Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giannis_kan είπε

Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω ονλαιν. Μόνο για τα παιχνίδια με νοιάζει αν και ψιλό απογοήτευση τον περισσότερο καιρό ήτανε. 

Αν δε σε νοιάζει το online και το θες μόνο για τα παιχνίδια τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ακόμα και στα 40€. Κι εγώ έχω σταματήσει να παίζω online και αποφάσισα να μην ανανεώσω πάλι σε ενα μήνα που λήγει η συνδρομή μου. 40€ το χρόνο για 2 παιχνίδια/μήνα, τα οποία δεν είναι της επιλογής μου, οριακά δεν αξίζουν in my opinion.. 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το ακόμα πιο αστείο είναι ότι ισχύει μόνο για αυτούς που δεν έχουν plus. Αν έχεις ενεργή συνδρομή δεν μπορείς να την πάρεις και έχεις διαθέσιμη μόνο την κανονική στα 60.

Δημοσ.
Στις 15/3/2019 στις 3:57 ΜΜ, coyote2 είπε

Μέχρι πότε μπορώ να την κρατήσω χωρίς να την ξύσω? 

Λήγει σε 1 χρόνο απο την στιγμή της αγοράς.

22 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Έχω δικαιολογία είχα στοκάρει με  29,90 .

21 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Και εγώ είχα πάρει 3 τεμάχια

Το έβαλα γ αυτούς που δεν είχαν πάρει,η λένε συνέχεια είναι ακριβη.

Εγώ είχα πάρει 2 και το μετάνιωσα που δεν πήρα και 3η. 😎

Σήμερα παρήγγειλα 2 αλλά είχα ανανεώσει πρίν κανά 2 εβδομάδες για 1 χρόνο με 53€.

Να είμαστε καλά,σε 3 χρόνια πάλι,αν παίζω PS4-PS5. 😊

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The Surge και Conan Exile τα free games του Απριλίου. Δεν είναι και άσχημα για μένα. Το πρώτο σίγουρα θα το κατεβάσω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Japan Metal Gear Survive και Darksiders Warmastered ed. :P Σιγά τα ωα  δε πάνε καλά  είναι ήδη Μάιος ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

το overcooked το αφηνουμε για καβατζα οταν μεγαλωσει λιγο ακομα η ανιψια,  για την edith finch το ειχα αγνοησει οταν ειχε βγει και   διαβασει για αυτο προσφατα, οποτε κολλησε καλα....Οταν τελειωσω το rdr 2, παιζει να ασχοληθω...

Δημοσ.

Ξενερα και δεν έχω και κανένα άλλο παιχνίδι να ασχοληθώ αυτό το καιρό. Οπότε περίμενα πως και πως κάτι καλύτερο. Να είναι καλά οι αγγελίες του ινσομνια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StormGr είπε

Ξενερα και δεν έχω και κανένα άλλο παιχνίδι να ασχοληθώ

Κλασικός gamer ε;

Έχεις πχ 1284 παιχνίδια στην "βιβλιοθήκη" και λες αμάν μωρέ δεν έχω να παίξω κάτι,όλο τα ίδια και τα ίδια. 😂😂😂

Έτσι είμαι και εγώ. 😋😋

gamers-be-like-i-have-nothing-to-play-like-if-5804081.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...