Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Δεν καταλάβες το ύφος μου. Ήμουν ειρηνικός προς όλους αυτούς που λένε ότι μας κάνει χάρη η Sony που δίνει games

Σιγουρα δεν το κατάλαβα ... Γραφεις πολυ διφορουμενα.... 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pollop είπε

εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα πολλες φορες, ο καθε ενας εχει το πλας για τους λογους του, με το ονλαιν δεν ασχολουμε καθολου προσωπικα, μονο για τα παιχνιδια την εχω την συνδρομη, γιαυτο με ποναει φιλε μου

Ετοιμάσου να νιωσεις και εσυ πόνο οταν σταματησει την κονσόλα  και σου πει για να συνεχιζεις να παίζεις αυτα που σου ειχα δώσει θέλω να μου ανανεώσεις την συνδρομή.  

Τι παραπάνω έχει δώσει το plus  σαν υπηρεσία από το απλό psn πλην των εκπτώσεων κατά περιόδους από την στιγμή που εμφανίστηκε; 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια: Αν καταλαβαινω καλα, η πιο συμφερουσα λυση για αγορα παιχνιδιων ειναι μεσω gift cards? Το λεω γιατι βλεπω οτι μπορεις να παρεις καρτα αξιας 50€ και να την πληρωσεις 45€ (maxplay). Υπαρχει καποια παγιδα που δεν αντιλαμβανομαι;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mayhem1999 είπε

Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια: Αν καταλαβαινω καλα, η πιο συμφερουσα λυση για αγορα παιχνιδιων ειναι μεσω gift cards? Το λεω γιατι βλεπω οτι μπορεις να παρεις καρτα αξιας 50€ και να την πληρωσεις 45€ (maxplay). Υπαρχει καποια παγιδα που δεν αντιλαμβανομαι;

Όχι. Το maxplay είναι αξιόπιστο. Πάντα από κει αγοράζω

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Edel είπε

Όχι. Το maxplay είναι αξιόπιστο. Πάντα από κει αγοράζω

Εννοω και παγιδα οσον αφορα το συστημα αυτο. Ειναι οσο καλο ακουγεται; Στην ουσια αγοραζουμε παιχνιδια αξιας 50€ πληρωνοντας μονο 45€, δεν ειναι κατι που αμελω;

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 12:46 ΠΜ, Eddy_Gordo είπε

Ετοιμάσου να νιωσεις και εσυ πόνο οταν σταματησει την κονσόλα  και σου πει για να συνεχιζεις να παίζεις αυτα που σου ειχα δώσει θέλω να μου ανανεώσεις την συνδρομή.  

Τι παραπάνω έχει δώσει το plus  σαν υπηρεσία από το απλό psn πλην των εκπτώσεων κατά περιόδους από την στιγμή που εμφανίστηκε; 

τιποτα απολυτως συν του οτι ανεβηκε η τιμη νταβατζιλικι πανω ενα ταληρο χωρις να μιλησει κανεις  

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mayhem1999 είπε

Εννοω και παγιδα οσον αφορα το συστημα αυτο. Ειναι οσο καλο ακουγεται; Στην ουσια αγοραζουμε παιχνιδια αξιας 50€ πληρωνοντας μονο 45€, δεν ειναι κατι που αμελω;

Εχω αγοράσει κάρτες 2-3 φορές,την τελευταία φορά πριν 2-3 ημέρες 12μηνη Plus 53€ ενώ στο PS Store έχει 60€.

Ετσι είναι,δίνεις 45€ και όταν κάνεις redeem code προστίθενται στο wallet 50€.

Ο κωδικός εμφανίζεται στην οθόνη σου αμέσως μετά την πληρωμή.Επίσης έρχεται και e-mail για την αγορά όπως μου είπε ο ίδιος όταν τηλεφώνησα,όμως δεν το τσέκαρα.Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα είπε να επικοινωνήσω μαζί του.

Πληρώνω πάντα μέσω PayPal.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εχω αγοράσει κάρτες 2-3 φορές,την τελευταία φορά πριν 2-3 ημέρες 12μηνη Plus 53€ ενώ στο PS Store έχει 60€.

Ετσι είναι,δίνεις 45€ και όταν κάνεις redeem code προστίθενται στο wallet 50€.

Ο κωδικός εμφανίζεται στην οθόνη σου αμέσως μετά την πληρωμή.Επίσης έρχεται και e-mail για την αγορά όπως μου είπε ο ίδιος όταν τηλεφώνησα,όμως δεν το τσέκαρα.Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα είπε να επικοινωνήσω μαζί του.

Πληρώνω πάντα μέσω PayPal.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Και κατι εξτρα: Για gift cards για το αμερικανικο ps store, υπαρχει καποιο εμπιστο site? Στο maxplay βλεπω οτι δεν εχει διαθεσιμες αμερικανικες αυτη τη στιγμη. Υπαρχει καποιο ξενο που να βολευει εμας απο Ελλαδα; Γκουγκλαροντας σε ξενα φορουμ διαβασα καλα λογια για το pcgamesupply,

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mayhem1999 είπε

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Και κατι εξτρα: Για gift cards για το αμερικανικο ps store, υπαρχει καποιο εμπιστο site? Στο maxplay βλεπω οτι δεν εχει διαθεσιμες αμερικανικες αυτη τη στιγμη. Υπαρχει καποιο ξενο που να βολευει εμας απο Ελλαδα; Γκουγκλαροντας σε ξενα φορουμ διαβασα καλα λογια για το pcgamesupply,

Δεν γνωρίζω τι είναι οι gift cards,εννοείς κάρτες με χρήματα για US account όπως οι Ελληνικές για Greek account;Παλιά είχα βρεί 1-2 sites αλλά δεν τα θυμάμαι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μου λήγει σήμερα η συνδρομή στο ps plus. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή μήπως παίξει καμια προσφορά αλλά τίποτα. 

Βρήκα αυτό εδώ στις 42£ (48.5€). https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/playstation-plus-12-month-subscription-uk?utm_currency=GBP&gclid=Cj0KCQiA5Y3kBRDwARIsAEwloL59wj8WxKj_-ubZRF2ZX3VYF-GQ2q-Ajpb_rYRZQuGK_TNNIAs7mpwaAuGuEALw_wcB

Ελλάδα ξεκινάει 56€. Έχει ψωνίσει κανείς ps plus απο CD keys? Μενω Αγγλια, αλλά το account μου είναι ελληνικό. Απ' το region lock καταλαβαίνω ότι μάλλον ειναι συμβατό μόνο με uk accounts.

Αν ξέρει κάποιος σίγουρα, μη φάω κάνα πακέτο και μείνω με τον κωδικό στο χέρι.

Επίσης αν γνωρίζει κανείς καμία φθηνότερη εναλλακτική, ας το γράψει.

Ευχαριστώ 

20190311_091533.jpg

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexisss13 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μου λήγει σήμερα η συνδρομή στο ps plus. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή μήπως παίξει καμια προσφορά αλλά τίποτα. 

Βρήκα αυτό εδώ στις 42£ (48.5€). https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/playstation-plus-12-month-subscription-uk?utm_currency=GBP&gclid=Cj0KCQiA5Y3kBRDwARIsAEwloL59wj8WxKj_-ubZRF2ZX3VYF-GQ2q-Ajpb_rYRZQuGK_TNNIAs7mpwaAuGuEALw_wcB

Ελλάδα ξεκινάει 56€. Έχει ψωνίσει κανείς ps plus απο CD keys? Μενω Αγγλια, αλλά το account μου είναι ελληνικό. Απ' το region lock καταλαβαίνω ότι μάλλον ειναι συμβατό μόνο με uk accounts.

Αν ξέρει κάποιος σίγουρα, μη φάω κάνα πακέτο και μείνω με τον κωδικό στο χέρι.

Επίσης αν γνωρίζει κανείς καμία φθηνότερη εναλλακτική, ας το γράψει.

Ευχαριστώ 

20190311_091533.jpg

https://www.maxplay.gr

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Δυστυχώς είναι out of stock η 12αρα. Μονη λύση απο skroutz πλεον, ή υπαρχουν κι αλλοι αντιστοιχοι online προμηθευτες? 

Βλεπω κι αυτο στο ebay αλλα φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Απ' την αλλη ομως ο seller εχει 99,4% positive feedback. Ξερει κανεις τι παιζει? Γενικα , κανοντας καποιο αλλο account primary, χανω κατι? 

Πρωτη φορα χρειαζεται να κανω ανανεωση χωρις να παιζει καποια προσφορα. Ειχα κουμπωσει 2 μαζι τοτε που τις ειχε βγαλει η sony στα 30€ (πριν πανε στα 60€ και η αντιστοιχη εκπτωση πλεον στα 45€) και τωρα μου κακοφαινεται να δωσω τα ιδια λεφτα για μολις ενα χρονο. 

Επεξ/σία από alexisss13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...