Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα δεν γίνεται σε όλους να αρέσουν όλα. 

Το steep δεν το εγκατέστησα ακόμη λόγο ότι δεν έχω πολύ χώρο αλλά θα το παίξω 

• Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αντικειμενικα το παιχνιδι ειναι καλο, αν δεις και reviews και user scores. Δωσε μου ενα παραδειγμα τι θα ηθελες για να καταλαβω τι θεωρεις εσυ καλο plus μηνα

Καποιο resident evil,καποιο cod, καποιο need for speed, καποιο wolfenstein, (που στο store τα βαζει συχνα 5 ευρω) la noire(ταβανι),arkham knight κλπ.. Ολα αυτα ειναι παιχνιδια του 15ευρου.. Κ ειναι παιχνιδια που πλεον δν εχουν πωλησεις.. Δεν ειναι ολα αυτα στα γουστα μου, αλλα θα τα θεωρουσα καλα παιχνιδια!! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 12:20 ΜΜ, pollop είπε

για οσους δεν το ξερουν το Amplitude που δινει δωρεαν το πλας για το ps3 μπορουν να το κατεβασουν δωρεαν και για το πσ4

Θέλεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;  εμένα όταν πάω να το πάρω μου το βγάζει 19.99€ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Θέλεις να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;  εμένα όταν πάω να το πάρω μου το βγάζει 19.99€ 

εχεις δικιο και εμενα τωρα τοσο το βγαζει, μεχρι εχθες που εγραψα το ποστ ηταν δωρεαν παντως

και η πηγη https://www.hotukdeals.com/deals/amplitude-ps4-free-with-ps-plus-3156252

Επεξ/σία από pollop
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Το έκανα μόλις από το κινητό.

Πρώτα το πήρα στο PS3 κι έπειτα ήταν διαθέσιμο και στο PS4.

Λέει τίποτα το παιχνίδι;

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 9:46 ΜΜ, gregdel είπε

Εδω φαίνεται ότι το είχε δωρεάν πριν γίνει το επίσημο release ή καταλαβαίνω κάτι λάθος;

https://psprices.com/region-gr/game/1333052/portal-knights

εγω το ειχα και δε το εχω αγοράσει... αρα τι έγινε. Κάποτε ηταν κάπου στο plus και το πηρα

3 ώρες πριν, fytotech είπε

Ευχαριστώ. Το έκανα μόλις από το κινητό.

Πρώτα το πήρα στο PS3 κι έπειτα ήταν διαθέσιμο και στο PS4.

Λέει τίποτα το παιχνίδι;

το πηρα να βρίσκεται... δε μου λεει και κάτι και τα πιτσιρίκια επίσης δεν αφήνουν το fortnite

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2019 στις 3:22 ΜΜ, Πανος999 είπε

Καποιο resident evil,καποιο cod, καποιο need for speed, καποιο wolfenstein, (που στο store τα βαζει συχνα 5 ευρω) la noire(ταβανι),arkham knight κλπ.. Ολα αυτα ειναι παιχνιδια του 15ευρου.. Κ ειναι παιχνιδια που πλεον δν εχουν πωλησεις.. Δεν ειναι ολα αυτα στα γουστα μου, αλλα θα τα θεωρουσα καλα παιχνιδια!! 

Το COD BO3 το έχει δώσει free το Plus.Επίσης το Bloodborne.Νομίζω και το Batman.Πάντως απο το 2013 που βγήκε το PS4 τα free games που αξίζουν είναι πολύ λίγα και άρχισε να τα δίνει μετά απο κανά 2 χρόνια που είχαν πουλήσει και είχαν πέσει οι τιμές τους.Τα Woolfenstein τα έχει/είχε σε προσφορά 5-8€.Τα έχω σε CD,πολύ καλά.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Από μεγάλους τίτλους γρήγορα γρήγορα θυμάμαι 2K16, Bloodborne, Destiny 2. Φυσικά μετά από μεγάλο διάστημα κυκλοφορίας του κάθε παιχνιδιού και ενώ τα έβρισκες στα 10-15 ευρώ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Από μεγάλους τίτλους γρήγορα γρήγορα θυμάμαι 2K16, Bloodborne, Destiny 2. Φυσικά μετά από μεγάλο διάστημα κυκλοφορίας του κάθε παιχνιδιού και ενώ τα έβρισκες στα 10-15 ευρώ...

Μα αυτος ειναι και ο σκοπος της υπηρεσιας(περα απο το online και καποια discounts). Για νεες κυκλοφοριες υπαρχουν συνδρομες τυπου Netflix οπως το Game Pass του Xbox.

Εγω που προσφατα ξανα λειτουργησα το PS4 πηγα στην βιβλιοθηκη και ειδα κι αλλα εκτος αυτων που αναφερεις:

MGSV, Deus Ex Mankind Divided, Ratchet & Clank, Infamous Second Son, Until Dawn, Mafia III, Just Cause 3, XCOM 2, SOMA, Batman Telltale και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. Οχι ασχημα για τα τελευταια δυο χρονια.

Δεν προσπαθω να δικαιολογησω την υπαρξη του PS Plus και αν θα επρεπε να υφισταται εξ αρχης(αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα). Απλα θελω να τονισω, γι αυτους που γκρινιαζουν, οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Μα αυτος ειναι και ο σκοπος της υπηρεσιας(περα απο το online και καποια discounts). Για νεες κυκλοφοριες υπαρχουν συνδρομες τυπου Netflix οπως το Game Pass του Xbox.

Εγω που προσφατα ξανα λειτουργησα το PS4 πηγα στην βιβλιοθηκη και ειδα κι αλλα εκτος αυτων που αναφερεις:

MGSV, Deus Ex Mankind Divided, Ratchet & Clank, Infamous Second Son, Until Dawn, Mafia III, Just Cause 3, XCOM 2, SOMA, Batman Telltale και καποια αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. Οχι ασχημα για τα τελευταια δυο χρονια.

Δεν προσπαθω να δικαιολογησω την υπαρξη του PS Plus και αν θα επρεπε να υφισταται εξ αρχης(αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα). Απλα θελω να τονισω, γι αυτους που γκρινιαζουν, οτι δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζουν.

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, από αυτά πουαναφέρεις είναι παιχνίδια του 10ρικου και σε retail μάλιστα ενώ τα περισσότερα έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 3 χρόνια. Θεωρητικά είναι καλοί τίτλοι οι περισσότεροι από αυτούς αλλά δεν παύουν να είναι απαξιωμένοι και παλιοί. Όταν δίνει πχ το Destiny 2 ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του (retail κάτω από 10 ευρώ) και ενώ για να είναι "λειτουργικό" το παιχνίδι πρέπει να δαπανήσεις τουλάχιστον ένα 30άρι ακόμα στα DLCs, τότε με κοροιδεύει μέσα στα μούτρα. Άσε που κάποιος gamer τους περισσότερους από τους μεγάλους τίτλους αν ήταν να τους παίξει, θα τους είχε παίξει ήδη. Όχι 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

ετσι για να γινεται κουβεντα, το destiny το εδωσαν 1 χρονο μετα τη κυκλοφορια του παιχνιδιου, σε μηνα που διναν και το gow3 remastered μαζι....Δηλαδη περιμενε κανεις να δινουν ΑΑΑ παιχνιδια πανω στο μηνα της κυκλοφοριας τους?

Δημοσ.

Αυτα που δινει το plus ειναι κατι προσθετο, πλρωνουμε την προσβαση στο online, οχι τα παιχνιδια. Oποιος χαλιεται σταματαει τη συνδρομη και προχωραμε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Αυτα που δινει το plus ειναι κατι προσθετο, πλρωνουμε την προσβαση στο online, οχι τα παιχνιδια. Oποιος χαλιεται σταματαει τη συνδρομη και προχωραμε

Αυτο ισχυει απο ps4 και μετα... Για το ps3 ακομα δεν ουτε ποτε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...