kourtembeu Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Αν υπάρχει κάποιος που να παίζει Dead by daylight να του δώσω id για κανά παιχνίδι ας μου στείλει pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Παιδια φθηνοτερη συνδρομη online που μπορω να βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μια γρήγορη ερώτηση για το uncharted 4 μέσω Plus Όταν πάω να το βάλω στο καλάθι βγάζει αυτό: Choose a version και μετά full game πανω ή κάτω τα οποία είναι ίδια. Ξέρει κανεις κάτι περι αυτού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δεν έχει σημασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blue0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Έχω πρόβλημα με το uncharted 4 ενώ πάτησα download free κόλλησε και από τότε δεν το εμφανίζει πουθενά ούτε στα παιχνίδια του μήνα.mail ήρθε κανονικά ότι το πήρα και όταν μπαίνω στο παιχνίδι λέει not available for purchase. You already own uncharted 4 multiplayer currency. Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, blue0 είπε Έχω πρόβλημα με το uncharted 4 ενώ πάτησα download free κόλλησε και από τότε δεν το εμφανίζει πουθενά ούτε στα παιχνίδια του μήνα.mail ήρθε κανονικά ότι το πήρα και όταν μπαίνω στο παιχνίδι λέει not available for purchase. You already own uncharted 4 multiplayer currency. Τι να κάνω; φίλε έλεγξε την βιβλιοθήκη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blue0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε φίλε έλεγξε την βιβλιοθήκη σου. Μάλλον ξεκόλλησε εκεί το έδειχνε και πρίν αλλά στα αγορασμενα.Μου έβγαλε και πρόβλημα στο δίσκο και έκανα επιδιόρθωση. Εμφάνισε και τη λήψη και δείχνει να το κατεβάζει. Όλα καλα. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, blue0 είπε Έχω πρόβλημα με το uncharted 4 ενώ πάτησα download free κόλλησε και από τότε δεν το εμφανίζει πουθενά ούτε στα παιχνίδια του μήνα.mail ήρθε κανονικά ότι το πήρα και όταν μπαίνω στο παιχνίδι λέει not available for purchase. You already own uncharted 4 multiplayer currency. Τι να κάνω; Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Αρχικά πρόσθεσα το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη. Στη βιβλιοθήκη είχα όμως εγκατεστημένο και το παιχνίδι από δισκάκι (μου το είχε δανείσει ένας φίλος πριν 10 ημέρες). Για να μην φαίνεται 2 φορές στη βιβλιοθήκη πάω και τα σβήνω και τα 2 ( δε τσεκαρα ποιο αντιστοιχούσε σε ποιο) και λέω θα το ξαναπροσθεσω από το plus. Αμ δε!!! Τώρα δεν το εμφανίζει ούτε στο plus ούτε στη βιβλιοθήκη.β Τι κάνουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blue0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Sonik86 είπε Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Αρχικά πρόσθεσα το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη. Στη βιβλιοθήκη είχα όμως εγκατεστημένο και το παιχνίδι από δισκάκι (μου το είχε δανείσει ένας φίλος πριν 10 ημέρες). Για να μην φαίνεται 2 φορές στη βιβλιοθήκη πάω και τα σβήνω και τα 2 ( δε τσεκαρα ποιο αντιστοιχούσε σε ποιο) και λέω θα το ξαναπροσθεσω από το plus. Αμ δε!!! Τώρα δεν το εμφανίζει ούτε στο plus ούτε στη βιβλιοθήκη.β Τι κάνουμε τώρα? Από το store στη σελίδα του παιχνιδιού δες αν εμφανίζεται να το κατεβάσεις από εκεί ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Οταν έχω δύο χρήστες στο pS4 μπορεί ο δεύτερος να αγοράσεις το collection αυριο που ειναι δωρεάν για πάντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, coyote2 είπε Οταν έχω δύο χρήστες στο pS4 μπορεί ο δεύτερος να αγοράσεις το collection αυριο που ειναι δωρεάν για πάντα? https://blog.eu.playstation.com/2020/04/14/announcing-the-play-at-home-initiative/ 15/4 εως 5/5 μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 15 minutes ago, spacemonkey said: https://blog.eu.playstation.com/2020/04/14/announcing-the-play-at-home-initiative/ 15/4 εως 5/5 μονο Once you redeem the games, they are yours to keep. Το γράφει στο κείμενο, άρα θεωρώ πως τα κρατάς για πάντα με redeem μέσα στις προαναφερθείσες ημερομηνίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Εγω που τα χω από το πλας που λήγει τον επόμενο μήνα τι πρέπει να κανω ; Οχι δεν θελω να ανανεωσω τη συνδρομή μου... Πρεπει να Κανω αναγκαστικά νέο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakis Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Άρα τελικά η φτηνότερη ετήσια ελληνική συνδρομή είναι στο Eneba; Επειδή μου λήγει τέλος του μήνα. Συνήθως τέτοια εποχή έπεφτε στα 45, φέτος δεν ξέρω τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, kakis είπε Άρα τελικά η φτηνότερη ετήσια ελληνική συνδρομή είναι στο Eneba; Επειδή μου λήγει τέλος του μήνα. Συνήθως τέτοια εποχή έπεφτε στα 45, φέτος δεν ξέρω τι έγινε. Μία από τα ίδια και εγώ. Πέρυσι τέτοια εποχή είχα πάρει την δικιά μου σε πολύ καλή τιμή αλλά φέτος τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα