gregdel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Έχω κάνει το απίθανο να μην πάρω (καλάθι και checkout) τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου... Υποθέτω ότι τα έχω χάσει ή υπάρχει κάποιος τρόπος;
manolol20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Bulletstorm full clip edition και Yakuza Kiwami για το Νοέμβριο Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από manolol20 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, manolol20 είπε Bulletstorm full clip edition και Yakuza Kiwami για το Νοέμβριο Καλά πως Και τα έμαθες τόσο νωρίς; Εδώ με το ζόρι μαθαίνουμε 3-4 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας.....
manolol20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Καλά πως Και τα έμαθες τόσο νωρίς; Εδώ με το ζόρι μαθαίνουμε 3-4 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας..... Αν κάνεις ένα search το λένε παντού. Έκανε "πατάτα" η σονυ μάλλον.
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, manolol20 είπε Αν κάνεις ένα search το λένε παντού. Έκανε "πατάτα" η σονυ μάλλον. Όντως τα λενε ποια είναι. https://www.unilad.co.uk/gaming/ps-plus-free-games-for-november-2018-announced-early/ Πρώτη φορά αυτό πάντως 🤔 Μήπως παίζει κάτι περίεργο; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από stelios18120
najinblue3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, manolol20 είπε Bulletstorm full clip edition και Yakuza Kiwami για το Νοέμβριο To bulletstorm πολύ δυνατό niceee
shadowlike Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μήπως παίζει κάτι περίεργο; Παίζει ότι αυτό το μήνα δώσανε πατάτες και σου λέει κάτσε να ανακοινώσουμε και τον επόμενο μήνα μπας και ... αλλα προσωπικά, δεν. Με βλέπω να τρώω πατατοσαλάτα παίζοντας RDR2 😁 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από shadowlike
-WISE- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, najinblue3 είπε To bulletstorm πολύ δυνατό niceee Καλό για τη συλλογή αλλά μέχρι εκεί. Το είχα τερματίσει στο PS3 και είναι όντως παιχνιδάρα αλλά δεν παίζεινα το ξαναπαίξω. Οπότε για μένα και ο Νοέμβρης είναι κακός.
logistoulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, najinblue3 είπε To bulletstorm πολύ δυνατό niceee το ψήνω αυτό, γιατί είχα παίξει το αρχικό και ποτέ δεν θα δεχόμουν να το ξαναπληρώσω, οπότε ας υπάρχει.. αλλά το kiwami ρε γαμώτο το έχω αγορασμένο και όχι ακόμα παιγμένο.. ατύχησα..
AntiCambeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλό το bulletstorm...Λογικά σήμερα βγαίνουν τα παιχνίδια του Οκτωβρίου.
StormGr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Καλό το bulletstorm...Λογικά σήμερα βγαίνουν τα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Βγήκαν τα παιχνίδια από την προηγούμενη Τρίτη. Έπαιξα και λίγο το Παρασκευή 13. Σε σχέση με το dead by daylight πολύ πίσω, έπαιξα 20 λεπτά και το εβγαλα
AntiCambeR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, StormGr είπε Βγήκαν τα παιχνίδια από την προηγούμενη Τρίτη. Έπαιξα και λίγο το Παρασκευή 13. Σε σχέση με το dead by daylight πολύ πίσω, έπαιξα 20 λεπτά και το εβγαλα Ναι,σωστά.Βγήκαν στις 2/10.Νόμιζα πως σήμερα είναι η πρώτη Τρίτη του μήνα. ΥΓ:Ελπίζω να έχω σύντομα καλύτερες ταχύτητες γιατί έχω απελπιστεί με 5-7 Mbps,για 1 game χρειάζονται πολλές ώρες download έως και ημέρες.
-WISE- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 To Dead by Daylight είναι η αποκάλυψη του PS Plus τους τελευταίους μήνες. Εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε κρατάει στην τσίτα. Αν το εμπλουτίσουν και με νέες πίστες το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμα καλύτερα
oykas2001 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Εμένα γιατί μου βγάζει ακόμα ότι"έρχονται τον Οκτώβριο" και δεν μπορώ να τα πάρω; Τόσο από τη σελίδα όσο και από την εφαρμογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα