orck Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Και παραμενουν το Η γνωση ειναι δυναμη και το Here they lie και για αυτον τον μηνα.
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε Destiny 2 free στο στορε. Απο σημερα, γιατι τοσο νωρις;
VonLoutsos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 9 hours ago, orck said: Απο σημερα, γιατι τοσο νωρις; Το έβαλαν άμεσα για να προλάβουν το δωρεάν Σ/Κ που δίνει το expansion.
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Το έβαλαν άμεσα για να προλάβουν το δωρεάν Σ/Κ που δίνει το expansion. Παμε παλι σε παρακαλω; Δινει expansion αυτο το ΣΚ; Για να το παρω θα πρεπει να κανω κατι μεσα σε αυτο το ΣΚ η μπορω και οταν γυρισω σε μια εβδομαδα;
VonLoutsos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Just now, orck said: Παμε παλι σε παρακαλω; Δινει expansion αυτο το ΣΚ; Για να το παρω θα πρεπει να κανω κατι μεσα σε αυτο το ΣΚ η μπορω και οταν γυρισω σε μια εβδομαδα; Από οτι διάβασα, έχει βγάλει ένα expansion το οποίο το δίνει Free Trial για το Σ/Κ. Για αυτό δίνουν και το Destiny σχεδόν μια εβδομάδα νωριτερα από την πρέπουσα μέρα. Για να κατεβάσεις το expansion να γλυκαθείς και να το αγοράσεις...τα γατάκια. 1
-WISE- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Όποιος θέλει multiplayer και pvp στο Destiny μου λέει. Έχω ανεβάσει τον warlock μου αρκετά και συνολικά στο παιχνίδι έχω πάνω από 60 ώρες αλλά η clan μου σταμάτησε να παίζει και έχω μείνει μόνος να ασχολούμαι με το loot. 😛
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, -WISE- είπε Όποιος θέλει multiplayer και pvp στο Destiny μου λέει. Έχω ανεβάσει τον warlock μου αρκετά και συνολικά στο παιχνίδι έχω πάνω από 60 ώρες αλλά η clan μου σταμάτησε να παίζει και έχω μείνει μόνος να ασχολούμαι με το loot. 😛 θα ξαναρχισω παλι και εγω με το expansion, μαλλον το σκ, κανε add, ειμαι σε ψιλο-active guild αν ενδιαφερεσαι για raiding, Najinblue3 1
-WISE- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε θα ξαναρχισω παλι και εγω με το expansion, μαλλον το σκ, κανε add, ειμαι σε ψιλο-active guild αν ενδιαφερεσαι για raiding, Najinblue3 Είχα αγοράσει το πρώτο expansion (Curse of Osiris) που ήταν αρκετά καλό και με νέο πλανήτη. Θα δοκιμάσουμε και το δεύτερο να δούμε τι λέει! Σε add-άρω και εννοείται μέσα για raid. Το Leviathan είναι αρκετά δύσκολο. 😛 Spoiler Αν δεν πάω σπίτι μέχρι το βράδυ add me εσύ. WISE_linkinpark 1
fytotech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Για να παίξεις στο free weekend, πρέπει να έχεις τα προηγούμενα DLC. Δεν μπορείς χωρίς αυτά.
Nate Drake Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδια να ρωτησω κατι αν αγοράσω μια plus απο. Το κατάστημα και την βάλω στο ακκ μ και εχω ηδη νετφλιξ απλα θα συμπληρωθούν μήνες στο ηδη υπάρχον ακκ και αν ναι τι πακέτο δινει
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, Nate Drake είπε Παιδια να ρωτησω κατι αν αγοράσω μια plus απο. Το κατάστημα και την βάλω στο ακκ μ και εχω ηδη νετφλιξ απλα θα συμπληρωθούν μήνες στο ηδη υπάρχον ακκ και αν ναι τι πακέτο δινει Ισχύει μόνο για νέα μέλη.
Nate Drake Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Για νεα μέλη εννοεις για μέλη που δεν έχου. Νετφλινξ;και επίσης γίνεται μονο. Αν αγοράσω απο το στορ την πλας;
TitanX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ισχύει για όλα τα μέλη παλιά και νέα. Έχω netflix πήρα το plus για 1χρονο με 3 μήνες netflix, και πρόσθεσε στο πορτοφόλι του account μου στο netflix 30περιπου ευρώ. Από αυτά θα πληρώνονται οι επόμενοι μήνες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα