Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 καλησπερα παιδες θελω να ρωτησω εφαγε καποιο σκαλωμα το ps4 και αναγκαστικα να κανω επανεκινηση εργοστασιακες ειχα μεσα το ps plus 12μηνο....τωρα παω να συνδεθω ξανα και δεν θυμομουν το Password κανω μεσω sony αλλαγη αλλα δεν το δεχεται το ps4....κανω κατι λαθος?
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, savvasko είπε καλησπερα παιδες θελω να ρωτησω εφαγε καποιο σκαλωμα το ps4 και αναγκαστικα να κανω επανεκινηση εργοστασιακες ειχα μεσα το ps plus 12μηνο....τωρα παω να συνδεθω ξανα και δεν θυμομουν το Password κανω μεσω sony αλλαγη αλλα δεν το δεχεται το ps4....κανω κατι λαθος? Δοκίμασε να μπεις μέσω υπολογιστή και όχι από τηλέφωνο ή κάπου αλλού
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Δοκίμασε να μπεις μέσω υπολογιστή και όχι από τηλέφωνο ή κάπου αλλού καλημερα φιλε μου τα καταφερα αλλαξα τον κωδικο και μπηκα.....μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που λεει ποτε ληγει η καρτα? ευχαριστω
vastegial_74 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, TitanX είπε Ισχύει για όλα τα μέλη παλιά και νέα. Έχω netflix πήρα το plus για 1χρονο με 3 μήνες netflix, και πρόσθεσε στο πορτοφόλι του account μου στο netflix 30περιπου ευρώ. Από αυτά θα πληρώνονται οι επόμενοι μήνες. Ακόμα και αν έχεις κάνει την αγορά μέσω του play store και πληρώνεις συνδρομή μέσω της κάρτας που έχεις συνδέσει για αγορές από το play; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από vastegial_74
TitanX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτσε σε έχασα τώρα @vastegial_74 έχω βάλει στη κάρτα μου το netflix να χρεώνεται, όμως όταν έχει το wallet του λογαριασμού στο netflix λεφτά, τότε τραβάει πρώτα από το υπόλοιπο του πορτοφόλιου και μετά χρεώνει κάρτα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από TitanX
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 10:45 ΠΜ, coyote2 είπε λήγει όποτε λήγουν και τα παιχνίδια σου οκ ευχαριστω
vastegial_74 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 3:16 ΜΜ, TitanX είπε Κάτσε σε έχασα τώρα @vastegial_74 έχω βάλει στη κάρτα μου το netflix να χρεώνεται, όμως όταν έχει το wallet του λογαριασμού στο netflix λεφτά, τότε τραβάει πρώτα από το υπόλοιπο του πορτοφόλιου και μετά χρεώνει κάρτα Την εγγραφή στο netflix την έκανες από το site του netflix ή μέσω play store; Αυτό με μπερδεύει λίγο και δεν ξέρω αν έχει σημασία. Εγω την έκανα μέσω playstore και πληρώνεται από την κάρτα που έχω συνδέσει στο playstore μέσω playstore.
joe003 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, η συνδρομή μου στο pl plus λήγει σε λίγες μέρες και δεν σκοπεύω να την ανανεώσω άμεσα. Να υποθέσω πως τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα θα μείνουν στην βιβλιοθήκη μου και όταν, στο μέλλον, ανανεώσω την συνδρομή μου, θα μπορώ και πάλι να τα παίξω, σωστά;
Nistisimos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, joe003 είπε Καλησπέρα, η συνδρομή μου στο pl plus λήγει σε λίγες μέρες και δεν σκοπεύω να την ανανεώσω άμεσα. Να υποθέσω πως τα παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα θα μείνουν στην βιβλιοθήκη μου και όταν, στο μέλλον, ανανεώσω την συνδρομή μου, θα μπορώ και πάλι να τα παίξω, σωστά; Σωστά 1
V3NDETTA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζει κανείς εάν ελληνική δωδεκάμηνη συνδρομή plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν κυπριακό λογαριασμό???
green gordon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποια προσφορά για ετήσια συνδρομή αυτήν την περίοδο?
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι Λογικά σίγουρα θα έχει black Friday. Τέλη Νοεμβρη
spartan29gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μολις ελαβα 3μηνη συνδρομη δωρο για το νεφλιχ από την σονυ σαν συνδρομητης που είμαι στο psn plus.Τσεκαρετε τα email σας,μπας και σας εχει ερθει και σε εσας το συγκεκριμενο δωρο.
Πανος999 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, spartan29gr είπε Μολις ελαβα 3μηνη συνδρομη δωρο για το νεφλιχ από την σονυ σαν συνδρομητης που είμαι στο psn plus.Τσεκαρετε τα email σας,μπας και σας εχει ερθει και σε εσας το συγκεκριμενο δωρο. Μηπως την εκανες προσφατα την συνδρομη? Για οσους κανανε προσφατα ειναι αυτη η προσφορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα