VonLoutsos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, najinblue3 said: Και εγω το ειδα χθες στο reddit, πολυ καλο να ειναι αληθινο, αλλα αν ειναι, δεν θα με χαλαγε. Το θεμα ειναι οτι βγαινει και στο switch στα κοντα, δε ξερω αν κανει τετοια κινηση η μαμα blitz Όπως είπα και στο άλλο θέμα, με τα 5 ευρώ που έχει φτάσει το Battlefield 1 πολύ πιθανό να το δώσουν στα Plus Games.
DimJ Fot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Guys χρειαζομαι μια διευκρίνιση. Εχω ps plus συνδρομη και θα κατεβασω και το FIFA 19 στο δισκο για να παιζω online ultimate team. Μπορω αυτη τη συνδρομη και το παιχνιδι να το μοιραστω μεσω share play με εναν φιλο, και να παιζουμε με την ιδια συνδρομη ultimate team, ο καθενας με το δικο του user στο ps4 αλλα με την ιδια συνδρομη ps+ και το ιδιο κατεβασμενο παιχνιδι???
mikele13- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, DimJ Fot είπε Guys χρειαζομαι μια διευκρίνιση. Εχω ps plus συνδρομη και θα κατεβασω και το FIFA 19 στο δισκο για να παιζω online ultimate team. Μπορω αυτη τη συνδρομη και το παιχνιδι να το μοιραστω μεσω share play με εναν φιλο, και να παιζουμε με την ιδια συνδρομη ultimate team, ο καθενας με το δικο του user στο ps4 αλλα με την ιδια συνδρομη ps+ και το ιδιο κατεβασμενο παιχνιδι??? Ναι με gameshare κανονικά. Υπάρχει οδηγός αν θυμάμαι καλά.
DimJ Fot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, mikele13- είπε Ναι με gameshare κανονικά. Υπάρχει οδηγός αν θυμάμαι καλά. Θενκς μολις τον βρηκα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από DimJ Fot
pollop Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μου ειχαν κλεψει το ps4 τον Αυγουστο απο το σπιτι, τελικα πηρα νεα συσκευη στην οποια εβαλα τα δυο accounts που εχουμε 1) το δικο μου που εχω συνδρομη στο ps plus kai 2) του γιου μου που δεν εχει συνδρομη. Εχω το εξης προβλημα ομως, κατεβασα τα saves των παιχνιδιων μου απο το save manager της νεας κονσολας, αλλα του μικρου λεει οτι πρεπει να εχει ps plus, η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να κατεβασω και τα δικα του saves Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από pollop
fytotech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, pollop είπε Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μου ειχαν κλεψει το ps4 τον Αυγουστο απο το σπιτι, τελικα πηρα νεα συσκευη στην οποια εβαλα τα δυο accounts που εχουμε 1) το δικο μου που εχω συνδρομη στο ps plus kai 2) του γιου μου που δεν εχει συνδρομη. Εχω το εξης προβλημα ομως, κατεβασα τα saves των παιχνιδιων μου απο το save manager της νεας κονσολας, αλλα του μικρου λεει οτι πρεπει να εχει ps plus, η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να κατεβασω και τα δικα του saves Δυστυχώς δε γίνεται χωρίς PS Plus.
orck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Και χωρις να ειμαι και σιγουρος αλλα το ακαου (μοντερνισμος) του γιου σου επειδη δεν ειχε ps+ τοτε δεν εχει και κανενα save στο cloud. Για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τα δυο ακαου και το ενα ps+ που ειχατε. Δηλαδη καθε λογαριασμος θελει δικο του ps+;
pollop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, orck είπε Και χωρις να ειμαι και σιγουρος αλλα το ακαου (μοντερνισμος) του γιου σου επειδη δεν ειχε ps+ τοτε δεν εχει και κανενα save στο cloud. Για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τα δυο ακαου και το ενα ps+ που ειχατε. Δηλαδη καθε λογαριασμος θελει δικο του ps+; τι να σου πω... συμφωνα με τον φιλο απο επανω και με μια ερευνα που εκανα στο νετ φαινεται οτι για να κατεβασει τα saves που εχασε ο μικρος απο το mafia 3 που επαιζε (απο το ακουντ του), πρεπει να εχει και αυτος plus... θα παρω και μια την σονυ αυριο να δω.
fytotech Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, pollop είπε τι να σου πω... συμφωνα με τον φιλο απο επανω και με μια ερευνα που εκανα στο νετ φαινεται οτι για να κατεβασει τα saves που εχασε ο μικρος απο το mafia 3 που επαιζε (απο το ακουντ του), πρεπει να εχει και αυτος plus... θα παρω και μια την σονυ αυριο να δω. Δεν μπορεί να κάνει κάτι η Sony. Και λογικό είναι. Τα saves των παιχνιδιών που παίζεις, πάνε στο cloud του PS Plus account σου. Του γιου σου, δεν έχουν πού να πάνε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για από εδώ και μετά, είναι να κάνεις τα save σε USB. https://www.ign.com/wikis/playstation-4/How_to_Transfer_PS4_Saves
Rafinha Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 αυριο θα ανακοινωθουν τα παιχνιδια για οκτωβριο?
kostiger Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι και φημολογειται οτι το ενα θα ειναι το Sniper Elite 3 Goty.
Πανος999 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, kostiger είπε Ναι και φημολογειται οτι το ενα θα ειναι το Sniper Elite 3 Goty. Οχιιιι... Το εχωωω... 😕
dreaming123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Πανος999 είπε Οχιιιι... Το εχωωω... 😕 Ok. Ποιο θέλεις να βάλω στη θέση του ;
Πανος999 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, dreaming123 είπε Ok. Ποιο θέλεις να βάλω στη θέση του ; Batman?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα