najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αμα βαλω τη δοκιμαστική περίοδο των 2 εβδομαδων, μπορω να βαλω κανονικά τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη?! Yup 1
coyote2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι αλλά θα παίξουν δύο εβδομάδες Μόνο 1
Mrsmoke95 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία άμα έχω συνδρομή στο ps plus . Και για παράδειγμα θέλω να αγοράσω ένα χαρακτήρα στο. Injustice 2 όταν πάω να το αγοράσω μου λέει 6 ευρώ ή take it online . Δηλαδή άμα κάνω λογαριασμό στο ps plus. Θα τον αγοράσω τσάμπα ;
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία άμα έχω συνδρομή στο ps plus . Και για παράδειγμα θέλω να αγοράσω ένα χαρακτήρα στο. Injustice 2 όταν πάω να το αγοράσω μου λέει 6 ευρώ ή take it online . Δηλαδή άμα κάνω λογαριασμό στο ps plus. Θα τον αγοράσω τσάμπα ; Οχι. Aπλα σου λεει αν βαλεις plus μπορεις να παιξεις online 1
ronnie7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 καλημερα.παιδια ξερετε αν βρει κανεις καρτα απο μαγαζι ιντερνετικο ευρωπης πχ. δουλευει ελλαδα?πως μπορουμε να ξερουμε?εχω ακουσει οτι αμερικης πχ. δεν δουλευει σ εμας.και μηπως ξερετε κανενα μαγαζι για πιο φτηνα εννοω.ετησια μ ενδιαφερει.
najinblue3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, ronnie7 είπε καλημερα.παιδια ξερετε αν βρει κανεις καρτα απο μαγαζι ιντερνετικο ευρωπης πχ. δουλευει ελλαδα?πως μπορουμε να ξερουμε?εχω ακουσει οτι αμερικης πχ. δεν δουλευει σ εμας.και μηπως ξερετε κανενα μαγαζι για πιο φτηνα εννοω.ετησια μ ενδιαφερει. Οχι θες καρτα για το αναλογο store, ελληνικη καρτα για το ελληνικο κοκ
modechristo_13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 γενικη ερωτηση παιδια!! αν καποιος εχει ψηφιακα παιχνιδια ειτε απο το plus είτε οχι! υπαρχει η δυνατοτητα αμα κουμπωθει εξωτερικος σκληρος στο play να περαστουν εκει?
dakangr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 51 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε γενικη ερωτηση παιδια!! αν καποιος εχει ψηφιακα παιχνιδια ειτε απο το plus είτε οχι! υπαρχει η δυνατοτητα αμα κουμπωθει εξωτερικος σκληρος στο play να περαστουν εκει? Γινεται ναι.
v-tidus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Γίνεται αλλά τα παιχνίδια δεν παίζουν αν δεν τα βάλεις στον λογαριασμό με τον οποίο τα αγόρασες..
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, v-tidus είπε Γίνεται αλλά τα παιχνίδια δεν παίζουν αν δεν τα βάλεις στον λογαριασμό με τον οποίο τα αγόρασες.. Τα παιχνιδια δεν παιζουν σε κανενα αλλο πσ4 εκτος αυτου που φορμαρε τον εξωτερικο σκληρο
Πανος999 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Nioh κ Outlast 2 τα παιχνίδια Νοεμβρίου... Δεν ειναι κακα.. Δν εχω plus πλέον βεβαια..
Edel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 ουάου. Εντυπωσιακός μήνας. Το outlast είναι εμπειρία μεγάλη. Το Nioh δε το χα, αλλά έχω ακούσει-διαβάσει τα καλύτερα 1
xavier Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 παντως επρεπε να μπουμε στο τελευταιο 12μηνο της κονσολας για να αρχισουν τα ΑΑΑ, οπως και να χει, καλοδεχουμενα... 1
Nik01 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? Παίζω από Γερμανία και έχω έναν ελληνικό λογαριασμό στο ps4 και έναν γερμανικό. Παίζω πάντα από τον ελληνικό λογαριασμό όπου είχα αγοράσει plus online με πιστωτική κάρτα. Αν ανανεώσω το plus μου με plus card αγορασμένη από έξω για λογαριασμό Γερμανίας, την περάσω την κάρτα plus στον γερμανικό λογαριασμό, θα μπορώ να παίζω και με τον ελληνικό λογαριασμό από την ίδια κονσόλα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει και απαντήσει.
VonLoutsos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Just now, Nik01 said: Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε? Παίζω από Γερμανία και έχω έναν ελληνικό λογαριασμό στο ps4 και έναν γερμανικό. Παίζω πάντα από τον ελληνικό λογαριασμό όπου είχα αγοράσει plus online με πιστωτική κάρτα. Αν ανανεώσω το plus μου με plus card αγορασμένη από έξω για λογαριασμό Γερμανίας, την περάσω την κάρτα plus στον γερμανικό λογαριασμό, θα μπορώ να παίζω και με τον ελληνικό λογαριασμό από την ίδια κονσόλα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει και απαντήσει. Πιστευω οτι θα μπορείς γιατί αν σε μια κονσόλα ένα λογαριασμός έχει Plus παίζουν online όλοι οι λογαριασμοί που είναι στην κονσόλα. Αλλά δεν αξίζει γιατί θα χάσεις την πρόσβαση σε όλα τα PS Plus παιχνίδια που έχεις κατεβάσει στον Ελληνικό λογαριασμό. Περίμενε να με επιβεβαιώσει και κανένας άλλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα