Skywalker333 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 δεν εχουν κ λογο να κανουν καλη προσφορα, τα εσοδα τους θα εχουν παει πανω κανα 200-300% με τοσο κοσμο κλεισμενο μεσα, ειναι ευκαιρια να βγαλουν τρελα εσοδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Λογικά η επόμενη μεγάλη έκπτωση της ετήσιας συνδρομής θα γίνει τον Ιούνιο, αν ακολουθήσει το παράδειγμα των προηγούμενων ετών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Καλησπερα σε ολο το φορουμ! Μια ερωτηση σημερα εγινα για πρωτη φορα συνδρομητης για ενα μηνα στο ps plus για να παιξω το τελυταιο uncharted που το δινει δωρεαν ενω εγινα κατοχος... Μου βγαζει το παιχνιδι κατω απο το εικονιδιο unavaliable! Γιατι μου το κανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, Pantaz είπε Καλησπερα σε ολο το φορουμ! Μια ερωτηση σημερα εγινα για πρωτη φορα συνδρομητης για ενα μηνα στο ps plus για να παιξω το τελυταιο uncharted που το δινει δωρεαν ενω εγινα κατοχος... Μου βγαζει το παιχνιδι κατω απο το εικονιδιο unavaliable! Γιατι μου το κανει; Δεν χρειάζεται φίλε να έχεις ps plus τα δίνει για ολα δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantaz Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, jerry banana είπε Δεν χρειάζεται φίλε να έχεις ps plus τα δίνει για ολα δωρεάν. Μα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Pantaz είπε Μα δεν μπορω ουτε να το κατεβασω μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο Περίεργο θα έπρεπε να στο βγάζει μπές εδώ και δημιούργησε θέμα θα σε βοηθήσουν https://www.playstation.com/el-gr/get-help/?smcid=pdc%3Ael-gr%3Aget-help-help-library-my-account-access-and-details-change-online-id-games%3Aprimary%20nav%3Amsg-help%3A#!/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.eneba.com/el/store?page=1&platforms[]=PSN®ions[]=greece&types[]=subscription Στα €49.15 η ετήσια. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από pontios 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 10:44 ΜΜ, jerry banana είπε Δεν χρειάζεται φίλε να έχεις ps plus τα δίνει για ολα δωρεάν. Το collection δινει δωρεαν..! Οχι το 4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/4/2020 στις 11:27 ΠΜ, pontios είπε https://www.eneba.com/el/store?page=1&platforms[]=PSN®ions[]=greece&types[]=subscription Στα €49.15 η ετήσια. Είναι έμπιστο αυτό το eneba;; Το πέτυχα προχθές που έψαχνα φθηνές προπληρωμένες και την 50αρα την έχει με μόνο 41.50 ευρώ αλλά δεν το ρίσκαρα.. Απ οτι κατάλαβα σαν μεσάζοντας είναι, σου δείχνει πωλητές με και καλά 99,9% στις αξολογήσεις αλλά ούτε σου λέει πόσες αξιολογήσεις έχει ούτε μπορείς να τις διαβάσεις Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, aggelos87 είπε Είναι έμπιστο αυτό το eneba;; Το πέτυχα προχθές που έψαχνα φθηνές προπληρωμένες και την 50αρα την έχει με μόνο 41.50 ευρώ αλλά δεν το ρίσκαρα.. Απ οτι κατάλαβα σαν μεσάζοντας είναι, σου δείχνει πωλητές με και καλά 99,9% στις αξολογήσεις αλλά ούτε σου λέει πόσες αξιολογήσεις έχει ούτε μπορείς να τις διαβάσεις https://www.trustpilot.com/review/eneba.com Προσωπικά, δεν έχω πάρει από εκεί πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ρε παιδια..ποτε λετε να διαρρευσουν τα 'δωρεαν' παιχνιδια του Ps Plus για το μηνα Μαιο?? 😊 Eιδα στο psu μια προβλεψη για God of War / Yakuza Kiwami 2...για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 1 hour ago, spacemonkey said: Ρε παιδια..ποτε λετε να διαρρευσουν τα 'δωρεαν' παιχνιδια του Ps Plus για το μηνα Μαιο?? 😊 Eιδα στο psu μια προβλεψη για God of War / Yakuza Kiwami 2...για να δουμε.. Καλό plot twist θα ήταν Red Dead Redemption 2 με άλλο ένα..... Τώρα που το έβαλε η MS στο Pass... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μπήκα στο PS Store να κατεβάσω το Dirt Rally και το Uncharted 4, το Dirt Rally το έβαλα στην βιβλιοθήκη όπου υπάρχει, το Uncharted 4 δεν είχε επιλογή "add to library", Το έκανα download και το ακύρωσα, όμως δεν το βρήκα στην βιβλιοθήκη πουθενά. Μετά δοκίμασα πάλι να το κάνω download και γράφει μη διαθέσιμο.Μάλλον δεν ξεκίνησε το download και το ακύρωσα στην προετοιμασία, θα δοκιμάσω πάλι το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι. Το Uncharted 4 το έχω σε Special edition, αλλά γιατί να μην το έχω και σε ψηφιακό;Μπορεί πχ να πουλήσω την Special edition, επίσης θα μπορεί να το παίξει και ο αδερφός μου γιατί έχουμε game share. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Στις 25/4/2020 στις 11:14 ΜΜ, pontios είπε https://www.trustpilot.com/review/eneba.com Προσωπικά, δεν έχω πάρει από εκεί πάντως. Πηρα εγω προχθες για πρωτη φορα και χωρις μα ειμαι κατοχος ps ουτε να γνωριζω καθολου απο κονσολες, το πηρα σαν δωρο σε φιλο το 12μηνο ps plus και εφαρμοστηκε αμεσως απο τον φιλο. Ολα καλα, ευχαριστω pontios για την ενημερωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις έκανα αγορά PS Plus ετήσια συνδρομή από Eneba με κουπόνι 3% και Paypal (έχει χρέωση) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 49,46 τελική, την έκανα redeem λειτούργησε κανονικά. Σημείωση ζητάει confirmation με αριθμό κινητού. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από kakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα