Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Το έβαλαν άμεσα για να προλάβουν το δωρεάν Σ/Κ που δίνει το expansion.

Παμε παλι σε παρακαλω;
Δινει expansion αυτο το ΣΚ; Για να το παρω θα πρεπει να κανω κατι μεσα σε αυτο το ΣΚ η μπορω και οταν γυρισω σε μια εβδομαδα;

Δημοσ.
Just now, orck said:

Παμε παλι σε παρακαλω;
Δινει expansion αυτο το ΣΚ; Για να το παρω θα πρεπει να κανω κατι μεσα σε αυτο το ΣΚ η μπορω και οταν γυρισω σε μια εβδομαδα;

Από οτι διάβασα, έχει βγάλει ένα expansion το οποίο το δίνει Free Trial για το Σ/Κ. Για αυτό δίνουν και το Destiny σχεδόν μια εβδομάδα νωριτερα από την πρέπουσα μέρα. Για να κατεβάσεις το expansion να γλυκαθείς και να το αγοράσεις...τα γατάκια.

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος θέλει multiplayer και pvp στο Destiny μου λέει. Έχω ανεβάσει τον warlock μου αρκετά και συνολικά στο παιχνίδι έχω πάνω από 60 ώρες αλλά η clan μου σταμάτησε να παίζει και έχω μείνει μόνος να ασχολούμαι με το loot. 😛

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Όποιος θέλει multiplayer και pvp στο Destiny μου λέει. Έχω ανεβάσει τον warlock μου αρκετά και συνολικά στο παιχνίδι έχω πάνω από 60 ώρες αλλά η clan μου σταμάτησε να παίζει και έχω μείνει μόνος να ασχολούμαι με το loot. 😛

θα ξαναρχισω παλι και εγω με το expansion, μαλλον το σκ, κανε add, ειμαι σε ψιλο-active guild αν ενδιαφερεσαι για raiding, Najinblue3

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

θα ξαναρχισω παλι και εγω με το expansion, μαλλον το σκ, κανε add, ειμαι σε ψιλο-active guild αν ενδιαφερεσαι για raiding, Najinblue3

Είχα αγοράσει το πρώτο expansion (Curse of Osiris) που ήταν αρκετά καλό και με νέο πλανήτη. Θα δοκιμάσουμε και το δεύτερο να δούμε τι λέει! Σε add-άρω και εννοείται μέσα για raid. Το Leviathan είναι αρκετά δύσκολο. 😛

Spoiler

Αν δεν πάω σπίτι μέχρι το βράδυ add me εσύ. WISE_linkinpark

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι αν αγοράσω μια plus απο. Το κατάστημα και την βάλω στο ακκ μ και εχω ηδη νετφλιξ απλα θα συμπληρωθούν μήνες στο ηδη υπάρχον ακκ και αν ναι τι πακέτο δινει 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Nate Drake είπε

Παιδια να ρωτησω κατι αν αγοράσω μια plus απο. Το κατάστημα και την βάλω στο ακκ μ και εχω ηδη νετφλιξ απλα θα συμπληρωθούν μήνες στο ηδη υπάρχον ακκ και αν ναι τι πακέτο δινει 

Ισχύει μόνο για νέα μέλη. 

Δημοσ.

Ισχύει για όλα τα μέλη παλιά και νέα. Έχω netflix πήρα το plus για 1χρονο με 3 μήνες netflix, και πρόσθεσε στο πορτοφόλι του account μου στο netflix 30περιπου ευρώ. Από αυτά θα πληρώνονται οι επόμενοι μήνες. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...