Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 minutes ago, dkmaster said:

Παίδες τις γνώσεις σας. Πιθανόν να έχει γίνει και πάλι η ερώτηση αλλά δε μπόρεσα να ψάξω όλες τις σελίδες.

Το psn μου το είχα φτιάξει όσο ήμουν Ελλάδα. Πλέον βρίσκομαι Αυστρία και θέλω να πάρω συνδρομή plus. Μπορώ να πάρω από Αυστρία ή θα πρέπει να πάρω από Ελλάδα;

Αφού συνεχίζεις να έχεις Ελληνικό λογαριασμό(άρα θα συνεχίσεις να αγοράσεις από Ελληνικό store) πιστεύω οτι πρέπει να πάρεις Ελληνική συνδρομή. Έχει σημασία το Region που έχεις φτιάξει τον λογαριασμό, όχι το που βρίσκεσαι. Κατά 99%.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον έτσι παίζει. Έχω τον Ελληνικό γιατί τον έχω χρόνια και δεν λέει να φτιάξω καινούργιο psn στην Αυστρία και να χάσω trophies κλπ. Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ Ελληνική συνδρομή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dkmaster είπε

Μάλλον έτσι παίζει. Έχω τον Ελληνικό γιατί τον έχω χρόνια και δεν λέει να φτιάξω καινούργιο psn στην Αυστρία και να χάσω trophies κλπ. Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ Ελληνική συνδρομή;

Είχα πάρει παλιότερα από εδώ, κι απ' οτι βλέπω έχει ακόμα συνδρομές.

https://www.maxplay.gr/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Να ρωτησω γιατι στο hitman δεν μου έχει επιλογη προσθήκη στη βιβλιοθήκη? 

Και εμένα

Μου είχε απευθείας download όχι προσθήκη στην βιβλιοθήκη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και εμένα

Μου είχε απευθείας download όχι προσθήκη στην βιβλιοθήκη.

Ναι δεν έχει και κατεβάζει όλα τα επεισόδια ένα ένα σαν ξεχωριστά downloads οπότε πιστέυω ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Ναι δεν έχει και κατεβάζει όλα τα επεισόδια ένα ένα σαν ξεχωριστά downloads οπότε πιστέυω ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό.

Πατήστε την επιλογή download και μετά ακυρώστε θα μπει αυτόματα στην βιβλιοθήκη. 

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Τωρα πχ που εκανα download, αν το σβήσω δν θα μπορω να το ξαναβαλω? 

Εφόσον μπήκε στο λογαριασμό το παιχνίδι, μπορείς να το σβήσεις και να το κατεβασεις οσες φορές θέλεις, για όσο έχεις συνδρομή ps plus. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ βλακεία αυτό με το hit man. Σε βαζει να κάνει download απευθείας. Βαζει και όλα τα επεισόδια χωριστά. Μεγάλο μπέρδεμα. Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβασω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, StormGr είπε

Πολύ βλακεία αυτό με το hit man. Σε βαζει να κάνει download απευθείας. Βαζει και όλα τα επεισόδια χωριστά. Μεγάλο μπέρδεμα. Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβασω

Πατάς download και μετά cancel.Ετσι μπαίνει στο Library.Εξάλλου έχεις περιθώριο 1 μήνα πρίν αφαιρέσουν τα παιχνίδια.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...