AntiCambeR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Κατέβασε κανείς το Bulletstorm;Γράφει στις πληροφορίες οτι η έκδοση που δίνει υποστηρίζει co-op στο campaign αν κατάλαβα σωστά.Η πρόκειται για συγκεκριμένο mode εκτός campaign;
-WISE- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Κατέβασε κανείς το Bulletstorm;Γράφει στις πληροφορίες οτι η έκδοση που δίνει υποστηρίζει co-op στο campaign αν κατάλαβα σωστά.Η πρόκειται για συγκεκριμένο mode εκτός campaign; Aπ'ο,τι διαβάζω υποστηρίζει co-op αλλά όχι στο campaign. Σε κάποια ξεχωριστά maps.
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 PlayStation®Network Password Change Notification This e-mail confirms that the password has been changed for your account used to access PlayStation®Network. If you did not intend to change your password, please contact Customer Service using the link provided below. ρε παιδια μου ηρθε αυτο το μειλ, τι ειναι; ηρθε και σε κανεναν αλλον;
V3NDETTA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pollop είπε PlayStation®Network Password Change Notification This e-mail confirms that the password has been changed for your account used to access PlayStation®Network. If you did not intend to change your password, please contact Customer Service using the link provided below. ρε παιδια μου ηρθε αυτο το μειλ, τι ειναι; ηρθε και σε κανεναν αλλον; Πήγες να αλλάξεις τον κωδικό?
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 οχι, εχω και 2 step στο κινητο και δεν ειδα καποιον να προσπαθει να αλλαξει τον κωδικο μου, θα παρω αυριο την σονυ να δω
V3NDETTA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, pollop είπε οχι, εχω και 2 step στο κινητο και δεν ειδα καποιον να προσπαθει να αλλαξει τον κωδικο μου, θα παρω αυριο την σονυ να δω Αφού έχεις ενεργοποίησει το 2 step στο κινητό σου δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Απλά διέγραψε το email και είσαι κομπλέ. 1
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 θενκς, για καλο και για κακο αλλαξα και τοn κωδικο 1
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 ναι φιλε, το πιθανοτερο να ηταν λαμογια, αλλαξα τον κωδικο για καλο και για κακο
Πανος999 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Τι μμμμαααλ**ιαα ειναι αυτο το Yakuza?? Στο 5λεπτο το ειχα βαρεθει.. Νομιζα οτι επαιζα ps2.. 1
fytotech Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τι μμμμαααλ**ιαα ειναι αυτο το Yakuza?? Στο 5λεπτο το ειχα βαρεθει.. Νομιζα οτι επαιζα ps2.. Έχει φοβερό story αλλά συμφωνώ. Αυτά τα παιχνίδια χάνουν πολύ με το χρόνο.
pollop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2018 στις 12:23 ΠΜ, pollop είπε PlayStation®Network Password Change Notification This e-mail confirms that the password has been changed for your account used to access PlayStation®Network. If you did not intend to change your password, please contact Customer Service using the link provided below. ρε παιδια μου ηρθε αυτο το μειλ, τι ειναι; ηρθε και σε κανεναν αλλον; σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ και για ενημερωση αναφερω οτι τελικα προσπαθησαν να μπουν στο ακαουντ μου σημερα (μου ηρθε ειδοποιηση στο κινητο του 2 step), πηρα την σονυ και μου ειπαν οτι αφου αλλαξα κωδικους και εχω το 2 step ειμαι κομπλε. Οποτε παιδια, προσοχη στα μειλ σας και ΠΑΝΤΑ 2 step verification (μου θυμηζω τον πατερα μου που μικρος μου ελεγε να βαζω παντα προφυλακτικο οταν κανω σεξ😄) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από pollop
gregdel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει... το 2-step τι περιλαμβανει;
pollop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 https://www.playstation.com/en-us/account-security/2-step-verification/ φιλε καντο αμεσα, εμενα με εσωσε 1
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Το 2-step verification είναι μονόδρομος στο ελβετικό τυρί που ακούει στο όνομα PSN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα