SabotazNic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, NMANN είπε Καλησπέρα, αγόρασα μια κάρτα ps plus για πρώτη φορά(συνηθως έπαιρνα ps plus online) αλλά τώρα δεν ξέρω που είναι ο κωδικός για το ps plus. Δεν ξέρω σε πιο σημείο της κάρτας είναι. Μπορεί κάποιος να μ πει που ακριβώς βρίσκεται? Την ανοιγεις σαν βιβλιο και ειναι μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω Ps plus 12 μήνες. Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που μπορώ να το βρω σήμερα? Από που και πως το αγοράζω? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Παίδες παράγγειλα μια plus από κατάστημα ελέω και των εκπτώσεων. Βέβαια δεν έχω ps5 αφού δεν υπάρχει. Έστω υποθετικα θα εχώ τον Ιανουάριο. Μπορώ να ενεργοποιήσω την plus τότε? Η θα έχει λήξει μετά το πέρας του χρόνου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ναι μπορεις.Ενας κωδικος ειναι η συνδρομη τον χρησιμοποιεις οποτε θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roycarol4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2020 στις 10:25 ΜΜ, lebron15 είπε Επειδή θέλω και εγώ να χρησιμοποιώ us store όταν με το καλό πάρω ps5 θέλω να ρωτήσω το εξής, τα εξελληνισμενα παιχνίδια της Sony θα μπορώ να τα παίζω με ελληνικούς υπότιτλους ή μεταγλώττισμο αν έχω αμερικανικό account; Τελικα εκανα λογαριασμο us και εβαλα μια καρτα που αγορασα ον λαιν ps plus και δεν εχει καποιο θεμα παιζει με ευρωπαικους σερβερς . Το προβλημα ειναι παραδειγμα αν παρεις ελληνικο δισκακι παιχνιδιου δεν μπορεις να εχεις τα dlc απο αμερικανικο στορ νομιζω τα παιχνιδια αν ειναι αγορασμενα απο us store ισως να μην ειναι η εκδοση με τα ελληνικα μεσα αλλα αν ειναι cd απο ελλαδα θα παιζει Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από roycarol4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, roycarol4 είπε Τελικα εκανα λογαριασμο us και εβαλα μια καρτα που αγορασα ον λαιν ps plus και δεν εχει καποιο θεμα παιζει με ευρωπαικους σερβερς . Το προβλημα ειναι παραδειγμα αν παρεις ελληνικο δισκακι παιχνιδιου δεν μπορεις να εχεις τα dlc απο αμερικανικο στορ νομιζω τα παιχνιδια αν ειναι αγορασμενα απο us store ισως να μην ειναι η εκδοση με τα ελληνικα μεσα αλλα αν ειναι cd απο ελλαδα θα παιζει Τέλεια. Και εγώ έτσι θα κάνω όταν πάρω το PS5. Θα πάρω μία ετήσια plus που βγαίνει 25e μόνο για να παίξω τα exclusives γιατί δεν είχα PS4. Τώρα για κάνα GT7 ή κανένα άλλο παιχνίδι της Sony αν το θέλω εξελληνισμένο το αγοράζω με άλλο account ή το παίρνω σε CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hablando Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, Αν κάποιος πάρει US edition PSN card προφανώς με αντίστοιχο account, και αγοράσει πχ την US edition ενός sport game πχ Fifa, Epes, Nba live κτλ κτλ..., Θα μπορεί... 1) να συνδέεται σε Eu - El servers ωστε να παίζει με φίλους που έχουν GR account? 2) να κάνει game sharing με το PS5 ενός φίλου του που έχει Gr Edition Account? Δηλαδή μπορούν να συνυπάρχουν σε μια PS5 κονσόλα 2 accounts από διαφορετικά Regions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 ρε παιδια μια βοηθεια δεν καταλαβαινω,μολις ηρθε η plus που ειχα παραγγειλει εδω και μερες.Ps5 δεν εχω ακομα και ετσι δεν θελω να την ενεργοποιησω,αλλα μεχρι ποτε μπορω να το κανω αυτο πριν ληξει???δεν γραφει πουθενα ημερομηνια ληξης χρησης περιμετρικα το χαρτακι ουτε βλεπω να λεει ισχυει μεχρι τις ταδε του μηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε ρε παιδια μια βοηθεια δεν καταλαβαινω,μολις ηρθε η plus που ειχα παραγγειλει εδω και μερες.Ps5 δεν εχω ακομα και ετσι δεν θελω να την ενεργοποιησω,αλλα μεχρι ποτε μπορω να το κανω αυτο πριν ληξει???δεν γραφει πουθενα ημερομηνια ληξης χρησης περιμετρικα το χαρτακι ουτε βλεπω να λεει ισχυει μεχρι τις ταδε του μηνος όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. δεν λήγει. εγώ είχα πάρει από γερμανό και την ενεργοποίησα μετά από 4-5 μήνες περίπου. Βέβαια αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα free games που δίνει μηνιαία καλό είναι να την ενεργοποιήσεις και να τα κάνεις claim από την εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, flyk είπε όποτε θέλεις την ενεργοποιείς. δεν λήγει. εγώ είχα πάρει από γερμανό και την ενεργοποίησα μετά από 4-5 μήνες περίπου. Βέβαια αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα free games που δίνει μηνιαία καλό είναι να την ενεργοποιήσεις και να τα κάνεις claim από την εφαρμογή. ξερω για τα games ,γιαυτο επιπλεον δεν θελω να την ενεργοποιησω γιατι δεν μου αρεσαν αυτου του μηνα,αυτο που με φοβιζει ειναι μηπως ανανεωνονται ανα ετος και ληξει σε 22 μερες που τελειωνει το 2020,ηλπιζα και ειχα την εντυπωση οτι θα εγραφε κατι μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μη φοβασαι,ισχυει για ενα ετος απο τη στιγμη της ενεργοποιησης κ οχι για το συγκεκριμενο ημερολογιακο ετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 είχαμε πει παλιά ότι ισχύει 12 μήνες από τη στιγμή που θα στην πουλήσει το κατάστημα εντάξει εγώ δεν θα την άφηνα 12 μήνες αλλά 6-7 μήνες θα την άφηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code Αφορά ΜΌΝΟ αμερικανικό account και η τιμή είναι 27.29 ευρό ετήσια συνδρομή. Μόλις αγόρασα εγώ με PayPal και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από ggramenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, ggramenos είπε https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code Αφορά ΜΌΝΟ αμερικανικό account και η τιμή είναι 27.29 ευρό ετήσια συνδρομή. Μόλις αγόρασα εγώ με PayPal και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εσύ έχεις αμερικανικό λογαριασμό ή μας λες ότι ισχύει για όλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μονο σε αμερικανικους λογαριασμους λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα