Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς τι γίνεται με το promo του netflix για 12μηνη ανανέωση του psn αν έχεις ήδη λογαριασμό netflix; Σου πιστωνει το ποσό των 30,00€ στο account σου στο netflix που διάβασα; ισχύει κάτι τέτοιο; 

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια, επεστρεψα απο διακοπες και μολις μπηκα σπιτι καταλαβα οτι ειχαν μπει κλεφτρονια. Μεταξυ αλλων πργματων που μου εκλεψαν πηραν και το πσ 4 μου, εχω 3 ακουντς, ενα δικο μου, ενα του γιου μου και ενα αμερικανικο που κατα καιρους παιρνω τα παιχνιδια που βαζει το humble bundle. Αμεσα αλλαξα κωδικους και στα τρια ακουντς και απενεργοποιησα την πιστωτικη που ειχα συνδεσει με τον λογαριασμο μου. Πηρα την σονυ Ελλας τηλ. αλλα ειναι κλειστα σημερα. Οι ερωτησεις μου ειναι αν πρεπει να κανω και κατι αλλο μεχρι αυριο το πρωι που θα μιλησω με σονυ και δευτερον αν (που δεν το κοβω) μπορει  να βρεθει η κονσολα αν ο νεος "κατοχος" μπει στο ιντερνετ με αυτην ή με οποιονδηποτε αλλο τροπο.Ευχαριστω παιδες και ευχομαι ποτε να μην βρεθειτε στην θεση μου.

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pollop είπε

γεια σας παιδια, επεστρεψα απο διακοπες και μολις μπηκα σπιτι καταλαβα οτι ειχαν μπει κλεφτρονια. Μεταξυ αλλων πργματων που μου εκλεψαν πηραν και το πσ 4 μου, εχω 3 ακουντς, ενα δικο μου, ενα του γιου μου και ενα αμερικανικο που κατα καιρους παιρνω τα παιχνιδια που βαζει το humble bundle. Αμεσα αλλαξα κωδικους και στα τρια ακουντς και απενεργοποιησα την πιστωτικη που ειχα συνδεσει με τον λογαριασμο μου. Πηρα την σονυ Ελλας τηλ. αλλα ειναι κλειστα σημερα. Οι ερωτησεις μου ειναι αν πρεπει να κανω και κατι αλλο μεχρι αυριο το πρωι που θα μιλησω με σονυ και δευτερον αν (που δεν το κοβω) μπορει  να βρεθει η κονσολα αν ο νεος "κατοχος" μπει στο ιντερνετ με αυτην ή με οποιοωνδηποτε αλλο τροπο.Ευχαριστω παιδες και ευχομαι ποτε να μην βρεθειτε στην κατασταση μου.

Λογικά είσαι ΟΚ αλλά κάνε και ένα 2-Step Verification στους λογαριασμούς

https://www.playstation.com/el-gr/explore/playstation-network/two-step-verification/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φημες λενε για δωρεαν Σεπτεμβρίου, καποιο απο Arkham knight, watch dogs, shadow of mordor, fallout 4,metro redux.. 

Επεξ/σία από Πανος999
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Φημες λενε για δωρεαν Σεπτεμβρίου, καποιο απο Arkham knight, watch dogs, shadow of mordor, fallout 4,metro redux.. 

Arkham, λόγω Spider Man και Fallout 4, λόγω 76, μου φαίνονται αρκετά πιθανά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, alexzgt4 είπε

θα σπρωξει και το forsaken πολυ, θα γινει της τρελης παλι στο destiny, που γινεται ηδη απο σημερα το πρωι πανικος. Το gow ηθελα να το παρω, πολυ καλος μηνας 

Δημοσ.

Yeahhh.... 😎

Για το God of war... Το destiny δεν το ξερω καν.. Τωρα τσεκαρω gameplay.. Πρεπει να τελειωσω πρωτα το mafia ομως γτ εχω μαζεψει πααρα πολλα παιχνιδια!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...