι οτι με ενδιαφερει) 3 λεπτά πριν, coyote2 είπε Και εγώ δεν το θυμάμαι Δεύτερη φορά που την παθαίνω. Την προηγούμενη φορά ήταν με τα remaster του call of duty. Έχετε δίκιο. Το onrush έλεγα. Τα είχα στο μυαλό μου σαν το ίδιο παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσω να παραπληροφορω..
nyne Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Ωραιο φαινεται το wreckfest θα το χαρω πολυ εαν ειναι σαν destruction derby και φανταζομαι οτι με τα haptic κ τη δονηση θα τα σπαει...
Dimitrisiver Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει επειδή θέλω να βάλω ps plus στο ps4 και είναι πρώτη φορά? Να κάνω την αγορά μέσα από το ps store στα 59.99 γιατί διαβάζω εδώ ότι γράφετε για ένα σάιτ το maxplay.gr που είναι -10€ κατω είδα. Είναι έμπιστο? Και πως γίνεται η όλη διαδικασία μόλις πληρώσω με PayPal για να πάρω το code από την κάρτα? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από Dimitrisiver
sndev Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 εμπιστο είναι κ οταν πληρωσεις με παυπαλ θα σου βγει εικονα με το κωδικό
Dimitrisiver Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δλδ με το που κάνεις την πληρωμή με PayPal επιτόπου σε δίνουν και τον κωδικό κατευθείαν σε email? Και μετα αυτόν τον κωδικό που θα μου δώσουν από το maxplay.gr θα τον πέρασω μέσα στο ps store στην κατηγορία που είναι το reedem code? 1
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Και eneba είναι καλή περίπτωση. Να βάλεις δηλαδή ps χρήματα και μετα με αυτά να ενεργοποιήσεις το ps plus από το ps store.
mikele13- Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Και eneba είναι καλή περίπτωση. Να βάλεις δηλαδή ps χρήματα και μετα με αυτά να ενεργοποιήσεις το ps plus από το ps store. Προτιμάτε maxplay παιδιά, και όχι τους ξένους....😉 1
prefuse Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, mikele13- είπε Προτιμάτε maxplay παιδιά, και όχι τους ξένους....😉 Η ιστοσελίδα www.maxplay.gr ειναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρειας Dataplus Ltd η οποία εδρευει στο : Belize, Mapp street No. 1 Belize.
sndev Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, prefuse είπε Η ιστοσελίδα www.maxplay.gr ειναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρειας Dataplus Ltd η οποία εδρευει στο : Belize, Mapp street No. 1 Belize. αφου πηγες ως κατω πατα στο επικοινωνια τωρα στα δεξια να δεις ότι ειναι ελληνας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα