GoDRiC- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εγώ που σκοπεύω να πάρω τον 500 GB καλά είναι ή θα έχω πρόβλημα φίλε Votritis; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Με 500GB εισαι καλυμενος για 1 χρονο+ χωρις σβησε βαλε αν σκοπευεις να το κρατησεις για 2 χρονακια και να τιμησεις την υπηρεσια. Με 320GB εισαι οριακος. Παραπανω απο 640 GB μη βαλεις επανω βοτριτη. Μη ρωτας γιατι και πως, και ασε που σιγουρα θα εχεις δει και 1Τερα δισκο. Εγω θα σου λεγα μεχρι 640. Σε εξωτερικο δεν μπορεις να αντιγραψεις. Δεν υποστηριζεται. Μονο σε χακαρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 To 320αρι εχω,απλά επειδή ίσως σύντομα να χρειαστώ ενα εξωτερικό σκληρο(αυτος(250gb) που εχω τωρα εχει γεμίσει),ελεγα να παρω ενα 500αρι για το ps3 να ειμαι ανετα με το plus και να κρατήσω τον 320αρι για εξωτερικό. Aυτος http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/hitachi-travelstar-z5k500-0j11285-500-gb-sata-ii-3gbs/prod4580243pp/ κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μια χαρα κανει συμφωνα με εδω http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive ειναι ο σκληρος που φορανε τα SS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Τσίμπησα και γω μία συνδρομούλα. Μία ερώτηση απλά, για να μη ψάχνομαι και μου απαντάτε με ένα ναι ή ένα όχι. Επειδή με τον 60ρη που έχω (πρώτο μοντέλο), δε πάω πουθενά, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω σε μεγαλύτερο σκληρό, παίζει απλά να ενεργοποιώ τα παιχνίδια, προκειμένου να μη τα χάσω; Ή αναγκαστικά πρέπει να παιχτεί κατέβασμα; Ευχαριστώ! Edit: Άκυρο. Το βρήκα. Μπήκα από το PC στο PS Store, "αγόρασα" όσα ήθελα και νομίζω είμαι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εντάξει είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Επειδή με τον 60ρη που έχω (πρώτο μοντέλο), δε πάω πουθενά, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω σε μεγαλύτερο σκληρό, παίζει απλά να ενεργοποιώ τα παιχνίδια, προκειμένου να μη τα χάσω; Ή αναγκαστικά πρέπει να παιχτεί κατέβασμα; Aν δεις οτι εχουν μπει στην download list εισαι οκ Δεν χρειαζεται να τα κατεβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Aν βαλω τωρα ενα καινούριο σκληρο γινεται να κατεβάσω ξανα τα παιχνίδια που εχω ήδη,πχ το demon souls αν αλαξω δίσκο θα μπορώ να το ξανακατεβασω εφόσον θα ειναι διαθέσιμο για download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Aν βαλω τωρα ενα καινούριο σκληρο γινεται να κατεβάσω ξανα τα παιχνίδια που εχω ήδη,πχ το demon souls αν αλαξω δίσκο θα μπορώ να το ξανακατεβασω εφόσον θα ειναι διαθέσιμο για download? Ναι μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έχω κωδικό για 1 μήνα δωρεάν δοκιμή του PS Plus. Μήνυμα εδώ και μετά Π.Μ. για να σας το δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Aν δεις οτι εχουν μπει στην download list εισαι οκ Δεν χρειαζεται να τα κατεβασεις. Aυτο σημαίνει οτι μπορείς να τα κατεβάσεις δωρεάν ακομα και οταν δεν θα ειναι πλέον διαθέσιμα για download στο psn+? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έχω κωδικό για 1 μήνα δωρεάν δοκιμή του PS Plus. Μήνυμα εδώ και μετά Π.Μ. για να σας το δώσω. τον εχεις ακομα τον κωδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 τον εχεις ακομα τον κωδικο? Έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εκτος απο τα κλασσικα updates του Plus εχει μπει και το ΝΒΑ2Κ13 στα free games Δεν φαινεται στην λιστα του Instant Game Collection αλλα αν το ψαξετε στο search μετα θα σας το βγαλει free για το basket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Θα παραμείνει ή είναι από λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα