Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πήρα πάντως κανονικά από το Android app, γράφει purchased κανονικά αν και ακόμα δεν μου έχει έρθει email. 

Αξίζει το παιχνιδάκι!!! 

• Thanks 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speed είπε

Δεν έχει ανέβει ακόμα το Call of Duty  πάντως !!! Απο σήμερα δεν έλεγαν ???

Έχει ανέβει από νωρίς, το έχω κατεβάσει από το Plus ήδη. Μέσα στα μηνιαία παιχνίδια του.

Μαζί με το cities skylines και το farm simulator έχει και το cod wwii για κατέβασμα.

Δημοσ.

Εμένα ακόμα δεν το εμφανίζει στο Plus, μόνο με search το βρήκα στα 69.99€.

Πως γίνεται να σας το εμφανίζει;Θα το είχα κατεβάσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Εμένα ακόμα δεν το εμφανίζει στο Plus, μόνο με search το βρήκα στα 69.99€.

Πως γίνεται να σας το εμφανίζει;Θα το είχα κατεβάσει.

εγώ πάντως το έβαλα στη βιβλιοθήκη μου από την εφαρμογή του κινητού (στην ενότητα του plus κανονικά με τα μηνιαία παιχνίδια), μου ήρθε και κανονικά mail από την αγορά και όταν πήγα στη κονσόλα απλά το έβαλα να κατέβει (τώρα γιατί δεν ξέρω δε με νοιάζει καθόλου να το παίξω) 

Δημοσ.

Στο plus, πήγαινε εκεί που έχει τα free games, θα στο έχει και σένα. Εγώ το κατεβάζω τώρα

Δημοσ.

Ερώτηση.... αν πάρω ετήσια τώρα... και του χρόνου δεν ανανεώσω.... θα χάσω τα δωρεάν παιχνίδια που πήρα?????

Δημοσ.

Μπαινω στην κονσολα στο plus αλλα δεν το βγαζει το παιχνιδι.Μου βγαζει μονο τα δυο του προηγουμενου μηνα...Τι παιζει;Μπορει καποιος να βοηθησει;

Δημοσ.

Όπως έγραψα ούτε στο site με άφηνε  να το κατεβάσω, ούτε μέσω της κονσόλας. Τελικά τα κατάφερα μέσω του Android app. Κάντε μία δοκιμή και εσείς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giannis_kan είπε

Καμία έκπτωση στην υπάρχον τιμή που είναι 42 ευρώ τώρα η 12μηνη παιδιά υπάρχει πουθενά? Πέρσι υπήρχε.

Η υπαρχουσα τιμη ειναι ηδη σε εκπτωση απο 60€ που εχει κανονικα πλεον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...