StormGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, -WISE- είπε Στο Rayman τι χρειάζεται για να παίξεις local co-op; Δεν βρίσκω την επιλογή. Τίποτα, απλα ανοιγεις το δευτερο χειριστηριο.... 1 1
dinos234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Έχω το εξής θέμα με το plus Μου έχει τελειώσει η συνδρομή ενώ σε όλα τα παιχνίδια μου βγάζει το σήμα να βάλω συνδρομή σε δύο παιχνίδια του plus destiny 2, friday 13 μου βγάζει κλειδαριά όταν πατάω επάνω δεν μου βγάζει να αγοράσω συνδρομή αλλά το ίδιο το παιχνίδι μήπως του έχει τύχει σε κανέναν ?
katman2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, dinos234 είπε Έχω το εξής θέμα με το plus Μου έχει τελειώσει η συνδρομή ενώ σε όλα τα παιχνίδια μου βγάζει το σήμα να βάλω συνδρομή σε δύο παιχνίδια του plus destiny 2, friday 13 μου βγάζει κλειδαριά όταν πατάω επάνω δεν μου βγάζει να αγοράσω συνδρομή αλλά το ίδιο το παιχνίδι μήπως του έχει τύχει σε κανέναν ? και σε μενα το ιδιο δειχνει αν βαλεις plus θα ξεκλειδωσει
dinos234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, katman2000 είπε και σε μενα το ιδιο δειχνει αν βαλεις plus θα ξεκλειδωσει Ωραία μια χαρά θα βάλω γιατί είναι κρίμα να δίνει κάποια παιχνίδια και μετά να τα παίρνει πίσω
katman2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dinos234 είπε Ωραία μια χαρά θα βάλω γιατί είναι κρίμα να δίνει κάποια παιχνίδια και μετά να τα παίρνει πίσω δεν τα παιρνει πισω αδερφε απλα μπορεις να τα ξαναχρησιμοποιησεις οταν βαλεις Plus.Eνοω οτι δεν τα χανεις μενουν στον λογαρισαμο σου απλα δεν μπορεις να τα παιξεις
dinos234 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σε αυτό ναι έχω βάλει ξανά plus απλά πρώτη φορά μου έτυχε αυτό σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν έχει το σήμα του plus όταν μου τελειώνει απλά τώρα παρατήρησα με αυτά τα δυο παιχνίδια ότι έχει κλειδαριά και ενώ στα άλλα έλεγε αγορά plus σε αυτά τα δυο λέει αγορά παιχνιδιού.
tolis.illegal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδια απορια!!θεωρω οτι ειμαι καλος στα αγγλικα εχω και πτυχιο...παιζω πρωτη φορα το soma. Δηλ εσεις βγαζετε ακρη οταν παιζετε τετοια παιχνιδια ?? Ενω ξεκινησε καλα..επειδη εχει κ ορολογιες και πολυ διαλογο δεν μπορω να πιασω τα παντα.δεν βγαζω νοημα.εχω αρχισει κ βαριεμαι..μονο πηγαινοερχομαι σε σημεια
zeroiner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε καμία ενναλακτική λύση για φθηνότερες ετήσιες PS Plus συνδρομές; Π.χ. χάζευα το cdkeys που ναι μεν έχει από περίπου €42 αλλά δεν έχει για Ελλάδα. Θενξ και σόρυ αν έχει ξαναρωτηθεί.
fytotech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, zeroiner είπε Καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε καμία ενναλακτική λύση για φθηνότερες ετήσιες PS Plus συνδρομές; Π.χ. χάζευα το cdkeys που ναι μεν έχει από περίπου €42 αλλά δεν έχει για Ελλάδα. Θενξ και σόρυ αν έχει ξαναρωτηθεί. Περίμενε δύο τρεις μέρες, τις εκπτώσεις των Χριστουγέννων. 1 1
zeroiner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fytotech είπε Περίμενε δύο τρεις μέρες, τις εκπτώσεις των Χριστουγέννων. Gracias.
gregdel Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Όντως συμφέρει να περιμένεις εκπτώσεις. Επίσης αν βγει προσφορά online συμφέρει να αγοράσεις κάρτα από εδώ: https://www.maxplay.gr/?page_id=81 Πληρώνεις 45€ και παίρνεις κάρτα για 50€, οπότε αν βρεις συνδρομή με 45€ από το store σου μένουν και 5€ να πάρεις κάτι ακόμα αν θες... 1
Thaninho Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Γεια χαρά και από μένα. Σαν νέος στον κόσμο του ps4 εκεί που έπαιζα battlefield πάτησα κάτι δεν θυμάμαι και μου έδωσε δυο μέρες δωρεάν plus. Αυτό ήταν «αρρώστησα» Σε πίστα με 64 παίκτες με έτρωγαν το πολύ στα 90 δευτερόλεπτα. Τέλος πάντων έψαξα τι και πως με το plus αλλά νομίζω κάτι κάνω λάθος. Γιατί δεν μπορώ να κάνω αυτό με τις 14 μέρες δωρεάν η να αγοράσω τον έναν μήνα; Μου έχει μόνο 3 μήνες 6 και 12 νομίζω. Βλέπω και στο store ειδικές εκπτώσεις και κάτι πήρε το ματι μου για δωρεάν παιχνίδια. Αξίζουν η να είχαμε να λέγαμε;
coyote2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δε το λες και τσάμπα, γιατί δε βλέπεις τι έδωσε πέρισυ (google it); προσωπικά το εχω 4 ετη, και τελικά παίζουν τα τέκνα fortnite ..... αρα ισως το τελευταίο έτος να το έκοβα
orck Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Thaninho είπε Γεια χαρά και από μένα. Σαν νέος στον κόσμο του ps4 εκεί που έπαιζα battlefield πάτησα κάτι δεν θυμάμαι και μου έδωσε δυο μέρες δωρεάν plus. Αυτό ήταν «αρρώστησα» Σε πίστα με 64 παίκτες με έτρωγαν το πολύ στα 90 δευτερόλεπτα. Τέλος πάντων έψαξα τι και πως με το plus αλλά νομίζω κάτι κάνω λάθος. Γιατί δεν μπορώ να κάνω αυτό με τις 14 μέρες δωρεάν η να αγοράσω τον έναν μήνα; Μου έχει μόνο 3 μήνες 6 και 12 νομίζω. Βλέπω και στο store ειδικές εκπτώσεις και κάτι πήρε το ματι μου για δωρεάν παιχνίδια. Αξίζουν η να είχαμε να λέγαμε; Τωρα που πηρες το 2ημερο δωρεαν δεν θα σου δωσει ποτε το 14ημερο δωρεαν (η ακομη και 30ημερο δωρεαν εαν βρεις κωδικο σε καποιο παιχνιδι). Οι επιλογες σου ειναι ειτε να αγορασεις συνδρομη, νομιζω εχει προσφορα στα 60ευρω που ειναι κανονικα 12 μηνες, σου δινει 15 μηνες. Η δευτερη επιλογη ειναι να κανεις νεο λογαριασμο και να βρεις και να παρεις δωρεαν την 14ημερη δοκιμαστικη περιοδο του PSplus. Παιχνιδια δινει καποια καλα, εγω εκανα καποιες υπερβολες και εχω μεχρι το 2020, αλλα το μετανοιωσα καθως δεν παιζω τιποτα online, δεν θα ξαναβαλω.
-WISE- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, coyote2 είπε Δε το λες και τσάμπα, γιατί δε βλέπεις τι έδωσε πέρισυ (google it); προσωπικά το εχω 4 ετη, και τελικά παίζουν τα τέκνα fortnite ..... αρα ισως το τελευταίο έτος να το έκοβα Αν το έκοβες πώς θα παίζαν online; 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα