Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Βασικά η ms θέλει να το πάει και παραπέρα να περνάνε όλα μέσα από το online store της .
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, nyne said: θα σας απαντησω στο γιατι πληρωνουμε.Λεγεται καπιταλισμος,προσφορα και ζητηση κ τα σχετικα.Θεωρω βεβαια οτι θα επρεπε να δινει καλυτερα παιχνιδια σε συχνοτερη βαση,επισης θυμαμαι οταν παλαιοτερα ηταν δωρεαν και το xbox live επι πληρωμη.Τοτε ενας ceo της ms ειχε πει"ας μας δειξει η sony το επιχειρηματικο μοντελο του δωρεαν online" ...Εν τελει ειχε δικιο κ γι'αυτο το γυρισε σε συνδρομη. Μην ξεχνάμε οτι το δωρεάν Plus τα παλιά χρόνια είχε πέσει για κανένα δίμηνο και είχαν χαθεί στοιχεία από κάρτες σχεδόν όλων των συνδρομητών. Το πρόβλημα είναι οτι έχει χωρίσει σε regions τις περιοχές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αγοράσεις φθηνά, πχ. μπορούσες να πάρεις Live 12μηνο με 32$ όταν η επίσημη τιμή ήταν 49.99. Η αύξηση της τιμής στα 59.99 είναι το χειρότερο για εμένα γιατί από τον ένα καφέ τον μήνα, φτάσαμε στα 2 πιτόγυρα και είναι χτύπημα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από VonLoutsos
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι η ολη ποιοτητα και του store και του ιδιου του ps plus ανεβηκε προς το καλυτερο σε αυτη την γενια σε σχεση με την προηγουμενη. Και σε αυτη την γενια ειχαμε κυριολεκτικα 100φορες καλυτερες εκπτωσεις και ποικιλια στο store ακομα και στα δωρεαν wallpapers και avatars ξερω γω παρα στο ps3. Και αν καποιος εχει την κονσολα μονο για τα exclusives,τα περισσοτερα απο αυτα ουτως ή αλλως ειναι single player παιχνιδια. Αρα παλι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να κανει παραπονο για το ps plus. Ασε που στην προηγουμενη γενια υπηρχε και καλα το επιχειρημα στο αντιστοιχο xbox gold γιατι να πληρωνεις το Online οταν οι αλλες εταιρειες στο δινουν δωρεαν. Πλεον και οι 3 εταιρειες στις κονσολες το χρεωνουν το Online. Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Μην ξεχνάμε οτι το δωρεάν Plus τα παλιά χρόνια είχε πέσει για κανένα δίμηνο και είχαν χαθεί στοιχεία από κάρτες σχεδόν όλων των συνδρομητών. Το πρόβλημα είναι οτι έχει χωρίσει σε regions τις περιοχές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αγοράσεις φθηνά, πχ. μπορούσες να πάρεις Live 12μηνο με 32$ όταν η επίσημη τιμή ήταν 49.99. Η αύξηση της τιμής στα 59.99 είναι το χειρότερο για εμένα γιατί από τον ένα καφέ τον μήνα, φτάσαμε στα 2 πιτόγυρα και είναι χτύπημα. Γιαυτο και αγοραζεις συνδρομες οταν ειναι σε εκπτωση 1
VonLoutsos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Just now, Fulgore said: Γιαυτο και αγοραζεις συνδρομες οταν ειναι σε εκπτωση Ναι, αλλά τα 10Ευρώ της αύξησης στα έχει φάει, γιατί παίρναμε από 50Ε στα 35Ε και τώρα στο δίνει σαν προσφορά από 60Ε στα 45Ε. Αλλά αν δεις μια προσφορά στο US Plus στην συνδρομη δεν μπορείς να την πάρεις στον δικό σου λογαριασμό δυστυχώς.
xavier Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 παρτε κανα xbox να δουμε κανα καλυτερο παιχνιδι εμεις...
Πανος999 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Σε λιγο ανακοινωνονται τα δωρεαν παιχνιδια.. Εχω ενα καλο feeling..Ελπιζω να μν τν πατησω..! Περιμενω εστω 1 καλο παιχνιδι(του γουστου μου τουλαχιστν)
-WISE- Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Σε λιγο ανακοινωνονται τα δωρεαν παιχνιδια.. Εχω ενα καλο feeling..Ελπιζω να μν τν πατησω..! Περιμενω εστω 1 καλο παιχνιδι(του γουστου μου τουλαχιστν) Δεν έχει σημασία. Θα έπρεπε να λες και ευχαριστώ ό,τι και αν δώσει. 😛
fytotech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Εγώ περιμένω ένα άγνωστο καλό παιχνίδι. Τα γνωστά τα έχω αγοράσει.
dinos234 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μακάρι να δώσει κανα καλό τίτλο να μην τον έχουμε.
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Άντε να δούμε και αυτός ο μήνας τι μας επιφυλάσσει.... ✌️
RedAlert539 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.pushsquare.com/news/2019/01/playstation_plus_february_2019_games_announced For Honor και Hitman για PS4. Καθόλου άσχημα😉 Επίσης έκαναν άυξηση του χώρου στο cloud save storage από τα 10 στα 100 GB. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από RedAlert539 4
xavier Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 το for honor το ειχε δωσει η ubisoft δωρεαν στην e3 για pc αν θυμαμαι καλα, νομιζω για αυτο εχω το uplay κατεβασμενο στο pc μου, πρεπει να το επαιζε καποια στιγμη ο ανιψιος... το hitman 2 μου αρεσει ως λογικη...Δηλαδη ειναι ωραιο οταν βγαινει ενα καινουριο aaa παιχνιδι, να σου δινουν δωρεαν το προηγουμενο της σειρας, για οσους δεν το επαιξαν και θελουν να μπουν στο νοημα.
Πανος999 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 I knew it..!!!! Καλος μηνας.. Το for honor το ειχα νοικιασει ενα φεγγαρι, καπου κολλησα κ το παρατησα... 😀
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, xavier είπε το for honor το ειχε δωσει η ubisoft δωρεαν στην e3 για pc αν θυμαμαι καλα, νομιζω για αυτο εχω το uplay κατεβασμενο στο pc μου, πρεπει να το επαιζε καποια στιγμη ο ανιψιος... το hitman 2 μου αρεσει ως λογικη...Δηλαδη ειναι ωραιο οταν βγαινει ενα καινουριο aaa παιχνιδι, να σου δινουν δωρεαν το προηγουμενο της σειρας, για οσους δεν το επαιξαν και θελουν να μπουν στο νοημα. To for honor ηταν indeed δωρεαν στο steam σε καποια φαση. Παρ ολα αυτα τιμιος μηνας
dinos234 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλός αλλά για εμένα δεν λέει τίποτα τα έχω είδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα