Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, μόλις αγόρασα ένα ps4 και την συνδρομή για 3 μήνες, ποιά παιχνίδια θεωρείται ότι είναι ευκαιρίες αυτήν  την εποχή και αξίζει κάποιος να αγοράσει; 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, modesto είπε

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, μόλις αγόρασα ένα ps4 και την συνδρομή για 3 μήνες, ποιά παιχνίδια θεωρείται ότι είναι ευκαιρίες αυτήν  την εποχή και αξίζει κάποιος να αγοράσει; 

Πάντα είναι ανάλογα τι παιχνίδια σου αρέσουν γενικά θα πρότεινα. 

Spider man , god of war 4, horozon zero dawn, red dead redemption 2, assassin's creed oddysey, και άλλα. 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, modesto είπε

Πέρα από τα παραπάνω, κοίτα και τα:

Bloodborne

Nioh

Uncharted.

Θα βοηθούσε να μας έλεγες τι παιχνίδια προτιμάς για να σε καθοδηγήσουμε.

Αλλιώς θα σου αραδιάσουμε ένα κατεβατό χωρίς νόημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, modesto είπε

Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ, τα πάντα έπαιζα, οπότε καλοδεχούμενοι όλοι οι τίτλοι

Επίσης και τα παιχνίδια που αναφέρει ο fytotech είναι παιχνιδαρες απλά το Bloodborne και nioh δεν είναι για όλους είναι δύσκολα παιχνίδια στιλ dark souls αλλά αν σου αρέσουν αξίζει και με το παραπάνω μετά τα uncharted είναι και αυτά όλα ήταν ο λόγος που πήρα PS4 μόλις είχε βγει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, dinos234 said:

Επίσης και τα παιχνίδια που αναφέρει ο fytotech είναι παιχνιδαρες απλά το Bloodborne και nioh δεν είναι για όλους είναι δύσκολα παιχνίδια στιλ dark souls αλλά αν σου αρέσουν αξίζει και με το παραπάνω μετά τα uncharted είναι και αυτά όλα ήταν ο λόγος που πήρα PS4 μόλις είχε βγει. 

Και να μην του αρέσουν μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στο Bloodborne(ΔΕΝ μου αρέσουν τα Souls παιχνίδια γιατί είναι αργά, ενώ στο Bloodborne όταν το έδωσε με το Plus το έπαιξα, μου έσπασε τα νεύρα και μετά από πείσμα και υπομονή το τελείωσα).

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Κρίμα να δώσει τσάμπα χρήματα. Ας πάει σε μια πιο safe επιλογή. Ή αν υπάρχει demo να δοκιμάσει αυτό πρώτα. 

Δημοσ.

για οσους δεν το ξερουν το Amplitude που δινει δωρεαν το πλας για το ps3 μπορουν να το κατεβασουν δωρεαν και για το πσ4

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 9:21 ΜΜ, Πανος999 είπε

Τι παιχνιδαρες εδωσε παλι!!!! Ευγε!! 

To steep είναι πάρα πολύ καλό, δε ξέρω τι περιμένεις να σου δώσει για να μην γκρινιάζεις 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To steep είναι πάρα πολύ καλό, δε ξέρω τι περιμένεις να σου δώσει για να μην γκρινιάζεις 

Επειδη αρεσει σε σενα, πρεπει ν αρεσει κ εμενα??Εγω περιμενω αλλα για να μην γκρινιαζω.. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Επειδη αρεσει σε σενα, πρεπει ν αρεσει κ εμενα??Εγω περιμενω αλλα για να μην γκρινιαζω.. 

Αντικειμενικα το παιχνιδι ειναι καλο, αν δεις και reviews και user scores. Δωσε μου ενα παραδειγμα τι θα ηθελες για να καταλαβω τι θεωρεις εσυ καλο plus μηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...