mtzs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασε απο εδω και κατω. εχω και λινκ για τη καρτα στα 45 ευρω http://www.insomnia.gr/topic/489970-playstation-3-topic-part-ii/?p=52603420 τα παιδια ειπαν πως γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Διαβασε απο εδω και κατω. εχω και λινκ για τη καρτα στα 45 ευρω http://www.insomnia.gr/topic/489970-playstation-3-topic-part-ii/?p=52603420 τα παιδια ειπαν πως γινεται δεν με καταλαβες.. λεω αν βαλω πχ αυτη την καρτα http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PlayStation-Live-Card--50.htm θα εχω 50Ε στο πορτοφολι. Μετα αυτα αν τα εξαργηρωσω αγοραζοντας ετησια συνδρομη δεν θα εχω 3 μηνες ακομα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν με καταλαβες.. λεω αν βαλω πχ αυτη την καρτα http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-PlayStation-Live-Card--50.htm θα εχω 50Ε στο πορτοφολι. Μετα αυτα αν τα εξαργηρωσω αγοραζοντας ετησια συνδρομη δεν θα εχω 3 μηνες ακομα ; με αυτη την καρτα θα εχεις, το εχουν κανει και αλλοι εδω και πηραν κανονικα τους 3 επιπλεον μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε email που μου ήρθε απο psn: "Το Far cry 3 κυκλοφορεί τον Οκτώβρη"..........αρα το Νο1 παιχνίδι του επόμενου μήνα. Επισης μου στείλανε κωδικό και αναφέρει: "Δεν θέλουμε να χάνεις τις εξελίξεις στο PlayStation®Plus, γι' αυτό σου προσφέρουμε έναν έξτρα μήνα δωρεάν με την αγορά της συνδρομής των 90 ημερών.H προσφορά ισχύει για μια εβδομάδα." Εγω εχω ήδη τρίμηνη συνδρομή, πέρασα κανονικά τον κωδικό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν μου έδωσε τον έχτρα μήνα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από Votritis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Leaving PS Plus:25th September: Assassin’s Creed 325th September: Saints Row the Third25th September: Payday: The Heist25th September: Urban Trials25th September: New Little Kings Story Entering PS Plus:25th September: Far Cry 325th September: Giana Sisters: Twisted Dreams25th September: Dragons Dogma: Dark Arisen25th September: Street Fighter X Tekken25th September: Touch My Katamari http://blog.eu.playstation.com/2013/09/17/playstation-plus-in-october-far-cry-3-street-fighter-x-tekken-lead-the-way/ Εσπειρε παλι. Δεν εχω κανενα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 το farcry ειναι φοβερο. ειχα φαει πολυ κολημα αν και δεν ειμαι fps fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτελους!!! μια φορα που δεν εχω κανενα!!!! :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ SONY!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ και πολλούς μήνες τα παιχνίδια που δίνει είναι απίστευτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udontneed2know Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω δεν εχω κανενα, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά μολις έβαλα μέσω psn card ετήσια συνδρομή στο plus αλλά όταν πηγάινω στα παιχνίδια που έχω κατεβάσει μου γράφει ότι η συνδρομή ληγει σε μερικές μέρες, παρόλα αυτά στο transaction history αναφέρει ότι εγινε η συναλλαγή σήμερα. Ξερει κανείς γιατί δεν εμφανίζει την καινούρια συνδρομή ; Λοιπον από ότι βλέπω στο information των παιχνιδιών που έχω κατεβάσει με την προηγούμενη συνδρομή δεν ανανεώνει τον χρόνο. Για να δούμε πότε λήγει η συνδρομή μας πηγαίνουμε στο παρακάτω μενου XMB>Account Management>Transaction Management>Services List>Playstation Plus>Playstation Plus Οπότε ολα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Leaving PS Plus: 23rd October: Far Cry 3 23rd October: Mafia 2 23rd October: Spec Ops The Line (NBA 2K13 in UAE) 23rd October: Street Fighter X Tekken 23rd October: Touch My Katamari Entering PS Plus: 23rd October: Metal Gear Rising: Revengeance 23rd October: Remember Me 23rd October: Oddworld Strangers Wrath 23rd October: MotorStorm RC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Yπαρχει περιπτωση να βρω απο καπου(online) ποιο φθηνη συνδρομη για το PSN plus απο τα 49.90€ του store? Εχω βρει καποιες συνδρομες με 39.99€ αλλα λεει οτι κανουν μονο για γερμανικα accounts . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Πολύ δυνατός μήνας για το PS Plus ο Οκτώβρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Metal Gear Rising: Revengeance? Ok τα έσπασε. Δηλαδή υπάρχει ακόμα άνθρωπος που δεν έχει psplus? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Metal Gear Rising: Revengeance? Ok τα έσπασε. Δηλαδή υπάρχει ακόμα άνθρωπος που δεν έχει psplus? Ναι, και ειμαι εγω. Θα εβαζα αλλα θα παει χαμενο μιας και μπαινω φανταρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα