modesto Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, μόλις αγόρασα ένα ps4 και την συνδρομή για 3 μήνες, ποιά παιχνίδια θεωρείται ότι είναι ευκαιρίες αυτήν την εποχή και αξίζει κάποιος να αγοράσει;
dinos234 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, modesto είπε Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, μόλις αγόρασα ένα ps4 και την συνδρομή για 3 μήνες, ποιά παιχνίδια θεωρείται ότι είναι ευκαιρίες αυτήν την εποχή και αξίζει κάποιος να αγοράσει; Πάντα είναι ανάλογα τι παιχνίδια σου αρέσουν γενικά θα πρότεινα. Spider man , god of war 4, horozon zero dawn, red dead redemption 2, assassin's creed oddysey, και άλλα. 1
fytotech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, modesto είπε Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, μόλις αγόρασα ένα ps4 και την συνδρομή για 3 μήνες, ποιά παιχνίδια θεωρείται ότι είναι ευκαιρίες αυτήν την εποχή και αξίζει κάποιος να αγοράσει; Πέρα από τα παραπάνω, κοίτα και τα: Bloodborne Nioh Uncharted. Θα βοηθούσε να μας έλεγες τι παιχνίδια προτιμάς για να σε καθοδηγήσουμε. Αλλιώς θα σου αραδιάσουμε ένα κατεβατό χωρίς νόημα. 1
modesto Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ, τα πάντα έπαιζα, οπότε καλοδεχούμενοι όλοι οι τίτλοι
dinos234 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, modesto είπε Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ, τα πάντα έπαιζα, οπότε καλοδεχούμενοι όλοι οι τίτλοι Επίσης και τα παιχνίδια που αναφέρει ο fytotech είναι παιχνιδαρες απλά το Bloodborne και nioh δεν είναι για όλους είναι δύσκολα παιχνίδια στιλ dark souls αλλά αν σου αρέσουν αξίζει και με το παραπάνω μετά τα uncharted είναι και αυτά όλα ήταν ο λόγος που πήρα PS4 μόλις είχε βγει. 1
VonLoutsos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, dinos234 said: Επίσης και τα παιχνίδια που αναφέρει ο fytotech είναι παιχνιδαρες απλά το Bloodborne και nioh δεν είναι για όλους είναι δύσκολα παιχνίδια στιλ dark souls αλλά αν σου αρέσουν αξίζει και με το παραπάνω μετά τα uncharted είναι και αυτά όλα ήταν ο λόγος που πήρα PS4 μόλις είχε βγει. Και να μην του αρέσουν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στο Bloodborne(ΔΕΝ μου αρέσουν τα Souls παιχνίδια γιατί είναι αργά, ενώ στο Bloodborne όταν το έδωσε με το Plus το έπαιξα, μου έσπασε τα νεύρα και μετά από πείσμα και υπομονή το τελείωσα). 1
Bourdoulas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το πιθανότερο είναι να μην του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Κρίμα να δώσει τσάμπα χρήματα. Ας πάει σε μια πιο safe επιλογή. Ή αν υπάρχει demo να δοκιμάσει αυτό πρώτα.
pollop Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 για οσους δεν το ξερουν το Amplitude που δινει δωρεαν το πλας για το ps3 μπορουν να το κατεβασουν δωρεαν και για το πσ4 1
coyote2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Το portal knights το ειχα πάντως από άλλο μήνα, κάνω λάθος;
pollop Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 ναι ετσι νομιζω, δεν θυμαμαι να το εχει δωσει, γενικα παντα δεν δινει παιχνιδι δυο φορες η σονυ
gregdel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Εδω φαίνεται ότι το είχε δωρεάν πριν γίνει το επίσημο release ή καταλαβαίνω κάτι λάθος; https://psprices.com/region-gr/game/1333052/portal-knights
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 26/12/2018 στις 9:21 ΜΜ, Πανος999 είπε Τι παιχνιδαρες εδωσε παλι!!!! Ευγε!! To steep είναι πάρα πολύ καλό, δε ξέρω τι περιμένεις να σου δώσει για να μην γκρινιάζεις
Πανος999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε To steep είναι πάρα πολύ καλό, δε ξέρω τι περιμένεις να σου δώσει για να μην γκρινιάζεις Επειδη αρεσει σε σενα, πρεπει ν αρεσει κ εμενα??Εγω περιμενω αλλα για να μην γκρινιαζω..
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Επειδη αρεσει σε σενα, πρεπει ν αρεσει κ εμενα??Εγω περιμενω αλλα για να μην γκρινιαζω.. Αντικειμενικα το παιχνιδι ειναι καλο, αν δεις και reviews και user scores. Δωσε μου ενα παραδειγμα τι θα ηθελες για να καταλαβω τι θεωρεις εσυ καλο plus μηνα
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ωραίο το steep Για τσάμπα μια χαρά είναι,έπαιξα κανένα 2ωρακι εχθές και σίγουρα θα ξαναπαίξω. (Είναι και επίκαιρο με τόσο χιόνι) 😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα