VonLoutsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 53 minutes ago, dkmaster said: Παίδες τις γνώσεις σας. Πιθανόν να έχει γίνει και πάλι η ερώτηση αλλά δε μπόρεσα να ψάξω όλες τις σελίδες. Το psn μου το είχα φτιάξει όσο ήμουν Ελλάδα. Πλέον βρίσκομαι Αυστρία και θέλω να πάρω συνδρομή plus. Μπορώ να πάρω από Αυστρία ή θα πρέπει να πάρω από Ελλάδα; Αφού συνεχίζεις να έχεις Ελληνικό λογαριασμό(άρα θα συνεχίσεις να αγοράσεις από Ελληνικό store) πιστεύω οτι πρέπει να πάρεις Ελληνική συνδρομή. Έχει σημασία το Region που έχεις φτιάξει τον λογαριασμό, όχι το που βρίσκεσαι. Κατά 99%.
dkmaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μάλλον έτσι παίζει. Έχω τον Ελληνικό γιατί τον έχω χρόνια και δεν λέει να φτιάξω καινούργιο psn στην Αυστρία και να χάσω trophies κλπ. Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ Ελληνική συνδρομή;
thomason993 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, dkmaster είπε Μάλλον έτσι παίζει. Έχω τον Ελληνικό γιατί τον έχω χρόνια και δεν λέει να φτιάξω καινούργιο psn στην Αυστρία και να χάσω trophies κλπ. Γνωρίζει κανείς από που μπορώ να προμηθευτώ Ελληνική συνδρομή; Είχα πάρει παλιότερα από εδώ, κι απ' οτι βλέπω έχει ακόμα συνδρομές. https://www.maxplay.gr/ 1 1
Πανος999 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτησω γιατι στο hitman δεν μου έχει επιλογη προσθήκη στη βιβλιοθήκη?
stelios18120 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Να ρωτησω γιατι στο hitman δεν μου έχει επιλογη προσθήκη στη βιβλιοθήκη? Και εμένα Μου είχε απευθείας download όχι προσθήκη στην βιβλιοθήκη.
RedAlert539 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και εμένα Μου είχε απευθείας download όχι προσθήκη στην βιβλιοθήκη. Ναι δεν έχει και κατεβάζει όλα τα επεισόδια ένα ένα σαν ξεχωριστά downloads οπότε πιστέυω ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό.
V3NDETTA Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Ναι δεν έχει και κατεβάζει όλα τα επεισόδια ένα ένα σαν ξεχωριστά downloads οπότε πιστέυω ότι κάτι έχει να κάνει με αυτό. Πατήστε την επιλογή download και μετά ακυρώστε θα μπει αυτόματα στην βιβλιοθήκη. 2
Πανος999 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Τωρα πχ που εκανα download, αν το σβήσω δν θα μπορω να το ξαναβαλω?
thomason993 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Τωρα πχ που εκανα download, αν το σβήσω δν θα μπορω να το ξαναβαλω? Εφόσον μπήκε στο λογαριασμό το παιχνίδι, μπορείς να το σβήσεις και να το κατεβασεις οσες φορές θέλεις, για όσο έχεις συνδρομή ps plus. 1
StormGr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ βλακεία αυτό με το hit man. Σε βαζει να κάνει download απευθείας. Βαζει και όλα τα επεισόδια χωριστά. Μεγάλο μπέρδεμα. Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβασω
Πανος999 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ο χωρος στο cloud πως ανεβαινει? Ακομα 48% λεει εμενα..
AntiCambeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, StormGr είπε Πολύ βλακεία αυτό με το hit man. Σε βαζει να κάνει download απευθείας. Βαζει και όλα τα επεισόδια χωριστά. Μεγάλο μπέρδεμα. Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβασω Πατάς download και μετά cancel.Ετσι μπαίνει στο Library.Εξάλλου έχεις περιθώριο 1 μήνα πρίν αφαιρέσουν τα παιχνίδια. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
coyote2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καινούργια games Call of duty.... Witcher
pollop Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, coyote2 είπε Καινούργια games Call of duty.... Witcher witness θελεις να πεις😉
ChrisAce Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, coyote2 είπε Καινούργια games Call of duty.... Witcher Πού το είδες το witcher? 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα