Giannis_kan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Εντωμεταξύ έβλεπα σε YouTube κτ για kingdom hearts 3 και γουσταρα άσχημα. Αλλά...
Bourdoulas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Οι μετοχές της APPL ανεβαίνουν και εσύ ψάχνεις φθηνή 12μηνη;
V3NDETTA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Παίζει πουθενά φθηνή 12μηνη ; Έχω 2 plus εάν ενδιαφέρεσαι στείλε σε προσωπικό 1
najinblue3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, DJTaurus είπε Παίζει πουθενά φθηνή 12μηνη ; Μόλις πριν λίγο καιρό είχε σε έκπτωση 3μηνη και 12μηνη. Από το store συμφέρει όταν τις βγάζει προσφορά ειδικά η 12μηνη είναι τρελό value
phoenix11480 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παιδιά καλημέρα. Συγνώμη για ότι γράψω αλλά καθότι άσχετος με το ps4, θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα στον γιο μου το ps4 (12 χρονών είναι) και μου είπε να του κάνω την συνδρομή playstation plus. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι είναι αυτό? Συμφέρει για κάποιο λόγο? (π.χ να βλέπει NETFLIX η να κατεβάζει παιχνίδια)? Όποιος μπορεί ας ενημερώσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, phoenix11480 είπε Παιδιά καλημέρα. Συγνώμη για ότι γράψω αλλά καθότι άσχετος με το ps4, θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα στον γιο μου το ps4 (12 χρονών είναι) και μου είπε να του κάνω την συνδρομή playstation plus. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι είναι αυτό? Συμφέρει για κάποιο λόγο? (π.χ να βλέπει NETFLIX η να κατεβάζει παιχνίδια)? Όποιος μπορεί ας ενημερώσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημερα, Αυτο ειναι μια υπηρεσια, ονομαστικη τιμη ειναι 60ευρω οι 12 μηνες, αγοραζεις απο καταστηματα μια κιτρινη καρτα και περνας τον κωδικο στην κονσολα αφου συνδεθεις στο ιντερνετ, μπορεις να κανεις και ηλεκτρονικη αγορα μεσα απο την κονσολα και την πιστωτικη σου καρτα, προτεινω καταστημα καλυτερα, μικρος ειναι μην αφησεις μεσα νουμερα καρτας, δεν ξερεις τι θα σου χρεωσει... Σου δινει προσβαση στο online καθε παιχνιδιου (δηλαδη να μπορει να παιξει με αλλους μεσω ιντερνετ). Επιπλεον η Sony δινει για οσο καιρο εχεις συνδρομη και καποια παιχνιδια που τα κρατας δικα σου για οσο καιρο εχεις την συνδρομη ενεργη (εαν τελειωσει δεν μπορεις να παιξεις αυτα τα παιχνιδια, εαν ξαναβαλεις μπορεις ξανα). Για παραδειγμα εαν βαλεις αυριο θα παρεις και του Ιουλιου, απο Τριτη τα χανεις αυτα και θα παρεις Αυγουστου. Εδω μια λιστα με τι παιχνιδια εχουν μπει, https://www.finder.com.au/gaming/playstation-plus-free-games Υπαρχει και μηνιαια και τριμηνη, συμφαιρει η ετησια σαν κοστος/μηνα. Συχνα το βαζει προσφορα στα 45 ευρω την ετησια. Βαζει καλα εως πολυ καλα παιχνιδια, αλλα δυσκολα θα βρεις παιχνιδια να μπορεσει να παιξει ενα παιδι 12 ετων Mafia 3, καθως τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι 18+. 4 1
V3NDETTA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, phoenix11480 είπε Παιδιά καλημέρα. Συγνώμη για ότι γράψω αλλά καθότι άσχετος με το ps4, θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα στον γιο μου το ps4 (12 χρονών είναι) και μου είπε να του κάνω την συνδρομή playstation plus. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι είναι αυτό? Συμφέρει για κάποιο λόγο? (π.χ να βλέπει NETFLIX η να κατεβάζει παιχνίδια)? Όποιος μπορεί ας ενημερώσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλημέρα φίλε ! Η συνδρομή plus είναι μια υπηρεσία που κυρίως σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση στο να παίζεις παιχνίδια online με αλλούς παίκτες, επίσης έχεις και άλλα προνόμια επιπλέον εκπτώσεις στο PlayStation stοre (ηλεκτρονικό κατάστημα). Κάθε μήνα όσο είσαι συνδρομητής της υπηρεσίας το Plus σου δίνει εντελώς δωρεάν 2-4 παιχνίδια της επιλογής τους (στα forum κάθε μήνα ανακοινωνονται τα τα επίσημα δωρεάν παιχνίδια). Εφόσον για οποιαδήποτε λόγο τερματίσεις την υπηρεσία plus χάνεις το δικαίωμα να έχεις πρόσβαση στα δωρεάν παιχνίδια όμως εάν κάποια στιγμή επανέλθεις αποκτάς εκ νέου το δικαίωμα στα δωρεάν παιχνίδια που έχεις ήδη κατεβάσει. Υπάρχουν τριών ειδών συνδρομές. Τιμές καταστημάτων : Ετήσια - 60 € Τρίμηνη - 25 € Μηνιαία - 8 € Απο το store υπάρχει η δυνατότητα και δοκιμαστικής περίοδο των 14 ημερών. Εάν έχεις και άλλες απορίες μην διστάσεις να ρωτήσεις. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από V3NDETTA 2 1
phoenix11480 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Κάτι τελευταίο, βλέπω το FIFA 18 να το πουλάνε μεταχειρισμένο στα 20€ ενώ στο skroutz έχει καινούργιο 25€ και στο Sony playstore να έχει 60€, τι γίνεται;;;;
stelios18120 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται κάτι Ο καθένας όσο θέλει πουλάει. Η τιμή στο playstore είναι απλά ότι να ναι. Αγοράζεις μεταχειρισμένο αν θέλεις το παιχνιδι,αλλιώς δίνεις αλλά 5€ και το παίρνεις σφραγισμένο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από stelios18120 2
fytotech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, phoenix11480 είπε Σε ευχαριστώ πολύ Επίσης, το FIFA 19 βγαίνει σε ένα μήνα, οπότε θα έλεγα να περιμένεις γιατί η τιμή στο 18 θα πέσει. Ειδικά στα μεταχειρισμένα. Αλλά και το 19 να πάρεις, βγαίνει γύρω στα 50€ από μαγαζιά στο Σκρουτζ καινούργιο. Μην το αγοράζεις από το PlayStation Store παρά μόνο όταν το έχει σε προσφορά. Πχ το FIFA 18, το είχε την περίοδο του Mundial στα 20€. 1
orck Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, phoenix11480 είπε Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Κάτι τελευταίο, βλέπω το FIFA 18 να το πουλάνε μεταχειρισμένο στα 20€ ενώ στο skroutz έχει καινούργιο 25€ και στο Sony playstore να έχει 60€, τι γίνεται;;;; Μην παρεις Fifa18 τωρα, σε λιγους μηνες βγαινει το 19 και ΟΛΟΣ ο κοσμος θα παει εκει. Ειναι παιχνιδια με ημερομηνια ληξης. Στο Online παντα αφηνουν τις αρχικες τιμες για να πλασαρουν τεραστιες εκπτωσεις, κανεις δεν το περνει στα 60 που γραφει, αυτο μονο στις αρχες. Μετα εχει εκπτωσεις. 1
gregdel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, phoenix11480 είπε Σας ευχαριστώ παιδιά Τέλος να πω ότι εδώ: https://psprices.com/region-gr/index βρίσκεις τιμές και ιστορικό τους για παιχνίδια του playstation store (για συνδρομητές ή μη)... στο ιστορικό βλέπεις πόσο έχουν πέσει οι τιμές κατά τις προσφορές που βάζει το store. Μπορείς να βάλεις και alerts να σε ειδοποιεί όταν πέσει η τιμή σε κάποιο παιχνίδι που σε ενδιαφέρει. Με χρυσαφί χρώμα είναι οι τιμές αν έχεις συνδρομή plus... δηλαδή αρκετά παιχνίδια οι συνδρομητές τα παίρνουν σε χαμηλότερη τιμή. Να σημειώσω ότι είσαι συνδρομητής Plus και αγοράσεις κάποιο παιχνίδι (όχι από τα δωρεάν του Plus) το έχεις για πάντα στο λογαριασμό σου άσχετα αν έχεις ενεργή συνδρομή ή όχι. π.χ. το FIFA 18 για αρκετό καιρό (όλο τον Ιούνιο και αρχές Ιουλίου) είχε 20€ https://psprices.com/region-gr/game/1779765/fifa-18 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα