Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζω μονο Pes ονλαιν.Δυστυχως δεν είχα σκεφτεί τόσο καιρό που ειχα plus να δοκιμάσω και τον γερμανικό λογαριασμό γιατί δεν το χρησιμοποιώ.Τωρα έληξε το plus μου και βρίσκω σε αγγελίες κάρτες plus γερμανικές ακόμα και με 40 ευρώ. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι,να ενεργοποιήσω από τον γερμανικό λογαριασμό το free plus 14 ημερών που δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ,να δω αν λειτουργεί και στον ελληνικό λογαριασμό, η να αγοράσω μια κάρτα ενός μηνός να την δοκιμάσω αν λειτουργεί και αυτή στον ελληνικό.

Αλλά επίσης περιμένω και την black Friday αν έχει κάποια προσφορά για ανανέωση του plus από το ps store.Το 60ρι τον χρόνο το βρίσκω πολύ ακριβό για να παίζω ένα παιχνίδι ονλαιν και αυτό όχι κάθε μέρα.Τα δωρεάν παιχνίδια που δίνουν για κατέβασμα είναι μόνο shooter adventure και fight,δεν δίνουν καθόλου sport καθόλου race και γενικά βρίσκω την τιμή του plus πανάκριβη για να παίζεις κάποιες φορές ονλαιν το αγαπημένο σου παιχνίδι, αν παίζεις πχ μια δυο ώρες την ημέρα και αν, η λίγο παραπάνω τις Κυριακές. 

Επεξ/σία από Nik01
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να ενεργοποιησεις τις 14 μερες δωρεαν στο γερμανικο λογαριασμο πρεπει να εχεις προσθεσει καρτα η paypal στον λογαριασμο αλλιως δεν σου δινει τις 14 μερες.Αλλα επειδη ειναι γερμανικος λογαριασμος η καρτα που θα βαλεις η paypal πρεπει να ειναι για γερμανια, αλλης χωρας δεν το δεχεται το συστημα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Γερμανικη κάρτα εχω γερμανικής τράπεζας αφου μενω Γερμανία. Ομως ο λογαριασμός ps4 ειναι ελληνικός.Το ps store αν και ελληνικός λογαριασμός δέχεται την γερμανική κάρτα για πληρωμή  συνδομης plus όπως κι επίσης έχω αγοράσει παιχνίδια σε ψηφιακή μορφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι, γιατί τελικά ανανεωσα την συνδρομή μου στο plus με την πιστωτική μου κάρτα μέσω της κονσόλας στον λογαριασμό μου. Από σήμερα και μέχρι 2 Δεκεμβρίου έχει προσφορά black Friday ετήσια συνδρομή plus 45 ευρώ. 

Αυτό που θέλω να πω για να το έχουν υπόψη τους και άλλοι, είναι ότι δύο λογαριασμοί διαφορετικών χωρών στην ίδια κονσόλα δεν μπορούν να έχουν και οι δύο plus.Ανανεωσα την συνδρομή μου στον ελληνικό λογαριασμό με πιστωτική κάρτα γερμανική από την κονσόλα και έχω plus στον ελληνικό λογαριασμό, αλλά μόλις μπω με τον γερμανικό λογαριασμό στην ιδια παντα κονσόλα,δεν λειτουργεί το plus.

Οσοι μένουν εξωτερικό και χρησιμοποιούν ελληνικό λογαριασμό, δεν γίνεται να χρησιμοποιούν τις κάρτες playstation plus που πουλάνε τα μαγαζιά εκεί. Ελληνικός λογαριασμός θέλει ελληνικές κάρτες playstation plus η ανανέωση από την κονσόλα με πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε χώρας η PayPal φυσικά.

Επεξ/σία από Nik01
  • Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, Nik01 said:

Επανέρχομαι, γιατί τελικά ανανεωσα την συνδρομή μου στο plus με την πιστωτική μου κάρτα μέσω της κονσόλας στον λογαριασμό μου. Από σήμερα και μέχρι 2 Δεκεμβρίου έχει προσφορά black Friday ετήσια συνδρομή plus 45 ευρώ. 

Αυτό που θέλω να πω για να το έχουν υπόψη τους και άλλοι, είναι ότι δύο λογαριασμοί διαφορετικών χωρών στην ίδια κονσόλα δεν μπορούν να έχουν και οι δύο plus.Ανανεωσα την συνδρομή μου στον ελληνικό λογαριασμό με πιστωτική κάρτα γερμανική από την κονσόλα και έχω plus στον ελληνικό λογαριασμό, αλλά μόλις μπω με τον γερμανικό λογαριασμό στην ιδια παντα κονσόλα,δεν λειτουργεί το plus.

Οσοι μένουν εξωτερικό και χρησιμοποιούν ελληνικό λογαριασμό, δεν γίνεται να χρησιμοποιούν τις κάρτες playstation plus που πουλάνε τα μαγαζιά εκεί. Ελληνικός λογαριασμός θέλει ελληνικές κάρτες playstation plus η ανανέωση από την κονσόλα με πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε χώρας η PayPal φυσικά.

Όταν λέμε έχουν PS Plus οι υπόλοιποι λογαριασμοί εννοούμε οτι μπορουν να παίζουν online και όχι να εχουν τα υπόλοιπα προνόμια της συνδρόμης. Πιστεύω αναφερόμαστε στο ίδιο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν μπορώ να παίξω ονλαιν στον άλλο  λογαριασμό, το δοκίμασα, ούτε παιχνίδι ονλαιν ούτε saved data in online storage ούτε τίποτα. Πάτησα και activate στο account settings και πάλι τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω και χώρα προέλευσης στους λογαριασμούς μου,ούτε αυτό αλλάζει.

Επεξ/σία από Nik01
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Στο titanfall αναρωτιεμαι αν θα βρισκεις κανενα να παιζεις online ... γμτο και εχω και το 1 που πρεπει να ειναι τελειως νεκρο τωρα

Μια χαρά κόσμο έχει το TF2, πάντα θα βρεις lobby ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Στο titanfall αναρωτιεμαι αν θα βρισκεις κανενα να παιζεις online ... γμτο και εχω και το 1 που πρεπει να ειναι τελειως νεκρο τωρα

εχει κοσμο ακομα, καθημερινα βλεπω 3-4k online το λιγοτερο

το 1 ειναι νεκρο indeed

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα, μια ερωτηση.

Εχω Ελληνικο λογαριασμο αλλα τα τελευταια χρονια μενω Ολλανδια. Προσφατα μου εκαναν δωρο μια 12μηνη plus συνδρομη αλλα ηταν αγορασμενη απο Ολλανδικο καταστημα.

Φυσικα δεν μπορω να την ενεργοποιησω.

Υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω με την Σονυ μπας και μπορει να δωσει καποια λυση? Οσο εψαξα δεν βρηκα καποιο email. Εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο?

Ευχαριστω πολυ,

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yanniliki είπε

Καλησπερα και απο μενα, μια ερωτηση.

Εχω Ελληνικο λογαριασμο αλλα τα τελευταια χρονια μενω Ολλανδια. Προσφατα μου εκαναν δωρο μια 12μηνη plus συνδρομη αλλα ηταν αγορασμενη απο Ολλανδικο καταστημα.

Φυσικα δεν μπορω να την ενεργοποιησω.

Υπαρχει καποιος τροπος να επικοινωνησω με την Σονυ μπας και μπορει να δωσει καποια λυση? Οσο εψαξα δεν βρηκα καποιο email. Εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο?

Ευχαριστω πολυ,

δεν υπάρχει καμία λύση φίλε μου. Το PSN απλά δεν επιτρέπει να κάνεις migration τον λογαριασμό σου σε άλλη χώρα. Χρυσούς τους έχουμε κάνει αλλά απλά δεν. 

Απόσο γνωρίζω, εχει να κάνει με το ασχημο υποβαθρο του PSN, ειναι ετσι φτιαγμενο που οποιαδηποτε αλλαγη σε ενα account ειναι παρα πολυ προβληματικη (δες τι χαμος εγινε για να αλλάξεις όνομα). Αν τωρα, με το PS5 αποφασίσουν και ξαναστήσουν ολο το λειτουργικο απο πίσω, μπορεί επιτέλους να λυθεί αυτό το ζήτημα γιατι ειναι δεκάδες χιλιάδες (μη πω εκατονταδες χιλιάδες) τα ατομα που εχουν αλλάξει χώρες από τοτε που πρωτοέκαναν λογαριασμό PSN.

Για την ώρα όμως, το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις έναν δεύτερο, Ολλανδικο λογαριασμό, και να παίζεις εκεί τα Online games σου και οτι πάρεις δωρεαν απο το plus και τα υπόλοιπα αν θες, στον Ελληνικο. Αυτό κάνουν/με δυστυχώς όλοι στο εξωτερικο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...