Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Επιστρεψαμε στις φολες...Merry Christmas..

Soma κ Onrush..

ΙΣΩΣ,λεω ΙΣΩΣ δοκιμασζω κανα 10λεπτο το SOMA..

https://www.youtube.com/watch?v=29kh9BzJozI

Το Soma αξίζει να το τερματίσεις η τουλάχιστον στην χειρότερη περίπτωση να το δεις μέσα από το YouTube. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το SOMA είναι όντως πολύ καλό game! Μην το προσπεράσετε όσοι έχετε PS Plus.

Επεξ/σία από AnimaTronic
Δημοσ.

Το SOMA αξιζει ενα playthrough οπωσδηποτε,απτα καλυτερα story driven sci fi παιχνιδια της γενιας. Επισης προτεινω να το παιξετε τελειως blind και θα παθετε την πλακα σας

Δημοσ.
10 ώρες πριν, fytotech είπε

Επίσης, όσοι ασχολείστε ακόμα με το PS Vita, αυτός ο μήνας έχει παιχνιδάρες.

Eίδα video για αυτό το paper, please και μου φάνηκε πολύ σάπιο...

Δημοσ.

μα γιατί να δώσουν καλά παιχνίδια , αφού τώρα παίζει μπαλίτσα το online του rdr2  , θες δε θες θα πάρεις το plus. Προβλέπω τα ίδια και για τους 2 επόμενους μήνες τουλάχιστον. Το μόνο αξιόλογο παιχνίδι που πήρα και έπαιξα μέχρι τέλος αυτό το χρόνο που είχα plus ήταν το bloodborne όλα τα άλλα σαβούρες εως μέτρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

μα γιατί να δώσουν καλά παιχνίδια , αφού τώρα παίζει μπαλίτσα το online του rdr2  , θες δε θες θα πάρεις το plus. Προβλέπω τα ίδια και για τους 2 επόμενους μήνες τουλάχιστον. Το μόνο αξιόλογο παιχνίδι που πήρα και έπαιξα μέχρι τέλος αυτό το χρόνο που είχα plus ήταν το bloodborne όλα τα άλλα σαβούρες εως μέτρια.

Mad max, beyond,heavy rain,mafia 3,rayman, destiny 2,god of war remastered. 

Όλα αυτά το 2018 δεν τα λες και σαβούρες. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, shadowlike είπε

ναι τα λέω μέτρια

Γούστα είναι αυτά. Και εγώ heavy rain το άρχισα από το πσ3 και ξανά στο πσ4 δεν μπορώ να περάσω ούτε την αρχή. Όπως και το mad max δεν μου άρεσε καθόλου.

Από την άλλη το dead by daylight το έλιωσα όπως και το Rayman με την γυναίκα μου διπλο

Δημοσ.
Στις 29/11/2018 στις 1:41 ΜΜ, StormGr είπε

Γούστα είναι αυτά. Και εγώ heavy rain το άρχισα από το πσ3 και ξανά στο πσ4 δεν μπορώ να περάσω ούτε την αρχή. Όπως και το mad max δεν μου άρεσε καθόλου.

Από την άλλη το dead by daylight το έλιωσα όπως και το Rayman με την γυναίκα μου διπλο

Στο Rayman τι χρειάζεται για να παίξεις local co-op; Δεν βρίσκω την επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...