stelios18120 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ναι ρε σεις Αφού έχω στην Βιβλιοθήκη θυμάμαι ένα hitman που έδωσαν τσαμπε άλλη φορά. Η κάνουμε λάθος; 🤔
dinos234 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Είχαν δώσει το επεισόδιο ένα και μετά ειχαν δώσει ακόμη ένα αν θυμάμαι καλά
RedAlert539 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να ήταν μόνο το πρώτο επεισόδιο το οποίο είxαν δώσει κάποια στιγμή σαν free demo. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από RedAlert539
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Πολύ καλό σε σχέση με την ms που το ξεφτίλησε. Άσε που έχει lockups τώρα της έπεσε το skynet
thomason993 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια του συγκεκριμένου μήνα για τον εξής λόγο: είναι ΑΑΑ παιχνίδια. Κι εξηγώ... Τα δυνατά ΑΑΑ παιχνίδια που μ'αρέσουν (π.χ. αυτό τον μήνα το Hitman), θα τα αγοράσω ούτως ή άλλως κάποια στιγμή σε retail μορφή (για συλλεκτικούς λόγους) είτε τα έχω αγοράσει ήδη.. επομένως δώρο άδωρο για μένα. Προσωπικά προτιμώ το ps plus να δίνει: - είτε αξιόλογα indies, τα οποία αγοράζω πιο δύσκολα επειδή ειναι ψηφιακά και επειδή τα περιμένω πάντα κάποιο sale για να τα αγοράσω, αλλά κι επειδή πολλές φορές δεν τα γνωρίζω καν και τα ανακαλύπτω μέσω του ps plus - είτε πιο άγνωστα ΑΑΑ παιχνίδια που δύσκολα θα αγόραζα αλλά επειδή τα παίρνω δωρεάν πλέον μπορεί να τους δώσω μια ευκαιρία.. Ακόμα και πιο μέτρια indies να δίνει, τα προτιμώ από το να δώσει πχ το Bloodborne ή το God of War που θα τα έχω αγοράσει σίγουρα σε retail.. Ενδεικτικά, τα ΑΑΑ παιχνίδια που έδωσε από το 2016 μέχρι σήμερα και "χάρηκα" που τα έδωσε επειδή δεν τα είχα ήταν: Lords of the Fallen, XCOM 2, Mafia 3, Destiny 2, Dead by Daylight, Friday the 13th, Yakuza Kiwami, Steep Αντιθέτως, μερικά από τα indies που έδωσε το ps plus, στο ίδιο διάστημα, τα οποία είτε είχα σκοπό να πάρω μελλοντικά είτε δεν είχα σκοπό να τα παίξω καν και τελικά αποδείχτηκαν πολύ ωραία παιχνίδια: Grim Fandango Remastered, Helldivers, Gone Home, Journey, Everybody's Gone to the Rapture, Letter Quest, Invisible Inc., Stories Path of Destinies, This War of Mine, Titan Souls, Alienation, Tales from the Borderlands, Child of Light, Amnesia Collection, Rime, Trackmania Turbo, Rayman Legends, Trials Fusion, QUBE, SOMA, Iconoclasts, και πολλά άλλα..
johni41 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν υπαρχει λογικη παντως σε αυτα που γραφετε! τοσες σελιδες με τσακωμους για το τι δινει και αν αξιζει η συνδρομη και τωρα δεν αρεσει που δινει γνωστα παιχνιδια! αν το εχετε στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη τσαμπα δεν ειναι καλυτερο απο να το πληρωσεις για να το εχεις σε φυσικη φορμη? δεν μας πιανει πουθενα η sony... ελεος δηλαδη.... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από johni41 1 1
fytotech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Αλήθεια είναι πως δε γίνεται να τους ικανοποιήσεις όλους αλλά προσωπικά δε με νοιάζουν καν τα games. Αυτό που με κάνει να έχω το PS Plus, είναι οι εκπτώσεις που δίνει στα μέλη. Επειδή προτιμώ να έχω όλα τα μικρά παιχνίδια, τα couch co-op, τα platform, τα party games και γενικά τα μη exclusive σε digital μορφή, με έχει βολέψει παρά πολύ. Ειδικά σε αυτά, έχει κάποιες φορές, απίστευτες τιμές.
dinos234 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα παιχνίδια που είναι αυτόν τον μήνα είναι πάρα πολύ καλά και το for honor το έχω στο xbox one όμως και το hitman είναι εξαιρετικό αν και λίγο δύσκολο το είχα αγοράσει μετά από λίγους μήνες όταν είχε κυκλοφορήσει αλλά δυστυχώς τα έχω αλλιώς είναι εκπληκτικός μήνας για εμένα αλλά αυτό τυχαίνει πολλές φορές να τα έχουμε και κάποια παιχνίδια. Το plus με κάποιες προσφορές αξίζει σίγουρα έχω αγοράσει αρκετούς τίτλους αλλά εντάξει άλλοτε δίνει παιχνίδια που μου αρέσουν με έκπτωση άλλοτε δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Αν και off topic θέλω να πάρω αν προλάβω το sniper elite 4 Κανένα Hidden agenda θα ήθελα να έδινε κάποια στιγμή. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από dinos234
fytotech Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, dinos234 είπε Τα παιχνίδια που είναι αυτόν τον μήνα είναι πάρα πολύ καλά και το for honor το έχω στο xbox one όμως και το hitman είναι εξαιρετικό αν και λίγο δύσκολο το είχα αγοράσει μετά από λίγους μήνες όταν είχε κυκλοφορήσει αλλά δυστυχώς τα έχω αλλιώς είναι εκπληκτικός μήνας για εμένα αλλά αυτό τυχαίνει πολλές φορές να τα έχουμε και κάποια παιχνίδια. Το plus με κάποιες προσφορές αξίζει σίγουρα έχω αγοράσει αρκετούς τίτλους αλλά εντάξει άλλοτε δίνει παιχνίδια που μου αρέσουν με έκπτωση άλλοτε δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Αν και off topic θέλω να πάρω αν προλάβω το sniper elite 4 Κανένα Hidden agenda θα ήθελα να έδινε κάποια στιγμή. Έχει δώσει ήδη το Η Γνώση είναι Δύναμη, όταν βγήκε το Decades. Φαντάζομαι θα κάνει το ίδιο όταν βγάλει αντίστοιχο του Hidden Agenda.
dinos234 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, fytotech είπε Έχει δώσει ήδη το Η Γνώση είναι Δύναμη, όταν βγήκε το Decades. Φαντάζομαι θα κάνει το ίδιο όταν βγάλει αντίστοιχο του Hidden Agenda. Μακάρι να το δώσει θα το αγόραζα στα 10€ που το είχαν βγάλει αλλά ήθελα 10€ να αγοράσω το mario Odyssey και πήρα τελικά το mario. Τώρα αν δεν δω να το βάζουν ίσως και αν το βρω κάποια στιγμή στα 10€ να το αγοράσω αν και λένε έχει πολύ μικρή διάρκεια.
Thaninho Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Από ποια μερα είναι διαθεσιμα τα παιχνίδια εμένα ακόμα μου βγάζει του Ιανουαρίου
mikele13- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Thaninho είπε Από ποια μερα είναι διαθεσιμα τα παιχνίδια εμένα ακόμα μου βγάζει του Ιανουαρίου Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα εμφανίζονται. 1
dkmaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Παίδες τις γνώσεις σας. Πιθανόν να έχει γίνει και πάλι η ερώτηση αλλά δε μπόρεσα να ψάξω όλες τις σελίδες. Το psn μου το είχα φτιάξει όσο ήμουν Ελλάδα. Πλέον βρίσκομαι Αυστρία και θέλω να πάρω συνδρομή plus. Μπορώ να πάρω από Αυστρία ή θα πρέπει να πάρω από Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα