Votritis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σε email που μου ηρθε απο psn ..... Σύντομα στο PlayStation Plus Assassin's CreedIII Classic Edition Urban Trial Freestyle The Jak and Daxter Trilogy Stealth Inc: A Clone in the Dark ....άρα μάλλον αυτά είναι τα παιχνίδια του Σεπτεμβρη. 2
naruto14 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Entering PS Plus this month: 28th August: Assassin’s Creed 3 28th August: The Jak and Daxter Trilogy 28th August: Stealth Inc: A Clone In The Dark 28th August: Urban Trial Freestyle 28th August: New Little King’s Story 1
lak10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 μολις εβαλα ετησια playstation plus card και δεν πηρα τις 90 μερες γιατι?
stratigos24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μηπως εννοει οτι πρεπει να αγορασεις μεσω ιντερνετ κατευθειαν απο το store 1 χρονο, για να μπουν οι εξτρα μηνες?
pcmaniac33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 <p>μολις εβαλα ετησια playstation plus card και δεν πηρα τις 90 μερες γιατι?</p> Πρεπει να το αγορασεις μεσω του ps store για να παρεις τις εξτρα 90 μερες Sent from my iPhone using Insomnia
Udontneed2know Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μηπως εννοει οτι πρεπει να αγορασεις μεσω ιντερνετ κατευθειαν απο το store 1 χρονο, για να μπουν οι εξτρα μηνες? αυτο ακριβως, ετσι το ειχαν πει στην conference.
spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Από ενημερωτικό email: Ετοιμάσου για το PS4 με το PlayStation Plus. Αγόρασε μια ετήσια συνδρομή πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου και κέρδισε 90 επιπλέον ημέρες δωρεάν. Και αν αυτό δεν σου φτάνει, το Assassin's Creed III για PS3™ θα είναι το παιχνίδι του μήνα για το Σεπτέμβριο. Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App Οπωτε αν αγορασουμε μια ετησια συνδρομη μεχρι της 19 σεπτεμβριου,(ονλαιν)τοτε θα παρουμε και 3 μηνες επιπλεον δωρο.Παιδια με prepaid καρτα visa,γινεται η αγορα?ευχαριστω πολυ.
mtzs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει η ενδιαφερει καποιους Εβαλα τον Plus λογαριασμο μου και σε δευτερη κονσολα PS3 ενος ξαδερφου μου (2 κονσολες ενεργοποιημενες) και τα παιχνιδια ισχυουν και κατεβαινουν κανονικα και στη δευτερη.
mpratisn Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει η ενδιαφερει καποιους Εβαλα τον Plus λογαριασμο μου και σε δευτερη κονσολα PS3 ενος ξαδερφου μου (2 κονσολες ενεργοποιημενες) και τα παιχνιδια ισχυουν και κατεβαινουν κανονικα και στη δευτερη. μπορεις να εισαι online και με τις 2 κονσολες στο ιδιο acc ταυτοχρονα; το κοιταξες αυτο;
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον δεν θα μπορεί, αλλά μια δοκιμή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
mtzs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 δε το ελεγξα αυτο οχι. πρεπει να συννενοηθω μαζι του να δω αν γινεται
Eddy_Gordo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια με πει σειφ γίνεται; Αν βάλω κάρτα πιεσεν με χρήματα που έχει για να ψωνιζεις απο το στορ και την εξαργηρωσω για να βάλω πλας θα πάρω επιπλέον μήνες; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2013 από Eddy_Gordo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα