Giannis_kan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ που έχω πάρει 12 μηνη ps plus και την έχω βάλει στο ps4 μου και κατεβάζω κανονικά τα games μου, γίνετε να βάλω τον κωδικό και στο ps3 μου και να κατεβάζω με τον ίδιο τρόπο τα αντίστοιχα Games για το 3?
fytotech Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Giannis_kan είπε Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ που έχω πάρει 12 μηνη ps plus και την έχω βάλει στο ps4 μου και κατεβάζω κανονικά τα games μου, γίνετε να βάλω τον κωδικό και στο ps3 μου και να κατεβάζω με τον ίδιο τρόπο τα αντίστοιχα Games για το 3? Ναι. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ που έχω πάρει 12 μηνη ps plus και την έχω βάλει στο ps4 μου και κατεβάζω κανονικά τα games μου, γίνετε να βάλω τον κωδικό και στο ps3 μου και να κατεβάζω με τον ίδιο τρόπο τα αντίστοιχα Games για το 3? Απλα θα συνδεθεις με τον plus λογαριασμό στο 3 και κατεβαζεις. Το plus ισχυει και για 3 4 και βιτα 1
Giannis_kan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλημέρα μπήκα στο plus και Δν βλέπω τα νέα παιχνίδια για κατέβασμα ακόμα, γτ έτσι?
Πανος999 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Εγω μπηκα κ στο heavy rain δεν μ αφηνε να κανω προσθηκη στη βιβλιοθηκη.. Μονο να το κατεβασω! Κανεις με το ιδιο προβλημα?
-WISE- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Giannis_kan είπε Καλημέρα μπήκα στο plus και Δν βλέπω τα νέα παιχνίδια για κατέβασμα ακόμα, γτ έτσι? Έχω την εντύπωση ότι γίνονται διαθέσιμα για κατέβασμα κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα.
vastegial_74 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εγω μπηκα κ στο heavy rain δεν μ αφηνε να κανω προσθηκη στη βιβλιοθηκη.. Μονο να το κατεβασω! Κανεις με το ιδιο προβλημα? Μου το έκανε εμένα τον προηγούμενο μήνα και μπήκα από το pc. Από κει το προσθέτεις κανονικά στο λογαριασμό σου.
orck Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εγω μπηκα κ στο heavy rain δεν μ αφηνε να κανω προσθηκη στη βιβλιοθηκη.. Μονο να το κατεβασω! Κανεις με το ιδιο προβλημα? Μου το εκανε και εμενα στο PC, μπηκα στο PS4 και το ειδε κανονικα και το "αγορασα"
najinblue3 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 το ευρωπαικο store εχει καποιο glitch σχετικα με το hr, ετσι λενε τα reddits του ps4 atm
morgoth_gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Free games Αυγούστου : https://youtu.be/vOd56Dt8ihU 2
najinblue3 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, morgoth_gr είπε Free games Αυγούστου : https://youtu.be/vOd56Dt8ihU ψιλοκαλος μηνας και το backlog μεγαλωνει 😛
morgoth_gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δίνει και το knowledge is power μαζί, το Mafia ήθελα καιρό να το παίξω και ευτυχώς παραμελουσα την αγορά του! Καλος μήνας όντως
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μια χαρά μήνας και αυτός. Καλά που δεν είχα παίξει το mafia τόσο καιρό 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα