StormGr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, nick_gr είπε Το Buzz! είχε κυκλοφορήσει για το PS3. Για το PS4 υπήρχε αντίστοιχη έκδοση; Όχι δυστυχώς. Απορώ πως και δεν το βγάλανε τόσα χρόνια για ps4 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Όλος ο κόσμος θεωρώ περίμενε ενα buzz για ps4 Αν το βγάζανε θα πούλαγε σαν τρελό. Κρίμα που δεν έβγαλαν για ps4,διασκεδάζαμε καλά με την παρέα 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, nick_gr είπε Ίσως φταίει το ότι έχει γίνει απλά μετάφραση των ερωτήσεων που είχε το Αγγλικό και δεν ασχολήθηκε κανείς να βάλει ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα. Μια χαρά ερωτήσεις έχει. Έχει και ερωτήσεις σχετικά με την Ελλάδα που αφορούν γεωγραφία ιστορία μυθολογία κλπ . Είναι περισσότερο θέμα τι θα επιλέγεις κάθε φορά από τις πόρτες που έχει, αλλά θα συμφωνήσω ότι το Μπαζ ήταν καλύτερο και κρίμα που η Σόνυ έκλεισε τους σερβερς σχετικά γρήγορα χωρίς να το υποστηρίξει
fytotech Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Για εμένα και τα δύο που παιχνίδια, κάνουν το ίδιο λάθος. Προσπαθούν να είναι κάτι παραπάνω από παιχνίδια γνώσεων. Κι εκεί το χάνουν. Σε ένα παιχνίδι γνώσεων, κερδίζει αυτός που έχει τις περισσότερες γνώσεις στις ερωτήσεις που θα γίνουν και που θα απαντήσει πιο γρήγορα. Η καλύτερη στρατηγική και στα δύο παιχνίδια, είναι να μην απαντάς στην αρχή ερωτήσεις και στο τέλος που δε θα σου πετάνε όλα τα εμπόδια πάνω σου, να βγεις πρώτος. Έτσι όμως χάνει την ουσία του, που πρέπει να είναι οι γνώσεις. Έχω όλα τα παιχνίδια της PlayLink κι αυτό το παίζω λιγότερο κι από το That's You!, που τουλάχιστον είναι πιο τίμιο.
orck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Έχεις και το that's you; Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια δεν τιμούν μια κονσόλα. Για κινητά θα ήταν οκ.
-WISE- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Λίγο off topic αλλά για πείτε για Frantics και Hidden Agenta. Αξίζουν;
tsakitsan95 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αρκετα ωραιο το Dead by daylight. Aν θελει κανεις ας στειλει pm να μπουμε καμια τετραδα.
StormGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά σε με να δεν παίζει το dead by daylight. Μου λέει όλη την ώρα ότι οι σέρβερ δεν λειτουργούν. Σε εσάς παίζει κανονικά? Edit από ότι διαβάζω στο Ίντερνετ έχουν μεγάλο πρόβλημα οι σέρβερ επειδή μπήκαν πολλοί χρήστες χτες. Επίσης σε με να αλλά και σε άλλους χρήστες τα ανεμιστηρακια παίρνουν φωτιά μόνο που κάθομαι στο login screen ποιος ξέρει τι θα γίνει στο παιχνίδι. Δεν κάνει καλή αρχή καθόλου... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από StormGr
najinblue3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, StormGr είπε Ρε παιδιά σε με να δεν παίζει το dead by daylight. Μου λέει όλη την ώρα ότι οι σέρβερ δεν λειτουργούν. Σε εσάς παίζει κανονικά? Yup
fytotech Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στις 8/8/2018 στις 10:38 ΠΜ, -WISE- είπε Λίγο off topic αλλά για πείτε για Frantics και Hidden Agenta. Αξίζουν; Frantics μακράν το καλύτερο τους. Πολύ γέλιο. Στις 8/8/2018 στις 10:24 ΠΜ, orck είπε Έχεις και το that's you; Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια δεν τιμούν μια κονσόλα. Για κινητά θα ήταν οκ. Αν έχεις παρέα με άτομα που δεν είναι gamers, έχει αρκετό γέλιο. Πάντα μιλάμε για 4+ άτομα όμως για να έχει ενδιαφέρον.
ALXIOA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στους ειδικούς. Έχει έναν χρόνο που πήρα ένα ps4 στον γιο μου 12 ετων μαζί με 2_3 παιχνίδια σε δισκάκια. Του έχω κάνει λογαριασμό στην κονσόλα για να μπορεί να παίξει. Αν τα λέω καλά μέχρι εδώ διότι άσχετος από ps4. Δεν έχω παίξει ποτέ .ούτε ασχολούμαι. Λοιπόν εδώ + 3_4 μήνες έχει κατεβάσει αυτός και παίζει με τους συμμαθητές του online το fornite. Μεγάλο κόλλημα. Σήμερα μου ζήτησα μια κάρτα των 20 ευρώ για να πάρει από ότι κατάλαβα μια στολή για το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο. Του την πήρα από τα seven. Πριν 1_2 ωρες παιδευομουν να του βάλω την κάρτα και δεν την παίρνει. Λέει ο λογαριασμός δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Του έκανα καινούργιο account από την αρχή κανονικά και πέρασα πάλι τον κωδικό με τα 20 ευρώ και τον δέχτηκε. . Και εδώ είναι το πρόβλημα μου. Που δεν ξέρω τι να κάνω. Το παιχνίδι που παίζει αυτός το έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο με τον πρώτο λογαριασμό. Η προπληρωμενη κάρτα μπήκε στο νέο λογαριασμό. Έκανα βλακεία? Τι πρέπει να γίνει για να μπορεί να την χρησιμοποιήσει και στον πρώτο λογαριασμό που παίζει το παιχνίδι?? Παρακαλώ τα φώτα σας..
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Οπως ειναι η κατάσταση είτε άλλα 20 ευρω στον παλιο λογαριασμό ή από την αρχή το παχινιδι να φτάσει στο ιδιο επιπεδο. Ποιο ήταν το ακριβές μηνυμα που δε δεχονταν την καρτα; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από isay
ALXIOA Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) μπορεις λιγο να μου εξηγησεις την διαφορα των 2 λογαριασμων?? τι εχω κανει λαθος με τον πρωτο και δεν την δεχοταν? ειναι ξενος? ο πρωτος ειναι ξενος united states Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από ALXIOA
isay Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Ποιο ήταν το error code, απο εκει θα βγάλεις ακρη. https://www.playstation.com/en-za/get-help/help-library/store---transactions/voucher-redemption/problems-using-a-subscription-voucher-code-on-master-account-/ https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/Problems-With-Codes-and-PlayStation-Network-Cards
VonLoutsos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 hour ago, ALXIOA said: μπορεις λιγο να μου εξηγησεις την διαφορα των 2 λογαριασμων?? τι εχω κανει λαθος με τον πρωτο και δεν την δεχοταν? ειναι ξενος? ο πρωτος ειναι ξενος united states Αν είναι ξένος ο λογαριασμός τότε δεν είναι συμβατή η κάρτα που αγόρασες. Η Sony σε αναγκάζει αναλογα με το τι ειναι ο λογαριασμός σου να πρεπει να αγοράσεις αντίστοιχες κάρτες. Δηλαδή, για αμερικάνικο λογαριασμό πρέπει να πάρεις α,ερικάνικες κάρτες (είτε που βάζουν χρήματα στο πορτοφόλι, είτε ps plus), για ελληνικό λογαριασμό ελληνικές και ουτω καθεξής. Να μαντέψω οτι ο δεύτερος λογαριασμός είναι ελληνικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα