StormGr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Καλημέρα Στο PS plus τα παιχνίδια που έχει κάθε μήνα τα κατεβάζεις και μένουν μόνιμα στην συλλογή σου ή όταν λήξει η συνδρομή τα χάνεις; Τα έχεις μόνο όσο καιρό έχεις ενεργή συνδρομή. Αν σταματήσεις να έχεις ps plus δεν μπορείς να τα παίξεις μέχρι να ξαναβάλεις κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Καλημέρα Στο PS plus τα παιχνίδια που έχει κάθε μήνα τα κατεβάζεις και μένουν μόνιμα στην συλλογή σου ή όταν λήξει η συνδρομή τα χάνεις; Δεν τα χάνεις απλά δεν μπορείς να τα παίξεις όταν λήξει η συνδρομή σου. Όταν ξανακάνεις συνδρομή μπορείς να τα ξαναπαίξεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, nemesiskp είπε Καλημέρα Στο PS plus τα παιχνίδια που έχει κάθε μήνα τα κατεβάζεις και μένουν μόνιμα στην συλλογή σου ή όταν λήξει η συνδρομή τα χάνεις; Όταν λήξει η συνδρομή δεν μπορείς να τα παίξεις μέχρι να ξανακάνεις συνδρομή. Δεν χάνονται, απλά είναι κλειδωμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 https://www.ign.com/articles/2019/07/31/playstation-plus-games-for-august-2019-announced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, coyote2 είπε https://www.ign.com/articles/2019/07/31/playstation-plus-games-for-august-2019-announced Χαλια (και) αυτος ο μηνας. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, asemnos είπε Χαλια (και) αυτος ο μηνας. Ελα ρε.. Το sniper elite είναι πολυ ωραιο παιχνιδακι!! Το εχω τερματισει κ αυτο κ το 3..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Το WipeOut που το έπαιξα για κανά 3ωρο μου φάνηκε ωραίο και λίγο δύσκολο μέχρι να συνηθίσω τον χειρισμό του... Αρκετό ξύλο ειδικά σε αγώνες με weapon pickups!! Αλλά μετά από αρκετά επίπεδα οι πίστες παρά είναι κουραστικές.. Το Sniper από την άλλη μου φάνηκε λίγο μονότονο το Campaign και επαναλαμβανόμενο αλλά είναι μια χαρά αν το παίζεις με έναν φίλο σε co-op, εκεί έχει πολύ δράση και αρκετό γέλιο με τα AI .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Το sniper elite παιζεται local coop ή online coop ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extinction Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Online Co-op.. με άπειρο lag σε voice, δεν ξέρω αν τα games τα κάνει local host ή μέσω server πάντως με 100ρι που έχω και έκανα invite έναν φίλο τελικά καταλήξαμε να μιλάμε μέσω messenger call.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Έβαλα να δοκιμάσω το sniper. Εντάξει τους πρώτους 5 - 10 που έκανα headshot γούσταρα. Ύστερα απλά ήταν το ίδιο και το ίδιο. Μετά από μιση ώρα βαρεθηκα και δεν έβγαλα καν τη πρώτη πίστα. Αλλάζει τίποτα στο παιχνίδι ύστερα η απλά δεν είναι για μένα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Αυτοι οι δέκα γίνονται ζόμπι και σε κυνηγάνε...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Έβαλα το wipeout από το plus... δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε στα 4 παιχνίδια του VR (skyrim, wipeout, astrobot, doom) Όταν έκανα ανακτηση κωδικού (για τα 4 παιχνίδια) μου είπε ότι το wipeout είναι ήδη αγορασμένο και δεν το έβαλε από τον κωδικό αν κατάβαλα καλά. Αυτό σημαίνει ότι θα ισχύει μόνο όσο έχω plus; Υπάρχει λύση σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 14 ώρες πριν, gregdel είπε Έβαλα το wipeout από το plus... δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε στα 4 παιχνίδια του VR (skyrim, wipeout, astrobot, doom) Όταν έκανα ανακτηση κωδικού (για τα 4 παιχνίδια) μου είπε ότι το wipeout είναι ήδη αγορασμένο και δεν το έβαλε από τον κωδικό αν κατάβαλα καλά. Αυτό σημαίνει ότι θα ισχύει μόνο όσο έχω plus; Υπάρχει λύση σε αυτό; Ακριβώς το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση. Φθηνές ps plus για 1 χρόνο που μπορούμε να βρούμε? Η συγκεκριμένη που λέει για Βέλγιο θα δουλέψει για Ελλάδα? https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/playstation-plus-12-month-subscription-belgium?mw_aref=games16&data1=trd-5648470759787197066#product-tabs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα