Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μενα ηρθε και δεν εκανα προσφατα συνδρομη. Ειχα αγορασει μια το περασμενο φθινοπορο και πριν ληξει αυτη ειχα βαλει αλλη μια σε μια αλλη προσφορα που ειχε. Τιποτα νεο ομως.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Μηπως την εκανες προσφατα την συνδρομη? Για οσους κανανε προσφατα ειναι αυτη η προσφορα! 

Όχι.Μονο για αυτους που είναι αρκετα χρονια συνδρομητες στην υπηρεσια  psn plus.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Όχι.Μονο για αυτους που είναι αρκετα χρονια συνδρομητες στην υπηρεσια  psn plus.

Ειμαι 3 χρονια σερι... Δεν ειδα κατιιι... 👿

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ειμαι 3 χρονια σερι... Δεν ειδα κατιιι... 👿

Μια από τα ίδια.

Τίποτα δεν έδωσαν και είμαι σχεδόν 4 χρόνια σερί συνδρομητής..

7 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Είμαι σχεδόν 4 χρόνια και τίποτα δεν έδωσαν...

:(

Δημοσ.

Εγώ τη πήρα τη προσφορά.

Ανανέωσα για ένα χρόνο τέλος Αυγούστου και μερικές μέρες μετά μου στείλανε με email τον κωδικό για το Netflix

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειχα ανανεώσει με την προσφορά  45Ε που ειχε στην αρχή του καλοκαιριού , δεν μου ηρθε τιποτα. 

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Mάλλον είναι θέμα τύχης. Ανανέωσα πριν κάνα 9μηνο το PS Plus αλλά μου ήρθε μια χαρά χθες το δωράκι. Το εξαργύρωσα ήδη. :)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, orck είπε

Προφανώς δεν έχει να κάνει με το πόσα χρόνια είναι κάποιος. Εγώ ειμαι λιγότερο από χρόνο και είδα.

Είναι και θεμα τυχης.Δεν θα το  δωσει και σε ολους.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, morgoth_gr είπε

Υπάρχει υποτιθέμενο leak για τα games του Οκτώβρη.

https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/717771/PS-Plus-october-2018-FREE-PS4-Games-Sony-PlayStation-Plus-leaks-news-september-19

Πολύ πιθανό να είναι και fake news αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει..

Δύσκολο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, morgoth_gr είπε

Υπάρχει υποτιθέμενο leak για τα games του Οκτώβρη.

https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/717771/PS-Plus-october-2018-FREE-PS4-Games-Sony-PlayStation-Plus-leaks-news-september-19

Πολύ πιθανό να είναι και fake news αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει..

Και εγω το ειδα χθες στο reddit, πολυ καλο να ειναι αληθινο, αλλα αν ειναι, δεν θα με χαλαγε. Το θεμα ειναι οτι βγαινει και στο switch στα κοντα, δε ξερω αν κανει τετοια κινηση η μαμα blitz

Δημοσ.

Και εγώ δεν είδα τίποτα για το νετφλιξ. Κρίμα και θα καθόταν πολύ καλά τώρα που αρχίζει και δροσίζει χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...