Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Πού το είδες το witcher? 😂

Καλά εδώ πέρα δεν μας έχει δώσει το The last of us που είναι και πιο παλιό παιχνίδι σιγά μην μας έδινε το witcher 

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

modern warfare ? Πάλι καλά που δεν έδωσε κάνα nba 2007 (remastered).

και μια αναμνηστική φώτο απο το management team του ps plus

2000?cb=20130411232012

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν είναι και από τους καλύτερους μήνες αλλά θα τον τιμήσω μιας και δεν το έχω το παιχνίδι διότι τυχαίνει πολλές φορές να δίνει παιχνιδαρες αλλά τυχαίνει να τα έχω όλα. 

Δημοσ.
2 hours ago, stelios18120 said:

Μάπα παιχνίδια έδωσε αυτό το μήνα

Κρίμα 😕

To Witness προφανώς και δεν είναι μάπα. Ίσα ίσα είναι πολύ καλό. 

Το να μην σου αρέσει το είδος είναι διαφορετικό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

To Witness προφανώς και δεν είναι μάπα. Ίσα ίσα είναι πολύ καλό. 

Το να μην σου αρέσει το είδος είναι διαφορετικό. 

Ενώ ξέρω γω το MWR είναι μάπα; Από τα καλύτερα fps ever!!!

Η τιμή του ps+ ακόμα και μετά την αύξηση είναι μια χαρά. Πόσο δεν μάλλον όταν παίζουν συχνά μειωμένες τιμές ή σε προσφορά (3 μήνες netflix, pubg κλπ).

Online gaming, 2 games/μήνα + γενναίες εκπτώσεις για εμάς του digital. Προσωπικά μια χαρά το βρίσκω και δεν μπορώ με τίποτα να κατανοήσω το QQ.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ξερω οτι απο εκει που επερνα 6 παιχνιδια κ για τις τρεις κονσολες (πσ3, βιτα και πσ4),  βλεπω οτι τα 6 εγιναν 2, ας εβαζε κανενα παπανω για το πσ4 τουλαχιστον

Επεξ/σία από pollop
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, pollop είπε

Εγω ξερω οτι απο εκει που επερνα 6 πιχνιδια κ για τις τρεις κονσολες (πσ3, βιτα και πσ4),  βλεπω οτι τα 6 εγιναν 2, ας εβαζε κανενα παπανω για το πσ4 τουλαχιστον

Και που σου δίνει πολύ σου είναι. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που δεν πληρώνεις τη συνδρομή για το online μόνο αλλά παίρνεις και ένα καλό παιχνίδι στους 5 μήνες...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα πολλες φορες, ο καθε ενας εχει το πλας για τους λογους του, με το ονλαιν δεν ασχολουμε καθολου προσωπικα, μονο για τα παιχνιδια την εχω την συνδρομη, γιαυτο με ποναει φιλε μου

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Και που σου δίνει πολύ σου είναι. Θα έπρεπε να χαίρεσαι που δεν πληρώνεις τη συνδρομή για το online μόνο αλλά παίρνεις και ένα καλό παιχνίδι στους 5 μήνες...

Έτσι, χάρη σου κάνουν πληβείε. Άντε μη γίνει 1 καλό παιχνίδι το χρόνο... oh wait.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, shadowlike είπε

Έτσι, χάρη σου κάνουν πληβείε. Άντε μη γίνει 1 καλό παιχνίδι το χρόνο... oh wait.

Και στην τελική αν δεν σου αρέσει και το παιχνίδι που δίνει, κόψε τη συνδρομή και μείνε να παίζεις μόνος σου τα campaigns των παιχνιδιών ξανά και ξανά! 😛

Φίλε @pollopφυσικά και εγώ είμαι μαζί σου. Ξενέρωσα πολύ που έκοψε τα παιχνίδια για το Vita...

Δημοσ.
3 hours ago, chill said:

Ενώ ξέρω γω το MWR είναι μάπα; Από τα καλύτερα fps ever!!!

Δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτό γιατί απλά δεν το έχω παίξει ποτέ. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, -WISE- είπε

Μηπως να τους κανουμε και καμια πεολειχια αδερφε επειδη δινουν 1 καλο παιχνιδι στους 5 μηνες;;;  Και ποιος σου ειπε οτι δεν πληρωνεις το ονλαιν. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Μηπως να τους κανουμε και καμια πεολειχια αδερφε επειδη δινουν 1 καλο παιχνιδι στους 5 μηνες;;;  Και ποιος σου ειπε οτι δεν πληρωνεις το ονλαιν. 

Δεν καταλάβες το ύφος μου. Ήμουν ειρηνικός προς όλους αυτούς που λένε ότι μας κάνει χάρη η Sony που δίνει games

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...