Giannis_kan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το έχω το mafia ρε γαμω το κρίμα.. 🙄 Τα άλλα είναι καλά?
najinblue3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Το έχω το mafia ρε γαμω το κρίμα.. 🙄 Τα άλλα είναι καλά? το dead ειναι καλο αλλα δε ξερω απο κοσμο πως παει. Λογικα τωρα θα ξαναγεμισει, οποτε καλη ευκαιρια να το δεις, ευκολα σπαταλας αρκετες ωρες αν σου αρεσει το ειδος στο steam βλεπω 20-40κ κοσμο καθημερινα και βλεπω συχνα πυκνα minor updates Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από najinblue3 1
orck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, morgoth_gr είπε Δίνει και το knowledge is power μαζί, το Mafia ήθελα καιρό να το παίξω και ευτυχώς παραμελουσα την αγορά του! Καλος μήνας όντως Που το είδες ότι δίνει και το ηγνωση είναι δύναμη;
morgoth_gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, orck είπε Που το είδες ότι δίνει και το ηγνωση είναι δύναμη; 1 1
StormGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Το μαφιατο έχω αλλά πάλι καλά το έσωσε για μένα το knowledge που ήθελα να αγοράσω και το dbd που ήθελα να δοκιμασω
shadowlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) σαβουροπαιχνίδια, έχουμε να δούμε καλό μήνα απο το Μάρτιο. 😡 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από shadowlike 1 2
-WISE- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μην χαίρεστε πολύ για το Knowledge παιδιά. Αυτό όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια PlayLink αν μπείτε στις πληροφορίες τους δεν αναγράφουν πουθενά στις γλώσσες την ελληνική.
gRim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, -WISE- said: Μην χαίρεστε πολύ για το Knowledge παιδιά. Αυτό όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια PlayLink αν μπείτε στις πληροφορίες τους δεν αναγράφουν πουθενά στις γλώσσες την ελληνική. Έχουν και ας μην το αναγράφουν. Τουλάχιστον για το knowledge είναι σίγουρος γιατί το έχω. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2018 από gRim 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, shadowlike είπε σαβουροπαιχνίδια, έχουμε να δούμε καλό μήνα απο το Μάρτιο. 😡 οτι να ναι 3 1
morgoth_gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Μην χαίρεστε πολύ για το Knowledge παιδιά. Αυτό όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια PlayLink αν μπείτε στις πληροφορίες τους δεν αναγράφουν πουθενά στις γλώσσες την ελληνική. Το έχω αγοράσει από το store και έχει μια χαρά Ελληνικά. Και όντως δεν το αναγράφει στη σελίδα στο store 2
orck Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Το Η γνωση ειναι δυναμη ειναι επικη σαχλαμαρα, ευτηχως το πουλησα και το ξεφορτωθηκα. Θα του κανω ψηφιακη αγορα με 0ευρω αλλα αμφιβαλλω εαν θα το κατεβασω. Το εβαλα να παιξουμε με τα παιδια αλλα και με ενηλικες αλλα οι ερωτησεις του ηταν πολυ βλαμενες. Περιμενα ερωτησεις σαν το τηλεπαιχνιδι Money drop αλλα οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα