chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Έχει κανείς τι γίνεται με το promo του netflix για 12μηνη ανανέωση του psn αν έχεις ήδη λογαριασμό netflix; Σου πιστωνει το ποσό των 30,00€ στο account σου στο netflix που διάβασα; ισχύει κάτι τέτοιο;
Πανος999 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Ουτε εμενα παιζει το dead by daylight.. Μολις παω να μπω σε lobby μου λεει οτι δεν ειμαι online.. Κ βγαινει.. Ενω εχω κανονικα internet.. Εχει κανεις λυση?
pollop Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας παιδια, επεστρεψα απο διακοπες και μολις μπηκα σπιτι καταλαβα οτι ειχαν μπει κλεφτρονια. Μεταξυ αλλων πργματων που μου εκλεψαν πηραν και το πσ 4 μου, εχω 3 ακουντς, ενα δικο μου, ενα του γιου μου και ενα αμερικανικο που κατα καιρους παιρνω τα παιχνιδια που βαζει το humble bundle. Αμεσα αλλαξα κωδικους και στα τρια ακουντς και απενεργοποιησα την πιστωτικη που ειχα συνδεσει με τον λογαριασμο μου. Πηρα την σονυ Ελλας τηλ. αλλα ειναι κλειστα σημερα. Οι ερωτησεις μου ειναι αν πρεπει να κανω και κατι αλλο μεχρι αυριο το πρωι που θα μιλησω με σονυ και δευτερον αν (που δεν το κοβω) μπορει να βρεθει η κονσολα αν ο νεος "κατοχος" μπει στο ιντερνετ με αυτην ή με οποιονδηποτε αλλο τροπο.Ευχαριστω παιδες και ευχομαι ποτε να μην βρεθειτε στην θεση μου. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από pollop
Nistisimos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, pollop είπε γεια σας παιδια, επεστρεψα απο διακοπες και μολις μπηκα σπιτι καταλαβα οτι ειχαν μπει κλεφτρονια. Μεταξυ αλλων πργματων που μου εκλεψαν πηραν και το πσ 4 μου, εχω 3 ακουντς, ενα δικο μου, ενα του γιου μου και ενα αμερικανικο που κατα καιρους παιρνω τα παιχνιδια που βαζει το humble bundle. Αμεσα αλλαξα κωδικους και στα τρια ακουντς και απενεργοποιησα την πιστωτικη που ειχα συνδεσει με τον λογαριασμο μου. Πηρα την σονυ Ελλας τηλ. αλλα ειναι κλειστα σημερα. Οι ερωτησεις μου ειναι αν πρεπει να κανω και κατι αλλο μεχρι αυριο το πρωι που θα μιλησω με σονυ και δευτερον αν (που δεν το κοβω) μπορει να βρεθει η κονσολα αν ο νεος "κατοχος" μπει στο ιντερνετ με αυτην ή με οποιοωνδηποτε αλλο τροπο.Ευχαριστω παιδες και ευχομαι ποτε να μην βρεθειτε στην κατασταση μου. Λογικά είσαι ΟΚ αλλά κάνε και ένα 2-Step Verification στους λογαριασμούς https://www.playstation.com/el-gr/explore/playstation-network/two-step-verification/
Nate Drake Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Παιδια να ρωτησω κατι αν αγοράσω μια plus απο. Το κατάστημα και την βάλω στο ακκ μ θα παρω το νετφλιξ;
Πανος999 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φημες λενε για δωρεαν Σεπτεμβρίου, καποιο απο Arkham knight, watch dogs, shadow of mordor, fallout 4,metro redux.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από Πανος999 1
fytotech Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Φημες λενε για δωρεαν Σεπτεμβρίου, καποιο απο Arkham knight, watch dogs, shadow of mordor, fallout 4,metro redux.. Arkham, λόγω Spider Man και Fallout 4, λόγω 76, μου φαίνονται αρκετά πιθανά. 1
orck Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Αντε να δουμε τι θα βαλω αγγελια να πουλησω ξανα, σιγουρα θα δωσει κατι που εχω
alexzgt4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 https://blog.eu.playstation.com/2018/08/29/destiny-2-and-god-of-war-iii-remastered-are-your-playstation-plus-games-for-september/ Πολύ καλός μήνας!! 3
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Ηρθε η ωρα να βαλω ξανα συνδρομη μου φαινεται,παρα πολυ καλος μηνας 😮 1
najinblue3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, alexzgt4 είπε https://blog.eu.playstation.com/2018/08/29/destiny-2-and-god-of-war-iii-remastered-are-your-playstation-plus-games-for-september/ Πολύ καλός μήνας!! θα σπρωξει και το forsaken πολυ, θα γινει της τρελης παλι στο destiny, που γινεται ηδη απο σημερα το πρωι πανικος. Το gow ηθελα να το παρω, πολυ καλος μηνας
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 https://blog.us.playstation.com/2018/08/29/playstation-plus-free-games-for-september-2018/ This month’s PlayStation Plus lineup also includes: Another World – 20th Anniversary Edition, PS3 (Cross Buy with PS4 & Vita) QUBE Director’s Cut, PS3 (Cross Buy with PS4) Sparkle 2, PS Vita (Cross Buy with PS3 & PS4) Foul Play, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Πανος999 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Yeahhh.... 😎 Για το God of war... Το destiny δεν το ξερω καν.. Τωρα τσεκαρω gameplay.. Πρεπει να τελειωσω πρωτα το mafia ομως γτ εχω μαζεψει πααρα πολλα παιχνιδια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα