Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Fortnite παιζει online χωρις την αναγκη για ενεργη συνδρομη στο PS plus.
Και ομως γινεται επισημα.
Αναρωτησου τωρα που το εμαθες αυτο για ποιο λογο σου περνουν (και μου περνουν) το ποσο για την συνδρομη...

• Like 2
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

To Fortnite παιζει online χωρις την αναγκη για ενεργη συνδρομη στο PS plus.
Και ομως γινεται επισημα.
Αναρωτησου τωρα που το εμαθες αυτο για ποιο λογο σου περνουν (και μου περνουν) το ποσο για την συνδρομη...

A δεν το γνώριζα. Δεν έχω παίξει ποτέ Fortnite. Δεν έχω να αναρωτηθώ κάτι ρε συ. Είναι ξεκάθαρη "κλεψιά". Μην πας μακρυά. Αναλογίσου ότι μία γενιά πριν (PS3) έπαιζες όλα τα games χωρίς ενεργή συνδρομή στο Plus. Αυτό άλλαξε με τον ερχομό του PS4

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέω θα εκπλαγείς αν δεις πόσα πολλά παιχνίδια μπορείς να παίξεις χωρίς συνδρομή

Δεν μπορείς να παίξεις Uncharted 4 και Call of Duty 4

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, green gordon είπε

3€ το umbrella corps.

Έχει παίξει κανείς?

Μακρυά φίλε μου, ούτε δωρεάν...Η αρπαχτή της αρπαχτής (συν το οτι ο online πληθυσμός ειναι πλέον νεκρός). 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Τι παιχνιδαρες εδωσε παλι!!!! Ευγε!! 

Επειδή δεν έχω ιδέα για τα συγκεκριμένα παιχνίδια... το post είναι κανονικό ή ειρωνικό; 🙄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gregdel είπε

Επειδή δεν έχω ιδέα για τα συγκεκριμένα παιχνίδια... το post είναι κανονικό ή ειρωνικό; 🙄

Χαχα.. Ειρωνικο.. Γνωμη μου βεβαια.. Ειναι παιχνιδια που δν θ ασχοληθω καν! 

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που ο  Άγιος Βασίλης μου έφερε dark souls 3 και witcher 3. Οπότε έχω να ασχοληθώ για λίγο καιρό μέχρι να δώσουν τίποτα οι τσιγκουνηδες της Σονυ. Αλλά έβγαλαν προσφορές τώρα τα προ και τα σλιμ οπότε δεν είχαν λεφτά να δώσουν τίποτα καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, gregdel είπε

Σκουπίδια βάζει .. To Zone of the Enders HD και κάποια ψιλά για vita και ps3 αλλά οπου ναναι τα κόβει και αυτά 

• Like 1
Δημοσ.

Στο Vita τώρα τελευταία όλο και κάτι έβαζε. Τώρα όμως είναι κακός μήνας και γι'αυτό. Αλλά έχει πραγματικά καλές εκπτώσεις σε πολλά παιχνίδια του. 

• Like 1
Δημοσ.

βρειτε μου εναν σε ολοκληρο τον κοσμο που θα δει το portral knights και θα πει μπραβο ρε σονυ αυτο ηθελα να το παιξω....δηλαδη κοιροιδευομαστε τωρα δυο μινες εορταστικοι και δινουν τετια αισχη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...