asemnos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Οντως πολυ καλη τριλογια. Κριμα που το εχω ηδη αγορασμενο σε δισκακι. 1
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει κάποιο site που ψωνίζετε φθηνά ps plus συνδρομές? Ξέρω ότι παίζει 12μηνο deal από το store αυτές τις μέρες, απλά χρειάζομαι μόνο ένα 6μηνο και έλεγα μήπως μπορούσα να το βρω πουθενά φθηνότερα.
v-tidus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, naruto14 είπε Υπάρχει κάποιο site που ψωνίζετε φθηνά ps plus συνδρομές? Ξέρω ότι παίζει 12μηνο deal από το store αυτές τις μέρες, απλά χρειάζομαι μόνο ένα 6μηνο και έλεγα μήπως μπορούσα να το βρω πουθενά φθηνότερα. Νομίζω δεν υπάρχει 6μηνη, μόνο 3τριμηνη και 12μηνη. Μπορείς να πάρεις 2 τρίμηνες αλλά θα είναι στην ίδια τιμή με τη 12μηνη. Συνεπώς, αν θέλεις πρέπει να αγοράσεις 12μηνη.
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, v-tidus είπε Νομίζω δεν υπάρχει 6μηνη, μόνο 3τριμηνη και 12μηνη. Μπορείς να πάρεις 2 τρίμηνες αλλά θα είναι στην ίδια τιμή με τη 12μηνη. Συνεπώς, αν θέλεις πρέπει να αγοράσεις 12μηνη. Άρα να βρούμε τρίμηνη πχ γύρω στο 10άρικο κάπου δε παίζει έτσι? Γιατί ναι 2 τρίμηνες στο 20άρικο θα βγει όσο η ετήσια τώρα που είναι σε προσφορά.
dinos234 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, naruto14 είπε Άρα να βρούμε τρίμηνη πχ γύρω στο 10άρικο κάπου δε παίζει έτσι? Γιατί ναι 2 τρίμηνες στο 20άρικο θα βγει όσο η ετήσια τώρα που είναι σε προσφορά. Δεν έχω δει πουθενά 6 μήνες 1, 3, 12 μήνες έχω δει. Τώρα όσο τα 10€ για 3 μήνες πολύ χλομό να βρεις κάπου αξίζει κατευθείαν να πας στην προσφορά 12 μήνες 45€ 1
mixschino Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ερωτηση αρχαριου, οταν γινεσαι μελος στο ps+ εχεις προσβαση μονο στα παιχνιδια που δινονται απο το μηνα που ξεκιναει η συνδρομη σου και μετα, ετσι; Οχι σε καποιο pool παιχνιδιων που ειχαν δοθει στο παρελθον, σωστα; Θα παραηταν OP.
dinos234 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, mixschino είπε Ερωτηση αρχαριου, οταν γινεσαι μελος στο ps+ εχεις προσβαση μονο στα παιχνιδια που δινονται απο το μηνα που ξεκιναει η συνδρομη σου και μετα, ετσι; Οχι σε καποιο pool παιχνιδιων που ειχαν δοθει στο παρελθον, σωστα; Θα παραηταν OP. Ναι μόνο του μήνα που δίνονται έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις εφόσον λήξη η συνδρομή τα παιχνίδια που έχεις κατεβάσει από το plus κλειδώνονται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να παίξεις όταν ξανά βάλεις plus αυτόματα ξεκλειδώνονται. 1
hasiotis_john Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με games, αλλά όποιος έχει κατεβάσει το Titanfall 2 που το είχε το ps+ τον προηγούμενο μήνα, ας το δοκιμάσει άμεσα. Πραγματικά τι διαμαντάκι είναι αυτό που μου φαίνεται απίστευτο πως περνάει έτσι στα ψιλά. Μιλάω για το single player κομμάτι και όχι για το δικτυακό που σίγουρα θα σπέρνει και αυτό! Δεν είμαι ούτε στην μέση και πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Αν το έβγαζε το συγκεκριμένο παιχνίδι καμιά rockstar games θα λέγαμε για έπος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από hasiotis_john
VonLoutsos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, hasiotis_john said: Αν και δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με games, αλλά όποιος έχει κατεβάσει το Titanfall 2 που το είχε το ps+ τον προηγούμενο μήνα, ας το δοκιμάσει άμεσα. Πραγματικά τι διαμαντάκι είναι αυτό που μου φαίνεται απίστευτο πως περνάει έτσι στα ψιλά. Μιλάω για το single player κομμάτι και όχι για το δικτυακό που σίγουρα θα σπέρνει και αυτό! Δεν είμαι ούτε στην μέση και πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Αν το έβγαζε το συγκεκριμένο παιχνίδι καμιά rockstar games θα λέγαμε για έπος. Το έχουμε πει πάλι. Όταν βγάζεις παιχνίδι ανάμεσα σε CoD και BF όσο καλό shooter και να είναι το χαντακώνεις εξ΄ορισμού. Παιχνιδάρα το Titanfall 2. 4
xavier Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 ηταν και η χρονια του overwatch...αλλα ναι βασικα ισχυει οτι το χαντακωσε η ΕΑ
mikele13- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, xavier είπε ηταν και η χρονια του overwatch...αλλα ναι βασικα ισχυει οτι το χαντακωσε η ΕΑ και τα δυο Titanfall,οχι μονο το 2ο. και το 1ο ειναι παρα πολυ καλο,ασχετως οτι δεν εχει campaign...
jpil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 12:37 ΜΜ, naruto14 είπε Υπάρχει κάποιο site που ψωνίζετε φθηνά ps plus συνδρομές? Ξέρω ότι παίζει 12μηνο deal από το store αυτές τις μέρες, απλά χρειάζομαι μόνο ένα 6μηνο και έλεγα μήπως μπορούσα να το βρω πουθενά φθηνότερα. PlayStation®Plus: 1 Month Membership - 50% off https://store.playstation.com/en-gr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB1M50OFF?emcid=em-st-216135&et_cid=em_387292&et_rid=114667386 1
Chrisgs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Καλησπερα, Τσεκαρω κατι κλειδαδικα που πουλανε συνδρομη για ps plus σε χαμηλοτερη τιμη απ'οτι παιζει στο οφισιαλ, μπορω να εμπιστευτω η θα φαω κανα μπαν απο το psn και θα τρεχω; ΥΓ: Σορρυ αν ειναι παλιο το θεμα η το λαθος θεμα να ρωτησω!
gregdel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Chrisgs είπε Καλησπερα, Τσεκαρω κατι κλειδαδικα που πουλανε συνδρομη για ps plus σε χαμηλοτερη τιμη απ'οτι παιζει στο οφισιαλ, μπορω να εμπιστευτω η θα φαω κανα μπαν απο το psn και θα τρεχω; ΥΓ: Σορρυ αν ειναι παλιο το θεμα η το λαθος θεμα να ρωτησω! για ποια λες;
lysopaine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 πάντως με βλέπω να φτιάχνω αμερικάνικο psn κ να πάρω από το cdkeys ετήσια συνδρομή με 32 ευρώ έχει δοκιμάσει κανένας να μου πει αν είχε θέμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα