Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε

Είναι ξεχωριστές προσφορές και δεν συνδυάζονται,όμως εάν θα ίσχυε θα ήταν μια πολύ καλή προσφορά. 

Κρίμα. Αν και δεν βάζω ποτέ παραπάνω από τρίμηνες, αν ήταν έτσι θα έκανα μια εξαίρεση :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι φιλε μ απόθηκευει την καρτα καικανει ανανεωση καθε μηνα 

Σβησε την αυτόματη ανανεωση και κανε την συνδρομή που θες 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

πολυ δυνατα, xcom2 δεν εχω παιξει μονο το 1 στο pc, απο τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους, μην πω το καλυτερο και πολυ challenging

το trials καλη φαση

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς και για μένα δεν λέει τίποτα ο μήνας. Ήλπιζα λόγω Ε3 να βγάλουν κάποιο δυνατό αποκλειστικό χαρτί. Κρίμα. 

Δημοσ.

Ναι και έμενα δεν μου άρεσε ο μήνας. Ίσως το Fusion το δοκιμάσω αν και όταν το είχα παίξει πιο παλιά σε demo μου είχε φανεί αρκετά δύσκολο.

Το ερώτημα είναι, όταν από του χρόνου σταματήσει να δίνει παιχνίδια για PS3/Vita θα δίνει άραγε 5-6 παιχνίδια PS4 ή θα τα αφήσει στα 2;

Δημοσ.

Πιο πιθανο το βλεπω να παει την ετησια κανα 120αρι και απο κατω τα πληθη να τρελενονται απο την χαρα και την καλη τους τυχη... Η αληθεια ειναι οτι καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω με τιποτα...

Δημοσ.

Mass Effect™: Andromeda – Deluxe Recruit Edition

Ξερει κανεις αυτη την εκδοση? Mηπως αφορα μονο για multiplayer? Tα ρωταω ολα αυτα γιατι το ps store το εχει μονο 9.99..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...