Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ που έχω πάρει 12 μηνη ps plus και την έχω βάλει στο ps4 μου και κατεβάζω κανονικά τα games μου, γίνετε να βάλω τον κωδικό και στο ps3 μου και να κατεβάζω με τον ίδιο τρόπο τα αντίστοιχα Games για το 3?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ που έχω πάρει 12 μηνη ps plus και την έχω βάλει στο ps4 μου και κατεβάζω κανονικά τα games μου, γίνετε να βάλω τον κωδικό και στο ps3 μου και να κατεβάζω με τον ίδιο τρόπο τα αντίστοιχα Games για το 3?

Ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε

Απλα θα συνδεθεις με τον plus λογαριασμό στο 3 και κατεβαζεις. Το plus ισχυει και για 3 4 και βιτα

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Giannis_kan είπε

Καλημέρα μπήκα στο plus και Δν βλέπω τα νέα παιχνίδια για κατέβασμα ακόμα, γτ έτσι? 

Έχω την εντύπωση ότι γίνονται διαθέσιμα για κατέβασμα κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Εγω μπηκα κ στο heavy rain δεν μ αφηνε να κανω προσθηκη στη βιβλιοθηκη.. Μονο να το κατεβασω! Κανεις με το ιδιο προβλημα? 

Μου το έκανε εμένα τον προηγούμενο μήνα και μπήκα από το pc. Από κει το προσθέτεις κανονικά στο λογαριασμό σου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Εγω μπηκα κ στο heavy rain δεν μ αφηνε να κανω προσθηκη στη βιβλιοθηκη.. Μονο να το κατεβασω! Κανεις με το ιδιο προβλημα? 

Μου το εκανε και εμενα στο PC, μπηκα στο PS4 και το ειδε κανονικα και το "αγορασα"

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...