Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Πανος999 said:

Οχι της telltale.. 

Anyway, θα μαθουμε συντομα.. 

Εγώ πιστεύω πως είτε Οκτώβρη είτε Νοέμβρη ίσως βάλουν και το BF 1. Το πουλάνε σε τιμή εξευτελιστική και το Premium έχουν δώσει δωρεάν. Σιγουράκι και η φασαρία όπως με το Destiny 2

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Ευτυχώς δίνει το Knowledge is Power και σώζει τον μήνα 😛

Αυτο το εχει δωσει τον προηγουμενο μηνα. Τρελη "επιτυχια" αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Αυτό που δουλεύει για εμένα, είναι να δίνει παιχνίδια πούμε μου αρέσουν, αλλά όχι αρκετά για να αγοράσω. 

Δεν θέλω πχ το uncharted (το έχω η αν δεν το έχω θα το πάρω όπως και να έχει). Θέλω κάτι πουθενά είναι στην κόψη. Πχ το friday 13th μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά όχι αρκετά για να το πάρω. Είναι σε μια λίστα και κάθε τόσο κατεβαίνει στην σειρά προτίμησης. Άρα για εμένα ειναι επιτυχημένο επιλογή. 

• Like 4
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, guy_threepwood said:

Αυτό που δουλεύει για εμένα, είναι να δίνει παιχνίδια πούμε μου αρέσουν, αλλά όχι αρκετά για να αγοράσω. 

Δεν θέλω πχ το uncharted (το έχω η αν δεν το έχω θα το πάρω όπως και να έχει). Θέλω κάτι πουθενά είναι στην κόψη. Πχ το friday 13th μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά όχι αρκετά για να το πάρω. Είναι σε μια λίστα και κάθε τόσο κατεβαίνει στην σειρά προτίμησης. Άρα για εμένα ειναι επιτυχημένο επιλογή. 

Το έχουμε ξαναπεί, σε αυτές τις υπηρεσίες καλό είναι να μπαίνουν games του 6/10 ή 7/10, δεν πρέπει να βάζουν πιο «καλούς» τίτλους, γιατί τους καλούς τίτλους τους έχει παίξει ο καθένας στην ώρα του, ενώ τα μέτρια games συνήθως ξεφεύγουν της προσοχής μας.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το έχουμε ξαναπεί, σε αυτές τις υπηρεσίες καλό είναι να μπαίνουν games του 6/10 ή 7/10, δεν πρέπει να βάζουν πιο «καλούς» τίτλους, γιατί τους καλούς τίτλους τους έχει παίξει ο καθένας στην ώρα του, ενώ τα μέτρια games συνήθως ξεφεύγουν της προσοχής μας.

Και συμφωνώ και διαφωνώ. Και για να εξηγήσω τι εννοώ.

Ο προηγούμενος μήνας ήταν νομίζω ένας ιδανικός μήνας. Και το λέω παρόλο που και το GoW III το είχα και στο PS3 αλλά και στο PS4. Και που το Destiny 2, αν και μου άρεσε πολύ, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθώ. 

Θέλω να βλέπω τέτοια παιχνίδια. Ή παλιές επιτυχίες. (πχ ξενέρωσα πολύ με τα PlayStation Hits, γιατί τώρα ξέρω πως αποκλείεται να μπουν). Αλλά και παιχνίδια που βγάζουν expansions ή sequel. 

Πάντως συμφωνώ και για τα παιχνίδια που είναι under the radar. Ειδικά για τους πελάτες της που έχουν αγοράσει όλα τα hits τους, είναι δίκαιο (κι έγινε πράξη). Όπως επίσης, μου αρέσουν τα χαζοπαίχνιδα που δίνει καμιά φορά. Κάτι King Oddball, μου έχουν φάει περισσότερες ώρες από όσες θέλω να παραδεχθώ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...