mtzs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλο θα ηταν να κοψουν τετοιες μαλακιες του στυλ touch my katamari που δεν ειναι αξιες ουτε για κινητοταμπλετες. ειναι προσβολη να βαζουν τετοια παιχνιδια σε κονσολες. Ελεος μην ξευτιλιζουμε τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Metal Gear Rising: Revengeance? Ok τα έσπασε. Δηλαδή υπάρχει ακόμα άνθρωπος που δεν έχει psplus? Κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ναι, και ειμαι εγω. Θα εβαζα αλλα θα παει χαμενο μιας και μπαινω φανταρος. Κι εγώ. Ντροπή σας! Αστειεύομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpratisn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχει κάποιος πρόβλημα με το PSN αυτή τη στιγμή; Δεν μπορώ να μπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έχει κάποιος πρόβλημα με το PSN αυτή τη στιγμή; Δεν μπορώ να μπω... Όντως , δεν μπαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενημερωτικα: Απο τις 5 περιπου το απογευμα δεν μπορουσα να μπω. Τωρα μπηκε κανονικα. Edit: Ισχυει κατι τετοιο? If you do not renew your subscription immediately at the end of each Subscription Period, but later renew your subscription, you may lose your rights to access any Type 2 PlayStation Plus Elements. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Άλλο και τούτο. Υποτίθεται ότι αν ανανεώσεις αργότερα δεν χάνεις κάτι αλλά στο TOS άλλα αναφέρονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Περίεργη διατύπωση. "You may lose"... Στο FAQ τους, πάντως, λένε ξεκάθαρα αυτό που όλοι ξέρουμε και συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Κανετε το λαθος να το μεταφραζετε απο τα αγγλικα στα ελληνικα, θα επρεπε να το μεταφραζετε απο τα νομικιστικα στα ελληνικα, ειναι προφανες οτι η διατυπωση ειναι τετοια για να εχουν καλυμενο τον κωλο τους σε καθε πιθανο ενδεχομενο μελλοντικα, αυτο που ισχυει ειναι αυτο που λεει ο vole, οποτε και να ανανεωσεις εχεις τα παιχνιδια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτησω.. Στο account manager, εκει που λεει αυτοματη ανανεωση της συνδρομης του ps plus, τι το εχετε (disable?, eneble?) και γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αν το εχεις enable και εχεις δωσει αριθμο πιστωτικης τοτε αυτοματως θα σου τραβηξει χρηματα απο τη καρτα και θα σου κανει ανανεωση (δεν ξερω αν κανει ανανεωση τριμηνης η ετησιας η αναλογα με αυτην που ειχες βαλει τελευταια) Αν το εχεις disable και εχεις δωσει πιστωτικη τοτε δε σου κανει αυτοματη ανανεωση. Αν δεν εχεις δωσει πιστωτικη προφανως δεν παιζει ρολο οτι και να το εχεις. Εγω για το φοβο των Ιουδαιων το εχω disabled 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Οκ, disable το εβαλα και εγω εχθες. Η καρτα ειναι χρεωστικη και εχει συνηθως καποιο χρηματικο ποσο μεσα, οποτε καλυτερα disable οπως ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Να ρωτησω κατι . Χθες πηρα μια 3μηνη psplus και την εβαλα ενω ειχα ακομα 5 μερες συνδρομη . Οταν πηγα να δω αν μπηκε μου ελεγε παλι 5 μερες . Λογικα θα μπουνε οταν τελειωσουν οι 5 μερες η δεν μπηκε καν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 PlayStation Plus για τον Δεκέμβριο Παιχνίδια που θα αφαιρεθούν απο την instant collection: 27 Νοεμβρίου:Metal Gear Rising: Revengeance 27 Νοεμβρίου: Jak and Daxter Trilogy 27 Νοεμβρίου: Oddworld Strangers Wrath 27 Νοεμβρίου: MotorStorm RC PlayStation Plus περιεχόμενο Δεκεμβρίου: 29 Νοεμβρίου: RESOGUN 29 Νοεμβρίου: Contrast 27 Νοεμβρίου: GRID 2 27 Νοεμβρίου: Guacamelee! (Cross Buy) 27 Νοεμβρίου: Sonic and All-Stars Racing Transformed 27 Νοεμβρίου: Grand Theft Auto Liberty City Stories Site: Ps Plus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα