Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλο θα ηταν να κοψουν τετοιες μαλακιες του στυλ touch my katamari που δεν ειναι αξιες ουτε για κινητοταμπλετες.

ειναι προσβολη να βαζουν τετοια παιχνιδια σε κονσολες. Ελεος μην ξευτιλιζουμε τα παντα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικα:

Απο τις 5 περιπου το απογευμα δεν μπορουσα να μπω. Τωρα μπηκε κανονικα.

Edit: Ισχυει κατι τετοιο?

If you do not renew your subscription immediately at the end of each Subscription Period, but later renew your subscription, you may lose your rights to access any Type 2 PlayStation Plus Elements.

Επεξ/σία από stratigos24

Κανετε το λαθος να το μεταφραζετε απο τα αγγλικα στα ελληνικα, θα επρεπε να το μεταφραζετε απο τα νομικιστικα στα ελληνικα, ειναι προφανες οτι η διατυπωση ειναι τετοια για να εχουν καλυμενο τον κωλο τους σε καθε πιθανο ενδεχομενο μελλοντικα, αυτο που ισχυει ειναι αυτο που λεει ο vole, οποτε και να ανανεωσεις εχεις τα παιχνιδια σου.

Αν το εχεις enable και εχεις δωσει αριθμο πιστωτικης τοτε αυτοματως θα σου τραβηξει χρηματα απο τη καρτα και θα σου κανει ανανεωση (δεν ξερω αν κανει ανανεωση τριμηνης η ετησιας η αναλογα με αυτην που ειχες βαλει τελευταια)

Αν το εχεις disable και εχεις δωσει πιστωτικη τοτε δε σου κανει αυτοματη ανανεωση.

Αν δεν εχεις δωσει πιστωτικη προφανως δεν παιζει ρολο οτι και να το εχεις. Εγω για το φοβο των Ιουδαιων το εχω disabled

• Like 1

Οκ, disable το εβαλα και εγω εχθες. Η καρτα ειναι χρεωστικη και εχει συνηθως καποιο χρηματικο ποσο μεσα, οποτε καλυτερα disable οπως ειπες.

Να ρωτησω κατι . Χθες πηρα μια 3μηνη psplus και την εβαλα ενω ειχα ακομα 5 μερες συνδρομη . Οταν πηγα να δω αν μπηκε μου ελεγε παλι 5 μερες . Λογικα θα μπουνε οταν τελειωσουν οι 5 μερες η δεν μπηκε καν ;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

PlayStation Plus για τον Δεκέμβριο

Παιχνίδια που θα αφαιρεθούν απο την instant collection:

PlayStation Plus περιεχόμενο Δεκεμβρίου:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...